Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Deliś siedzi tam ze swoją plasteliną. Powiedziała, że zrobi Head Craba dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Lamarr mi wysarczy ale ok. Kiedy ona to robi to wołam te osoby do innego pokoju. Następnie. - Wiem co się stało... czemu Deli ma te "Ataki". TO był sabotaż - powiedziałem spoglądając na nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Ali wygląda, jakby miał zamiar zaraz coś zniszczyć. - Co teraz? - zapytała Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Maszyna teraz sprawna... jednak, by usunąć to z Deli... trzeba ją zabić - powiedziałem spoglądając na nich z wyraźnym niezadowoleniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Wszyscy "O!". Nikt się nie rwie do tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Ja w między czasie udam się do sprawczyni całego zajścia. Arachnii. Ona jest odpowiedzialna za sabotaż - powiedziałem. Wszystkie wymogi by się tam dostać, mam... tylko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - Nie! - wrzasnęli wszyscy. Twi przytuliła ciebie mocno. Raczej nie pozwoli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Nic się nie stanie. Nie zrobią krzywdy, temu kto złożył Przysięgę Cienia - powiedziałem wpatrując się w przestrzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Twilight spojrzała ci w oczy. - Nie! - wrzasnęła. Nie pozwoli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Nic mi nie zrobią. Złożyłem Przysięgę Cienia więc jak któryś mnie zaatakuje to nic się nie stanie. Arachnia na to nie pozwoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - Nie idź! - rozkazała Twilight. Ona nie pozwoli. Zbyt długo cię nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - TO co? Muszę mieć pewność, że znów nie zasabotuje maszyny... wrócę, obiecuje, a wtedy spędzimy razem sporo czasu - całuje ją lekko. - I jeszcze jedno. W tym programie będą 2 osoby... wskrzeszania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Spojrzała na ciebie pytająco. Dalej nie jest przekonana. A Deliś się bawi za drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Chrysalis, kiedy nasze kraje były pokłucone a tobie pare razy zachciało ci się wsypać mi do napojów Tymianku... w Projekcie Łazarz, był podmieniec... którego dobrze znasz. Pacjent numer 53 "Dziurka" był prawie skończony kiedy doszło do waszego sabotażu. Jedynie mózg się nie naprawił... generałowie uznali, że nie warto go wskrzeszać bo i tak będziecie naszymi wrogami, więc zarzucono ten pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Chrysalis wlepiła w ciebie spojrzenie. Nogi jej się rozjechały, wylądowała na brzuchu na podłodze. Dalej się na ciebie gapi. Minęło tysiąc sto lat, o ile nie więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - TO miał być prezent... byś wreszcie przestała mnie nienawidzić... nie chcę mieć wrogów w rodzinie. Teraz wniosłem wniosek o ponownym wskrzeszeniu tego ciała, dlatego chcę by nikt nie sabotował projektu. Arachnia da obronę, że nawet Broń nuklearna nie rozwali maszyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Chrysalis się gapi. Chyba straciła kontakt ze światem. Ktoś puka do środka. Deliś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Jeszcze chwilkę, skarbie - powiedziałem do Deli za drzwiami i odwracam się. - Jutro rano, pod pretekstem podróży, przeniosę się do Arachnii i załatwię potrzebne rzeczy. Będzie pewnie chciała czegoś, ale to nie będzie nic poważnego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - Nienienienienienienienienienienie - powiedziała swoją opinię Twilight. Chyba nie ciężko ją zrozumieć. Deli stoi pod drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Kochanie - odwracam się do niej - Ja wrócę... NIC się nie stanie. Przysięga broni mnie od krzywdy, nie zrobią mi nic. Prośba Arachnii to zazwyczaj jedno z 4 rzeczy. Obiecuje ci... wrócę... Jak bum cyk cyk, la la la, niech mi w oko wleci ćma - powiedziałem odtwarzając tą przysięgę Pinkie... pierwszy raz ją robię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Twilight trochę się uspokoiła. Odsunęła się. - Ale co z Deli? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Musicie znaleźć jakiś sposób... by wiadomo co zrobić. Nie wiem jak, ale przez ten czas MUSI zginąć. Inaczej jej stan się pogorszy... a wtedy będzie nie do odratowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - Tylko nie ważne jak. Ważne... Kto? - zapytała Twilight. Wszyscy oprócz Chrysalis, która dalej nie kontaktuje, spuścili spojrzenia. Emmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Najlepiej będzie... jeśli to ja zrobię. Znam pewną rzecz... która powoduje natychmiastowy zgon... bez bólu i nawet bez wiedzy o śmierci... ja wplątałem ją w ten stan... więc ja powinienem ją wydostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - Jak? - zapytała Twi. Chrysalis dalej leży, reszta się na ciebie gapi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts