Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Będzie za dziesięć minut. Znowu przed oczami pojawił ci się obraz Deli... Meh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Mózgu... nie wystarczyło ci te 100 lat martwicy? Czekam na transport i moich ochroniarzy... których na pewno dostanę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Przyjechał. No to w drogę. Po tych stu latach martwicy musi coś porobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 To niech se pomyśli o gołych babach, a nie o śmierci mi tu nawala. Wsiadam i lecimy do Canterlotu. Jeśli jest to się przebieram w Szaty Prezydenta/Cesarza. Każe poinformować, że do Equestrii leci Nowy władca Federacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Nom. Poinformowani, ty przebrany... Dolecieliście po paru minutach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Więc wychodzę z obstawą "Czarnych Strażników" (serio? Ciekawe czemu Czarnych), następnie idę do sali tronowej. Ogłaszam swój powrót... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Są zaskoczeni. Szczególnie Luna. Z nią stoi jej osobisty strażnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Witajcie, Księżniczko Celestio... Luno... wróciłem - powiedziałem z uśmiechem. No... wszystko wraca do normy... starej normy, prócz tego, że mam teraz kraj do rządzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Uśmiechnęła się Celka. Luna jest ewidentnie zaskoczona i zmieszana. Ten strażnik patrzy na ciebie kwaśno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Przyszedłem formalnie załatwić sprawy związane z naszymi krajami. Mam nadzieje, że nie przeszkadzam w czymś ważnym - powiedziałem patrząc na Celestie. Wróciłem, kurwa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Nie, w niczym - odpowiedziała. Luna wraz ze strażnikiem wycofali się z pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Mam nadzieje, też na rozmowę z Luną, jeśli można - powiedziałem spoglądając na żonę. Dawno jej nie widziałem... trzeba sporo nadrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Może później... - powiedziała, zanim zniknęła w innych drzwiach. Celestia kiwnęła głową. Gadu... Gadu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Spoglądam na Lunę jak odchodziła. - Powiedziałem coś nie tak? - spytałem się odwracając głowę do Celestii. Chyba serio coś powiedziałem nie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Pewnie nie jest w nastroju do rozmowy - powiedziała Celka. No to nie ma się czym martwić. - Prawdę mówiąc, nie spodziewałam się ciebie tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Ja też. Lily przez przypadek mnie obudziła. Nigdy nie chciała tam wracać, a jeden z jej przyjaciół którego pieszczotliwie nazywa "Debilem", uruchomił Rdzeń... a reszta to oczywista... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Kiwnęła głową. - W jakiej sprawie tu przybyłeś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - By pogadać o sojuszu... i do Luny choć ona widać nie ma ochoty na rozmowę... - powiedziałem podchodząc do Celestii. - Mam nadzieje, że z Federacją nie było problemów podczas mojej nieobecności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Żadnych - odpowiedziała. - Nie było cię sto lat, pewnie jest zaskoczona - powiedziała Celka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Nie ona jedna... w Lost Hills naukowcy mnie dźgali patykami, pobierając próbki by się upewnić... wciąż boli - powiedziałem dotykając się lewego ramienia. Następnie z Celestią omawiam typowe sprawy państwowe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Pogadaliście, w końcu skończyliście. No to do Luny. Jest w jej komnacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Jeśli będzie gotowa to przyjdzie... choć ten jej strażnik... nie wiem czemu się na mnie tak spoglądał. Tak czy siak przechadzamy się po zamku za zgodą Celestii i witam co wazniejsze osoby. Potem jeśli Kuce mnie nie ukamieniują, to idziemy na miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Przyszła do ciebie Luna. Chcesz z nią gadać, czy nie? Strażnika nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Cześć... akurat chciałem wpaść do ciebie. Wybacz, ze cię nie poinformowałem wcześniej, ale była ważna sprawa z Deli... mam nadzieje, że się nie gniewasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Nie gniewam się - odparła. Celka sobie poszła, bo ktośtam ją zawołał. Jesteś sam z Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts