KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - To pewna roślina... Czarci Żar. W połączeniu z Słoneczną różą... staje się wyjątkowo potężną trucizną... umiera się niemal od razu. Nawet Alicorny na tej zasadzie giną. Tylko Federacja umie ją wytworzyć i jest na wyposażeniu Naszych Sił Wywiadowczych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - To kiedy? - zapytała Twilight. Deli znowu zapukała do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Jutro rano. MOŻESZ WEJŚĆ - powiedziałem. Następnie piszę SMS do Lost Hills by przygotowali tą truciznę... wiedzą poco. Inaczej Deli, maskotka Federacji (serio, była raz propozycja by była godłem) zginie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Deliś wlazła. Spojrzała na was pytająco. - Co to słoneczny kwiat? - zapytała. ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Kwiat który powoduje automatyczny uśmiech... słoneczny uśmiech. Rośnie tylko w Federacji. Chodź do mnie - powiedziałem i ją obejmuje. Potem wysyłam do Aliego wiadomość. "Jak się uda... to masz moje błogosławieństwo na bycie z Delicate. Wydajesz się w porządku" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Deliś cię przytuliła. Cieplutkie futerko... A nie jest za ciepłe? Delicate uśmiecha się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Dobrze... chodźmy spać. Jest już późno... jutro mamy sporo do roboty. Pytanie... czy Equestria wie już że powróciłem? Co się dzieje z Luną? - sytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - Equestria powoli się dowiaduje, a Luna pewnie wkrótce się dowie. Studiuje archiwa - powiedziała Twi. Deli kiwnęła łebkiem. Rozkaszlała się. Ęąę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Spoglądam na Deli... - Wezwijcie mamę... chyba znów się zaczyna - powiedziałem spoglądając na Deli. Jestem już na tyle przyzwyczajony... że jak kaszlnie to już wzywam mamę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - Ale... Ona i Crystalianie są zbyt zmęczeni.. - powiedziała Twilight. Ojojojoj... No ładnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 "Więc nie ma innego wyboru" przesłałem wiadomość z bólem. "Rozpoczynamy operacje Naprawa TERAZ!" - Lece po pomoc, przypilnujcie Deli - powiedziałem i wybiegam z pomieszczenia. Chowam się za ścianą i dobywam pistoletu. "Mam nadzieje, że niczego nie poczuje", jak będzie pewność, że nie zobaczy mnie. Zaciskam zęby. Wymierzam... i strzelam w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Twilight i Ali krrzyknęli zaskoczeni. Ciało Delicate padło na podłogę. Z czaszki niewiele zostało, a krew obryzgała ziemię i wszystkich dookoła. Twilight osunęła się na kolana i patrzyła w szoku na córkę. Ali po chwili stracił przytomność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Włączam komunikator... - Przyślijcie Transport, Metamorphia, Changea. Operacja Naprawa rozpoczęta - powiedziałem i rozłączyłem się. - Udaję się teraz do Krainy Cienia... pomówić z Arachnią. Wy dokończcie cały proces z Deli i Dziurką... wrócę niebawem - powiedziałem i przenoszę się... do krainy cienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Po chwili trafiłeś do dziwnej, schizowej krainy. Ale tu ciemno i dziwnie... Nie da się opisać... Wyobraźcie sobie cemne miejsce z halucynacjami ganiającymi wszędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Idę do pałacu. Nie zdziwię się, jak Arachnia będzie czegoś chciała. Mity mówią, że szuka miłości... ale ja nie jestem partią dla niej... nie? Czemu jesteście cicho? Powiedzcie coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Arachnia. Mała, psychoczna dziewczynka. Gania sobie po jej krainie, poza pałacem. Zauważyła cię. - O, kto to? A tak, tatuś, który zabił swoją córeczkę - zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 To tylko obraz... naprawdę jest dorosła... - Zabiłem bo chciałem ją wyleczyć. Czego chciałaś od Deli? - spytałem się idąc w jej kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - A nie mogłeś jej zabić bardziej... Jakie to było słowo... Humanitarnie? - zapytała, po czym nastąpił chichot. Wbieła na jeden z kształtów i wykonała salto z pomocą pajęczych odnóży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Pokaż swoją dorosłą postać... nie lubię o takich sprawach gadać... z dziećmi. W skrócie, Czego chcesz byś odpuściła Deli... jeśli masz do niej jakieś plany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - Nie zmienię się... Lubię tą postać... - powiedziała. - I znasz moje sposoby na spłatę - dodała z chichotem. Jej pajęcze odnóża powiększyły się, przez co sama Arachnia zawisła lekko nad ziemią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Konkretnie cztery. 1. Jednorazowa "Zabawa" 2. Małżeństwo 3. Wieczna służba 4. Stanie się twoim "zwierzaczkiem" - powiedziałem mając nadzieje, że odpuści 1... lub tym bardziej 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 (edytowany) Zachichotała. - Cóż... Może dwójeczka, może czwóreczka... - zachichotała, dalej ze swoim psychicznym uśmiechem. Edytowano Październik 31, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Eeee - cofnąłem się. Jeśli ona zrobi to co wydaje mi się, że chce zrobić... to Twi mnie zabije, obdzierając mnie ze skóry, z której zrobi kołderkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Zachichotała jeszcze raz. - Dwa, czy cztery, jaką liczbę wybrać? - zapytała samą siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Ona nie próżnuje. Wie, dobrze, że muszę wrócić do domu do Deli... więc zapewne wybierze... o nie... NIE NIE NIE NIE NIE NIE! TWI MNIE ZAPIERDOLI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts