KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Dołączam do niej. - Wrogowie rozproszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Ghost powiedział mi, żebym poszła do biblioteki i poszukała czegoś na Chrysalis, a on poszedł podsłuchać ich rozmowę - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Dobra. Ja idę do niego, i mu pomogę. Dashie, ty pilnuj Fluttershy - powiedziałem po czym poszedłem do Ghosta. Przyda mu się moja pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Kolegę znalazłeś dopiero w drugim końcu zamku, kiedy przykładał ucho do szklanki przyłożonej do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Podchodzę do niego i mówię szeptem. - I Jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ghost tylko przyłożył palec do ust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Podsłuchuje więc. Ciekawe jakie obleśne rzeczy robi na odchodnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Za drzwiami słyszałeś jedynie przytłumione głosy. Ghost miał lepszy sprzęt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Siadam i czekam na relacje Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Czekałeś, czekałeś, a za drzwiami wciąż gadali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ciągle czekam, i jednocześnie patrze na Ghosta. - I o czym tak tam gadają? - spytałem się szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ghost zganił cię wzrokiem, nic nie mówiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Siadam i zakładam kopyta. Czekam, bo chyba nawet za oddech mnie zgani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Gadka się nie kończyła, a Ghost dał ci sygnał oczami, byś się schował, a sam po cichu wstał i pobiegł w stronę biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Biegnę tak samo do biblioteki. Nareszcie się ruszam z tego miejsca, nudno tu jak w Czeczeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Sekundę po ukryciu się w bibliotece na korytarzu rozległ się odgłos kopyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Chowam się i czekam na to co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Przed drzwiami biblioteki przeszła znajoma fioletowa alicorn z nieznajomymi zielonymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Przyglądam się uważnie Twilight. Chrysalis... Obiecuje że jak cię dorwę, to cię obedrę ze skóry, wytrę se nią dupę, wsadzę ci do gemby, rzucę twe mięso wilkom na pożarcie, a na sam koniec zmiele to co z ciebie zostało i przyczepie do granatu i wrzucę bez zawleczki do studni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Twilight wyglądała trochę markotnie, jak by była po prostu smutna, ale dzięki zielonym oczom widać było, że tak nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Muszę coś zrobić - mówię szeptem do Ghosta - Nie mogę patrzeć na nią w takim stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Dając się zabić jej nie pomożesz - odszepnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Pamiętam jak Twilight mówiła o czymś że "Miłość przezwycięży Wszystko". Może mogę ją spróbować odwrócić z transu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Uspokój się, chłopie, w końcu słyszałeś historię o ostatnich odwiedzinach Chrysalis? Żadnych zaklęć miłosnych nie znasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - A co jeśli twi, czuje to samo? Muszę zaryzykować, inaczej jak chcesz jej pomóc? Chrysalis ja zabije, to pewne. Nieważne czy Księżniczki ją uwiężą czy wygnają, ja ją i tak zabije. Nikt nie będzie robił niewolników z mojego ludu. Muszę to sprawdzić Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts