Nightmare Napisano Październik 24, 2014 Autor Share Napisano Październik 24, 2014 Wraz z nią szły halucynacje. Czarne cienie pełzały dookoła niej. Po paru minutach opuściliście miasto. Dziewczynka wciąż chichotała i biegała, jakby się bawiła. Ale wciąż czułeś, że masz za nią iść. Dotarliście do kratki w ziemi. Dziewczynka wybuchła szaleńczym śmiechem śmiechem. Jej pajęcze odnóża wygięły kraty, a dziewczynka spłonęła czarnym ogniem. Wraz z nią zniknęły halucynacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Podchodzę wolno i spoglądam w tą klatkę, może będzie tam coś co mi Pani chciała pokazać. Może baza Nowej Nadziei... zaraz się pewnie przekonam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2014 Autor Share Napisano Październik 24, 2014 Tam jest tunel. Prowadzi gdzieś pod ziemią. Tak na skos w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Powoli tam wchodzę i znajduje coś co mi da jakieś światło, przed wejściem. Mam nadzieje, że nie zje mnie tutaj coś. Inaczej będzie krucho. Tak czy siak, idę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2014 Autor Share Napisano Październik 24, 2014 Na końcu też była wyłamana krata, wentylacja. A tam zobaczyłeś... Wow... Wielkie podziemne pomieszczenie. Był tam helikopter i jakieś 50 mechów. Masakra. Nawet Rarity może nie dać rady... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Znajduje jakiś sposób który spowoduje, zawalenie się tego kompleksu... zaraz, tu są wszystkie mechy jakie mają... to oznacza, że jak rozwalę to, to nie będzie problemu z podbojem. Znajduje jakieś ładunki wybuchowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2014 Autor Share Napisano Październik 24, 2014 Problem... Wszędzie łażą strażnicy, a kratka, z której wyglądasz jest pod sufitem. Mroczna Pani wysyła wam ostrzeżenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Kurwa, znajduje jakieś przejście. TO co, mam tylko patrzeć? BO nie mogę ostrzec ludzi, bo od razu się zlecą i szybciej tylko zginą. Jakoś schodzę i szukam materiałów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2014 Autor Share Napisano Październik 24, 2014 Nie za dużo patrolu? Ludzie łażący w parach w każdym sektorze. Jeden sektor liczy 10 mechów. Zauważyłeś Mroczną panią, chichoczącą na lampie. Patrzyła w dół. Następnie skoczyła. Wylądowała bezpiecznie. Ludzie za to się przerazili i zaczęli do niej strzelać. Ktoś wszedł w mecha. Dziewczynka śmiała się, biegając wokoło. W końcu znowu spłonęła, a ludzie zaczęli jej szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 TO JAK MAM ICH POWSTRZYMAĆ? Jak masz lepszy pomysł to wal śmiało, nie dostałem nic o otoczeniu prócz informacji, że są mechy, helikopter i z patrolami. ZERO OTOCZENIA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2014 Autor Share Napisano Październik 24, 2014 Proszę bardzo, masz metalowe ściany, lampy i drzwi. Jest jeszcze rozsuwany sufit i podnoszona dźwignią podłoga, pewnie na atak przygotowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Dziękuje. Mam pazury, więc jakoś powinno mi się udać zejść po ścianie. Moje czarne futro ukryje mnie w mroku. Szukam jakiejś drogi do materiałów wy... ZAPOMNIAŁEM KURWA! Zamiast zejść mogę zrobić tak. Kieruje łapę na najbliższego żołnierza i mówię - Przejmuje Kontrolę - opuszczam swoje ciało, i w postaci cienia idę do tego żołnierza i przejmuje nad nim kontrolę. Potem zachowując się normalnie idę do materiałów wybuchowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2014 Autor Share Napisano Październik 24, 2014 Musiałeś przejść przez drzwi. Tam z kolei był magazyn broni. Za następnymi drzwiami była stołówka... Za kolejnymi dopiero jakieś skrzynki. Co w nich jest? Prezenty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Materiały wybuchowe... Ta baza jest tak pewnie skonstruowana, że byle wybuch powinien zawalić ten kompleks... a tu jest tyle tego... że powinno wystarczyć. Celuje i otwieram ogień do skrzyń, jeśli jest pewność, że to są owe materiały wybuchowe. Potem wracam do ciała wilka i spierdalam stąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2014 Autor Share Napisano Październik 24, 2014 Ledwo się wyostałeś, poczułeś jak zatrzęsła się ziemia. Za tobą ział wielki krater, w tym miejscu kiedyś był cały kompleks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Sprawdzam czy coś żyje. Jeśli tak, dobijam, jak nie to wracam do domu który NA 100% POCZUŁ TO PIERDOLNIĘCIE! Tak czy siak, wracam do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Wszyscy czekają na ciebie. Są wystraszeni i zdziwieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Idę do Królowej. Następnie klękam przed nią. - Melduje, że znaleziono nieopodal stąd Bazę Wroga ze WSZYSTKIMI mechami jakie mają. Została zniszczona - spojrzałem na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Kiwnęła głową zadowolona. - Jak ją znalazłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Nie powiem, że Matka Cienia... mam blokadę. - Szedłem na spacerze, bo zasnąć nie mogłem, zobaczyłem 2 mechy które wchodzą do jaskini i poszedłem za nimi. Potem znalazłem tam i zniszczyłem podziemny kompleks. Mieli tam WSZYSTKIE mechy jakie mieli kiedykolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Kiwnęła głową. - Skoro tak, to nie będziemy mieli problemów z podbiciem ich obozu - powiedziała Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Uśmiecham się i wracam z nią do komnaty. Shymin wciąż śpi, czy jednak była tam? Tak czy siak, czekam na... prywatną ocenę mojego zadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Shymin była z wami. Położyła się i od razu zasnęła. A Ciebie Rarcia przytuliła i pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 - To był mój obowiązek względem Ciebie, Shymin i reszty. Głównie jednak ciebie i Shymin - odwzajemniłem liźnięciem. Dobrze wiedzieć, że moja pani, jest szczęśliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Wtuliła się w ciebie z uśmiechem. Wcześniej była niższa od ciebie, ale teraz jest już tego samego wzrostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts