KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 I trochę za tym tęsknie. Bo wtedy mogłem ją nosić, a teraz to lipa. Wciąż jednak została Shymin do noszenia na rękach. No chyba, że Rarity po prosi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Rarcia oderwała się od ciebie i znowu cię pocałowała. Spać, czy ą ę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Całuje ją z zachętą... Spogląam na Shymin a potem na Rarity. Nie wiem, czy Shymin nie obudzi się, no chyba, że Rarity coś zaradzi, jakieś ustronne miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Pyk! Już dookoła Shymin jest dźwiękoszczelna bańka. Rarcia się uśmiechnęła. No to załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Więc obejmuje ją - Z czy bez? - spytałem. Chodzi mi o zabezpieczenie. Szczeniaki już wiek mają, i umieją broić... Ale Rarity raczej się tym nie przejmuje... z tego co ja zauważyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 - Lepiej z - powiedziała. Maluchy już zajmują 4 komnaty. Muszą mieć, gdzie biegać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 - Więc za duży mam rozrzut - powiedzieliśmy i czekamy aż włączy zabezpieczenie, Potem wgryzamy się w nią i wbijamy łapy w jej boki i agresywnie wchodzimy w nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Jęknęła głośno. Uważaj z tymi zębami. Rarcia się uśmiechnęła i przymknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Nie muszę. Ma przez mutację bardzo twardą skórę, jednak wciąż miłą w dotyku. Więc bez krępowania mogę mocno. Natychmiastowo przyśpieszam do Maksimum posuw, przeżuwam szyję, i jeżdżę pazurami po jej boku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Rarity pojękuje głośno z uśmiechem. Przytuliła cię mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Nie przerywam posuwu, wciąż tak samo mocno i tak samo brutalnie ją traktuje. Co do zmiany jej charaktery... widać, że stała się trochę bardziej aka Nightmare Moon... ale bez przesady. Nie jest aż takim potworem... co nie znaczy, że miała już parę tego typu decyzji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Pojękuje coraz głośniej. Zaczęła drżeć z uśmiechem. Chyba jest jej dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Przyśpieszam do większego maksimum, tak by WYRAŹNIE czuła każdy ruch moim członkiem. Niech wie, że zabawa z wilkiem nie jest łagodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 Przytuliła cię mocno. Chyba jej się podoba. Pojękuje głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Po pewnym czasie... wystrzeliwuje w jej wnętrze płyn. Następnie puszczam ją z uścisku i spoglądam na nią z uśmiechem. Mam teraz większą swobodę... i się cieszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 26, 2014 Autor Share Napisano Październik 26, 2014 Dyszy. Uśmiecha się. Tuli cię. Tylko tyle można powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Więc tulę syrenę i Panią i zasypiamy. Jutro wielki dzień... przygotowania do wojny i sama podróż. Potem podbój. Nie powinno to być trudne, bo mechów już nie mają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 27, 2014 Autor Share Napisano Październik 27, 2014 Zzzz... Obudziliście się rano. Wojsko już gotowe. Czas podbijać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Podnoszę łeb i sprawdzam czy Rarity i Shymin są tutaj przy mnie czy już poszły. Tak czy siak wstaję i idę do łaźni się wykąpać... Dziękować Syreną, które sprawiły, że nie śmierdzimy już strasznie po kąpieli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 27, 2014 Autor Share Napisano Październik 27, 2014 No to po paru minutach byłeś już wyszorowany, uzbrojony, a klacze wstały i zrobiły to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Więc idę z nimi na plac, i czekam i słucham jak przemawia do swoich ludzi... no chyba, że ja mam to zrobić. Wtedy to bym się nie zdziwił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 27, 2014 Autor Share Napisano Październik 27, 2014 Ano ty. Wilki to twoja działka. Shymin już przemawia do Syren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 - Bracia wilki. Od dawna jesteśmy atakowani przez Nową Nadzieje. Obrażają naszą królową, syreny i nas. Nas mogą sobie obrażać do suchej nitki, ale od Syren i naszej królowej niech odwalą się. Wczoraj zniszczona została ich główna siła, mechy, w ich obozie zapanował pewnie chaos. Spotkamy się z naszym kontaktem, Cipher nieopodal stolicy i ona nam przekaże resztę wieści. To już nadszedł czas by to MY! WILKI NA NICH UDERZYLI! NIE OCZEKUJCIE LITOŚCI... I JEJ NIE OKAZUJCIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 - Yaaaaay!!! - wydarły się w odpowiedzi. No to czas na wojnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Podchodzę do Rarity. - Idziesz z nami? - spytałem się. Kto będzie pilnował zamku, pod naszą nieobecność? Nie możemy go zostawić w całości pustego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts