Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - Co powiesz na dwójeczkę? - zapytała retorycznie i zachichotała. OJOJOJ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Nie mam zbytniego wyboru, zgadłem? - spojrzałem się na nią... może od razu se wykopie grób? Twi mnie zabije... Luna mnie zabije za konszachty z jej wrogiem... chyba. Nigdy jakoś nie pytałem czy ta wojna LunaVSArachnia to prawda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 I Ali cię zabije. Za małżeństwo z kimś, kto chciał zabić Deli. Arachnia gapi się na ciebie z okrutnym uśmiechem. No to nie masz wyboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Dobra... nie ma wyjścia. Zrobię to dla Deli - powiedziałem z wyraźny westchnięciem - Twi mnie zabije - rzekłem cicho. Jak mniemam teraz będzie chciała ze mną iść, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Ano... I noc poślubna... Ojojoj... To sobie narobiłeś... Arachnia powoli zaczęła rosnąć. Dalej była psychiczna, ale teraz młoda dorosła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Więc idę/idziemy do miejsca gdzie jest Twilight. Staje przed niż z/bez Arachnii i mówię. - Kochanie. Jest Dobra i zła wiadomość. Dobra taka, że Arachnia da spokój Deli... zła natomiast... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Bez. A do Twilight to raczej nie dociera. Ona dalej siedzi w tym samym pokoju, gapiąc się na plamę krwi, która została z głowy jej córki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Zaczynam nią potrząsać... - Halo Twi, jesteś tam? - spytałem się patrząc do niej z obawą. Jeśli nic nie da to po prostu ją całuje. Zawsze to odnawia ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 - T-Tak? - zapytała. Rozpłakała się. Nie zodziennie widzi mózg dziecka rozbryzgujący się na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 - Cii... będzie dobrze. Deli będzie już bezpieczna... załatwiłem co trzeba... jednak... - powiedziałem z lękiem w głosie... ja się boje co z tego wyniknie. ETA JUŻ DRUGI RAZ KIEDY JESTEM ZMUSZANY DO ŚLUBU! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 A które to było pierwsze? Rarcia, czy Luna, czy kto? - Ale... Wciąż... - powiedziała cicho Twi, pociągając głośno nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Afra... w jej groźbach było, że ma być ze mną ślub. CO TE KOBIETY DO MNIE MAJĄ!? AŻ TAK JESTEM PRZYSTOJNY CZY CO!? - Jeśli Deli będzie przez to zdrowsza... to warto było. Poza tym... zawarłem z Arachnią pakt... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Pakt z diabłem... Jaki? - zapytała. Kopytkiem, jakby ze strachem, starła z twarzy krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Da Deli spokój... jeśli... dołączy... do... nas... - powiedziałem wystraszony. KURWA NAWET TYDZIEŃ TU NIE JESTEM I JUŻ HAREM POWSTAJE! Widać naprawdę jestem Seksowny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Twi... Uwaga, Uwaga... - Jeśli to pomoże Deli... To zgoda... - powiedziała cicho. Eąęao? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Wybacz... ale nie ma innego wyboru. Inaczej znów by za sabotowała projekt. Pokręci się parę dni i wróci do siebie. Taka jest. Nigdy nie znalazła miłości, i zapewnie nie znajdzie więc zawsze ten schemat zawsze jest ten sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Kiwnęła głową. Ona na prawdę jest w szoku po śmierci Deli na jej oczach. Może dasz jej odpocząć? Albo jeszcze lepiej, zaniesiesz ją do łóżka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Może chcesz odpocząć? Odreagować po dzisiejszym dniu... i po 100 latach? Jak co... jestem do dyspozycji - powiedziałem obejmując ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Wtuliła się w ciebie drżąc. Na pewno wyszłoby to na dobre dla jej aktualnego stanu psychicznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Więc idziemy do Sypialni. Następnie kładę ją na łóżku i po chwili dołączam i zaczynam ją namiętnie całować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Powoli zaczęła się uspokajać i odwzajemniać. Uśmiechnęła się nawet lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Nawet nie wiesz, jak długo na to czekałem - powiedziałem masując ją po plecach. Dawno z nią nie bawiłem się... trzeba będzie się przystosować na Max tydzień do Arachnii... potem po prostu se pójdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Zamruczała z lekkim uśmiechem. Powoli napięcie z niej opada. Wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Więc tradycja, lewa ręka masuje skrzydło, a druga, mechaniczna... bardzo zimna w dotyku... masuje jej plecy. Jak ja na to długo czekałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Twi nie robiła tego od stu lat... Stała się bardziej wrażliwa na to. Mruczy cichutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts