Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 - Lepiej zostanę - powiedziała. No to czas na bitwę! Czas na wojnę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 - Jeśli takie twoje słowo. Obejmę dowodzenie nad Siłami Uderzeniowymi. Obiecuje, że przyniosę ci w podarku głowę Przywódcy tej hołoty - powiedziałem i się ukłoniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 (edytowany) [speed] Minęło już 100 lat panowania Nightmare Rarity. Jest cudowną władczynią. Miasteczko rozrosło się w całe państwo syren i wilków. Ale dzisiaj... Jakoś dziwnie się poczułeś... Upadłeś... Tymczasem... Ktoś wsadził wtyczkę... Edytowano Październik 29, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Powoli otwieram oko... i się podnoszę i spoglądam na mojego "wybawce". Nagroda: NEUROTOKSYNA!!! Serio, kto był na tyle głupi, że mnie przebudził? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 (edytowany) Idiota. Jacyś chłopacy w towarzystwie Lily. Ona właśnie gapi się na ciebie. Edytowano Październik 29, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 - Och... to ty. Minęło BARDZO dużo czasu. Jak się miałaś? Ja byłem bardzo zajęty, byciem zabitym, no wiesz... PO TYM JAK MNIE ZABIŁAŚ! - powiedziałem i biorę całą trójkę w mechramiona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Wydarli się. Lily... Wut? Teleportnęła się poza te mechałapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Wciąż próbuje ją złapać. CHOCIAŻ RAZ MOGŁA BY SIĘ DAĆ ZŁAPAĆ... tyle miałem gotowych tekstów, a ona to zepsuła... wszystko psuje. Uruchamiam ponownie cały kompleks... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 W końcu złapałeś ją. Szarpie się. Kompleks powoli się uaktywnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 - No nareszcie... Wiesz, nie sądziłem, że w ogóle mnie ktoś uaktywni, a szczególnie ty... nawet ci jestem wdzięczny. Szybciej zginiesz, ale wpierw... trzeba załatwić pewną sprawę - powiedziałem i całą trójkę wrzucam do Zsypu do Komór testowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 W wszyscy padli, jedno na drugim. Testy! Yay! Zostań mężem Glados! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Ona jedyna mnie rozumie... szkoda, że jej nie ma. No trudno, może sobie taką zbuduje. Tak czy siak. - Witajcie w AperFuture Testing Labs... Jestem Allan Core i nadzoruje ten "Kompleks" bo chwilowo go nie mogę go tak nazwać... no cóż. Przed wami sala testowa... powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Przechodzą. Przechodzą. Przechodzą. Ciężko im idzie, ale jakoś dają radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 - Wiecie... Każdy rdzeń ma wbudowaną pamięć, coś alla Czarna Skrzynka, która pokazuje ostatnie 10 minut mojego życia. A byłem martwy przez 100 lat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 - Tak, tak, tak... - mruknęła Lily. Po jakimś czasie skończyli test. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 - W następnej sali czeka was niespodzianka. Wyjście... postanowiłem wam darować, to że mnie ta grubaska zabiła... jestem... jestem... zaraz jak się nazywało to słowo? [szelest Kartek] Tu jest... jestem Litościwy - powiedziałem po czym czekam, aż wejdą do ciemnego pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Wleźli. Ale mają mordy... Takie, jakby się ciebie spodziewali za drzwiami. Jakby się spodziewali przycisku "wyłącz". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 - Inicjuje niespodziankę za 3... 2... 1... - powiedziałem i oświecam światło w pomieszczeniu prowadzącym do... NOWYCH KOMÓR TESTOWYCH! - Wszystko zmyśliłem - dodałem i wypuszczam konfetti i słynny dźwięk jak przy słowie - Niespodzianka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 No i poleźli... Przebiegają przez komory. Po jakichś trzech godzinach zmęczeni je skończyli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 - Dobra... widzę, że naprawdę lubicie testy. Zaraz wrócę, wciąż sprzątam cały kompleks. Zostały wam jeszcze 2 sale. Jestem potrzebny narazie gdzie indziej, oto całkowita solucja pomieszczenia [Przyśpieszona Mowa], proszę, jak będziecie jej potrzebować, to ą odtwórzcie w zwolnionym tempie. Ja muszę iść do sali zrobionej CAŁKOWICIE ze szkła i ją posprzątać... Sam... - powiedziałem i czekam, aż wejdą do nowej sali jak skończą ten test. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Po półgodzinie skończyli. Ucieszyli się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 - Dobra... pobawiliśmy się, teraz przejdźmy do konkretów. Tych panów już znacie - powiedziałem i wpuszczam Turrety do pomieszczenia w szeregu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Rozbiegli się. Jakoś udało im się je dezaktywować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Zaczynam się niecierpliwić. Wypuszczam Manhacki... niech ich potną. I KURWA NIE CHCĘ SŁYSZEĆ, ŻE NIC NIE DZIAŁA... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Walczyli z nimi. Lily gdzieś zadzwoniła w tym czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts