Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Kiwnęła łebkiem. A ty poczułeś się strasznie zmęczony... Zieeeew... Deliś poszła do cioci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Więc idę i kładę się na łóżku z Twi. Spoglądam na nią. - Nie mam do ciebie za złe. Szkoda, ale i tak nie mam za złe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Wypłakała się już. - Nawet sobie nie wyobrażasz, co się działo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Jeśli to dla ciebie nie problem... to słucham - powiedziałem i zacząłem jej słuchać jeśli zdecydowała się opowiedzieć. CIekawe co się działo przez te 100 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 - Kilka lat później... Po tym wypadku... Delicate w szkole telepatów poznała jakiegoś chłopaka... Byli przyjaciółmi, ale... Pewnego dnia jego matka zaczęła u nas pracować... A oni urządzili sobie noc w namiocie w ogródku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Serio? Pewnie byli dobrymi... są bo powinien żyć, bo Telepaci żyją 3 razy dłużej... są pewnie dobrymi przyjaciółmi. Ciesze się, że znalazła kogoś z kim się dogada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 - Allan... Dwa tygodnie później okazało się, że oni... W tym namiocie... Deli powiedziała, że on określił to "zabawą dla zakochanych"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Spoglądam na nią. - Gdzie on teraz jest? - spytałem się całkowicie normalny... ps, muszę sprawdzić, czy coś z mojej zbrojowni zostało... tam coś... na taką... sytuacje... jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 - Za karę Chrysalis zamknęła go w cieniu na tydzień. Wtedy Delicate się zbuntowała, chciała uciec z domu, nie chciała się uczyć u Chrysalis... Ale jej aura i ta choroba... To wszystko samo przez się mówiło, że ucieczka to nienajlepszy pomysł... - Za karę Chrysalis zamknęła go w cieniu na tydzień. Wtedy Delicate się zbuntowała, chciała uciec z domu, nie chciała się uczyć u Chrysalis... Ale jej aura i ta choroba... To wszystko samo przez się mówiło, że ucieczka to nienajlepszy pomysł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Więc dostał nauczkę. Gdzie on teraz jest? On odwiedza ją w ogóle? - spytałem się. Muszę widzieć o nim co nieco... jeśli jest taki jaki sądzę, to nie wytrzymał bycia z Deli i ją rzucił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 - I o to właśnie chodzi... Gdy raz prawie zginęła... Wszyscy... Wsstanowiliśmy... Usunąć go z jej pamięci... Ten incydent, ucieczkę, wszystko... Dalej go zna, ale teraz jest to bardziej kolega z dawnej szkoły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Spogląam na nią... - Postąpiliście źle... - powiedziałem spoglądając na nią. - Powiedz, czy byś chciała by ktoś usunął mnie z twojej pamięci? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 - A co byś ty zrobił? Ona spisywała na siebie wyrok śmierci... Nie mieliśmy innego wyboru... - mówiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Ja umarłem, a z tego co się dowiedziałem lecąc do ciebie, to tobie też chcieli wyczyścić pamięć. Planowali tak. Wciąż mówię... postąpiliście źle. Ja bym nie dał wyczyścić sobie pamięci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Twilight spuściła wzrok. Smutecek... Zrobili to, co uważali za słuszne. Tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Wstaję... - Wiesz, co zamierzam teraz zrobić? - spytałem się spoglądając na nią. Ładuje mannę i wyszukuje lokalizacje tego chłopaka. Gdziekolwiek jest... znajdę go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Zbyt zmęczony jesteś. - Allan... - szepnęła Twi i przytuliła cię. Lepiej idź spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Mam żyć, w świadomości, że kogoś kocha i nawet tego nie pamięta? - spytałem się. Ona wie, że łatwo nie odpuszczę. Jeśli nie znajdę tego chłopaka... otworzę pamięć Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 - Ale... - zaczęła Twi. - Jutro... - szepnęła. Chłopie, padasz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Jutro... - powiedziałem i kładę się... - Mam nadzieje, że mnie rozumiesz? Ile minęło czasu od tego wymazania? - spytałem się obejmując ją lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Cisza... - Nie pamiętam dokładnie... Ale... Chyba koło 90 lat... 95... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Spoglądam na nią w szoku... - I do tej pory nie załapaliście, że to była dla niej bolesne przeżycie? To przymusowe wymazanie pamięci? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Twilight wsadziła twarz w poduszkę. Nie za dużo? Ledwie się obudziłeś - może dla ciebie to chwila, ale to niezbyt przyjemne, że ukochana osoba cię opierdala po stu latach nieobecności... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 - Wybacz... wciąż się nie ogarnąłem... że spałem 100 lat. Nie wiesz jakie to trudne. Ghost... Capo... jest mi ciężko z ich powodu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2014 Autor Share Napisano Październik 30, 2014 Twi kiwnęła głową. - Ty... Nie widziałeś Deli... Całej bez skóry... - wyjąkała Twilight. Płacze. Sto lat. Jeszcze pamięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts