Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Przecież widać, że jest w jakimś transie. Najpewniej, to ona osobiście cię zabije. Najlepiej jej pomożesz działając rozsądnie, nie samobójczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Siedzę cicho, niech mu już kurwa będzie. - To masz jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Dobra, złapałeś mnie. Żadnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - JA mam. Możemy ją ogłuszyć, związać i gdzieś schować. Sam kurwa nie wieże że to proponuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Kilka minut później, Twilight leżała nieprzytomna i związana w schowku na środki do czyszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Wybacz. Dobra, teraz wypadało by poszukać reszty powierniczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Dwie są w bibliotece, bo widziałem, jak Dash razem z Shy szukają. O ile mi wiadomo, Rarity zablokowała się w Canterlockim butiku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Ok, Ja idę po Rarity, a ty postaraj się poszukać AJ. Powodzenia - powiedziałem i ruszyłem do butiku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Drwi butiku może i wyglądał jak drzwi, ale kiedy podeszłeś bliżej, wyglądały, jakby stopiły się ze ścianą w jedno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Pukam. - Rarity, to ja Allan. Mogę wejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Zero odpowiedzi. Za to rozbolało cię kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Patrzę szybko na kopyto. Mam złe przeczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Mogłeś się uspokoić. Kopyto rozbolało cię, jakbyś uderzał w kamień zamiast w drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Szukam możliwych wejść do środka, nawet łajno mi nie jest straszne, wejdę do tego budynku tak czy siak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 W końcu wlazłeś przez okno. Od razu oberwałeś pantoflem w łeb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - EJ! To ja... Allan, przybyłem z pomocą - powiedziałem skacząc z osłony do osłony by uniknąć śmiercionośnej broni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Acha, już myślałam, że to Podmieniec - powiedziała Rarcia wychodząc zza wieszaka na ubrania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 To zabolało. - Dobra musimy iść. Mamy Rainbow Fluttershy, ciebie, i znokautowaną Twilight w schowku na szczotki. Nie pytaj. Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Idziemy. Jeśli chcesz wiedzieć, to Pinkie leży w szpitalu w Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Idziemy po nią teraz - powiedziałem po czym ide do szpitala po Pinkie. Oby nie było żadnych komplikacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Pinkie odnaleźliście z kroplówką, do tego w śpiączce. Całe ciało miała w bandażach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Cholera. To komplikuje sprawę. Musimy ją jakoś przenieść w bezpieczne miejsce, inaczej ludzie albo podmieńce ją zabiją. Jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Nie mam w zanadrzu żadnych noszy, jeśli o to ci chodzi - powiedziała, rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Rozejrzyjmy się - powiedziałem po czym zacząłem szukać czegoś co pomoże przenieść Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Niestety, wyglądało na to, że szpital nie był przygotowany w razie nagłej ewakuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts