KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Podczepiam się do rozmowy będąc cicho... może dowiem się jakiś ploteczek hihihi... tak czy siak, wracając do realu. Podsłuchuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Lily zawołała Bolta na pomoc. I rodzinkę. Będzie grubo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Szykuje Drony na pułapkę... będzie się działo. Teraz patrzę, drony pewnie padły. - Dobra, obliczając... hmmm... Rodzinka przybędzie + - 6 minut. Pozostaje mi 3 minuty na zabicie was, komfortowa jedna minutka przerwy, i całe dwie minuty, na dokończenie pułapki - powiedziałem i daje blokadę komunikacyjną na kompleks... - No... więc niech igrzyska się zaczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 - Trochę rozwalimy ci grafik - rzuciła. Zaczęła biec w stronę korytarza, który prowadzi do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 - Yhym... zobaczymy. Zapraszam, czym hala bogata - powiedziałem po czym otwieram wszystkie wejścia. Czy tą wtyczkę już zmieniono tak, by mnie już nie odłączyli łatwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Trochę tak. Lily skupiła się i magią zaczęła szukać drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Więc czekam na tą trójkę... już się nie mogę doczekać pojedynku. Daje sobie jakieś uzbrojenie, karabiny, granatnik itp. BĘDZIE SIĘ DZIAŁO... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Po jakimś czasie dotarli do ciebie. Będzie epic duel. Albo nie epic, bo oni nie mają szans. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Wiem xD. - No no no... WITAJCIE W MOIM LEŻU! Leże, nieźle to brzmi. Na pewno lepiej, niż Główna Komora Rdzenia SI. Tak. Jak już mówiłem planuje zasadzkę na resztę "rodzinki" więc nie za specjalnie mam czas się z wami użerać więc... po prostu was zabije, szybko i boleśnie. Mój plan ma 4 części. 1: Płyty Dwimerytowe, czyli nigdzie nie umieścisz magii. 2: Puszczam Neurotoksyne TERAZ. 3: Tarcze anty wybuchowe, dla mnie co się wiąże z opcją 4: Strzelaniem Granatami w Was. Niech zaczną się igrzyska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Zaczęli biegać chaotycznie, unikając twoich ataków. Serio? Tylko tyle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Idioci... puki nie zgadną, że mogą je odbić to mi się nic nie stanie. Ale ciii, to sekreci hihi. Dobra... - STÓJCIE SPOKOJNIE! NIE MOGĘ WAS TRAFIĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 A jednak, jakoś się ogarnęli i zaczęli odbijać. Twoja tarcza lekko cierpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Bronie się układając tarczę z przodu... - Tylko tyle? Macie jeszcze 3 minuty, zanim neurotoksyna dojdzie do waszych prymitywnych mózgów... na waszym miejscu, już bym się kładł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Jeb! coś wybuchło obok ciebie. Tam, gdzie nie było tarczy. Au! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Na chwile zostałem nawet Dezaktywowany... po chwili podnoszę się... - Auuua... mój czerep... co, co mi zrobiliście? Dziwnie się czuje! WY GNIDY! - układam tarczę na około mnie, spód odsłonięty, strzelam znów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Znowu twoje tarcze zaczęły cierpieć. Za dużo wybuchów, niedługo się rozpadną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Więc strzelam celniej i pod nogi. To już powinno im dowalić. Mam jakieś turrety w magazynie? Przydały by się tutaj teraz BARDZO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Sorry, w produkcji. Oni jeszcze się nie poddają. Tarcza padła! Au! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Teraz to już mocno dostałem... ledwo się podnoszę... Neurotoksyna wyłączona... jestem bezbronny - Aaaargh... - zwisam bezwładnie, jednak wciąż jestem aktywny... - I co teraz? Zabijesz mnie? Twój tatuś zginie przez to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Lily na moment zamarła, ale kolega ją szturchnął. I dokończyła dzieła. Obudziłeś się w jakiejś maszynie... Obok ciebie śpi Lamarr. Zesztywniałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Co... co się dzieje? Lamarr... kurwa, czemu ledwo czuje kości. Staram się stąd jakoś wyjść, otwieram pokrywę i szukam drogi, albo broni i drogi na zewnątrz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Jesteś w jakimś ośrodku... Powoli przypomniał ci się jad... I... To wszystko, co się stało... Jakoś, ledwo idąc, z Lamarrem na ramieniu wylazłeś z ośrodka. A tam są amerykanie otaczający twoją rodzinkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Natychmiast się kurwa chowam... Co mam przy sobie. Muszę coś mieć... sprawdzam cokolwiek, nawet czy coś Lamarr ma, choć wiem, że to głupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Masz... Łapę Anakina! Mechaniczną łapkę! Możesz kazać turretom przyjść! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Cool. Włamuje się, do działających systemów stacji, i każe im tu przyjść. Turretom. W między czasie, sprawdzam kto z mojej rodziny jest tam, czy kogoś brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts