KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Jakie zdolności? - spytałem się zarówno Deli i Chrysalis. Może ona nie jest taka zła. Może tym razem zaczniemy inaczej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Deli puściła cię i wzięła pudełko po butach. Wyjęła z niego parasprite z plasteliny. Zwykłej plasteliny. Tyle, że zwierzak zaczął jakoś machać skrzydełkami. Nie podleciał, ale uśmiechnął się do ciebie i zamrugał. To żyje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Wow... NIesamowida robota. To było też do ciebie... ciociu - powiedziałem do niej z uśmiechem. Następnie objąłem Deli i spoglądam na Chrysalis - Jak mogę ci się odwdzięczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Chrysalis w ciszy po prostu sobie poszła. - Z plasteliny umiem zrobić żywego stworka - pochwaliła się Deli. Dalej ma umysł dziecka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Nie szkodzi... - Niesamowita robota. Jak cię ciocia traktowała? - Spytałem się jej. Teraz dowiem się całej prawdy... ona mnie nigdy nie okłamała... więc teraz się dowiem czegoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 - Poniedziałek była nauka, wtorek nauka biologii, środa wolne. Czwartek nauka, piątek nauka biologii, weekend wolny - powiedziała Deli. Poza tym, były 4 posiłki dziennie, dużo zabawy. Sama nauka była śmieszna - opowiadała Deli z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Jak ci się powodziło przez ten czas mojej nieobecnosci? - spytałem się w końcu... teraz się dowiem czy czegoś nie przegapiłem... ciekawe czy miała chło... co ja gadam... los by do tego nie dopuścił... wredny los... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 - Tęskniłam za tatą... Mama mówiła, że tata wróci... Ale tata nie wracał... - powiedziała cicho. Łezki zbierały się w jej ślepkach. - Tata nigdy więcej tak nie zrobi... Prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Nie... ale zostawię cię tutaj byś dokończyła naukę u Chrysalis, dobrze? Będę cię odwiedzał. Skoro ci się podoba nauka u cioci to nie mogę ci tego zabrać - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Wtuliła się w ciebie. - Może tata tu zostanie...? - zaproponowała nieśmiało Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Nie wiem czy ciocia się zgodzi... - powiedziałem lekko zawstydzony. Nie wiem czy pozwoli... ale warto się spytać. Idę z Deli i ją szuka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Powiedziała, że możesz zostać, jeśli Deli tego chce. Wiesz... Chrysalis kiedyś miała Dziurkę... Może Deli przypominała mu jego... A teraz ty przylazłeś i Deli będzie tylko z tobą chciała być... U Chrysalis tylko na naukę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Idź się pobawić, skarbie - powiedziałem i jak Deli wyjdzie spoglądam na Chrysalis. - Wybacz, że wróciłem... widzę, że się przywiązałaś do Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 - Tak jakby... - rzuciła Chrysalis. Idzie sobie w stronę swojej komnaty. Jest ponura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Zostawię u ciebie Deli... ja wrócę do Los Santos. Nie chcę byś przezemnie była ponura... zwłaszcza po tym jak zajęłaś się Deli - powiedziałem spoglądając na nią. Będę odwiedzał Deli... - Poza tym... mam kraj do rządzenia i muszę być w Los Santos... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Ale tym samym zasmucisz Deli. Musisz zdecydować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Ale nie chcę też wkurzyć Chrysalis. Idę do Deli i jej tłumacze. Będę ją odwiedzał codziennie, ważna jest jej nauka... ma szanse na niesamowite wyniki. Mam nadzieje, ze zrozumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Deli się rozpłakała. Nie widziała cię od stu lat i nie chce byś gdziekolwiek szedł bez niej. Zupełnie jak Twilight. Ech... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Deli... nie płacz... będę cię odwiedzał. Muszę zająć się krajem, ale nie chcę byś przerywała naukę. Będę cię odwiedzał codziennie z Twi o 18 do 20... jak skończysz naukę, to możesz wrócić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 - Ale Lily się zajmuje... Tata może zostać... Proszę... - tuli cię. Ech. Albo zawiedziesz Deli i sobie odlecisz, albo zostaniesz i tym samym Chrysalis będzie ponura, ale Deli będzie prze szczęśliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Zostanę... ale bądź często z Chrysalis... myśli, że skoro wróciłem to już nie będziesz chciała się z nią spotykać, jedynie podczas nauki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Deliś kiwnęła łebkiem, lekko zdziwiona. Ale zgodzi się na wszystko, bylebyś został. Teraz chce ci pokazać, gdzie będziesz spał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Więc idę. Mam nadzieje, że wywiąże się z obietnicy. Że będzie więcej czasu z Chrysalis spędzać niż ze mną. Musimy z Twi trochę nadrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Pokazałą ci pokój. Przyjemmny, urządzony na zielono pokój. Tuż obok Deli. A jeszcze daleko w korytarzu jest pokój Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Dobrze... idź powiedzieć się uczyć. Pamięta... więcej czasu spędzaj z Chrysalis. Uszczęśliwisz tym mnie i Ciocię - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts