KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Teraz wiem jak się czułaś wtedy czułaś. Kompletnie nie poznaje tu niczego - powiedziałem opierając się o balustradę i spoglądając w oddal. - Tyle mnie ominęło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Kiwnęła głową i westchnęła. Powoli nastaje południe. Słoneczko świeci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Coś się stało? - spytałem spoglądając na nią. Coś wyraźnie ją trapi. No chyba, że przypomniałem jej czasy bycia Nightmare Moon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - No... Tak jakby... - powiedziała i skrzywiła się. Usiadła sobie na jednej z poduch, które leżały przy stolikach, uprzednio lewitując ją do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 To samo robię. - Mi możesz powiedzieć... no chyba, że nie chcesz gadać, to wtedy rozumiem cię całkowicie - powiedziałem spoglądając na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Wiesz... Nikt się nie spodziewał, że wrócisz... - zaczęła i oparła się przednimi kopytami o balustradę. Jej grzywa faluje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Słucham uważnie tego czego ona opowiada. Staram się nie wybuchnąć gniewem jeśli będzie coś czego nie chciałbym usłyszeć. Więc słucham dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - No i... Blackjack nie mogła zostać bez ojca... - powiedziała. Jest zawstydzona, żałuje tego, co zrobiła. A można się domyślić, co zrobiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Więc znalazłaś innego którego po pewnym czasie pokochałaś, zgadłem? - powiedziałem spoglądając w jej oczy nie chowając urazy. Zawiedziony, ale nie jestem zły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Cisza. Luna gapi się w dal. Oparła głowę o balustradę. Westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Wstaje... - Dobrze zrobiłaś... jeśli chcesz, zostań z nim. Wybacz, ale muszę iść na transport... mam jeszcze Koronacje dzisiaj na głowę - powiedziałem po czym idę do transportera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Cisza. Nie ruszyła się nawet o milimetr. Po paru minutach byłeś w transporterze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Trochę boli... jednak nie czuje urazu. Skoro chce znim zostać, to niech zostanie. Nie obrażę się. Jak będzie chciała jednak, to może mi to powiedzieć na koronacji. Lecimy do Teheranu gdzie powinna już czekać reszta mojej rodziny obecnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Czeka. Oprócz Deli... Mała jest w maszynie. Wait... A kim jest ta pani w czarnej sukience do kolan, czarnych szpilkach i długich, poczochranych czarnych włosach? Ta, co ma psychiczne spojrzenie i krew w formie makijażu? Ta, na którą wszyscy gapią się ze skrzywieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 JEJ KURWA MIAŁO TU NIE BYĆ! A skoro jest... nie... NIE! Wychodzi na to... że nie zniknie za szybko... mamo ja się boje... chcę do mamy. NIE! Dość... zachowaj się jak mężczyzna... idź śmiało przez salę. Sprawdzam czy Celestia i Luna jednak przyszły. Celestia napewno, bo ją zaprosiłem podczas gatki o polityce, a Luna... to nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Luna jest. Żałuje tego, co zrobiła. Gapi się na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Więc staje koło Lily która formalnie oddaje mi władzę, po przez przekazanie Pierścienia Mroku... tak... jedyny artefakt Arachnii jest tu w użyciu jako symbol władzy. Tak czy siak, po chwili powtarzam słowa przysięgi. Następnie słucham uwag zebranych tutaj ludzi, wnioski itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Zratatatata... Załatwione. Po półgodzinie wreszcie dotarliście do domu. Wszyscy oprócz ciebie mieli nerwy w strzępach przez Arachnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Wysyłam do nich wiadomość "Spokojnie. Znudzi się po tygodniu i wróci do siebie" powiedziałem i idę zobaczyć mój gabinet. Podobno go odremontowywali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Krzesło. Najbogatszy gabinet ever! Możesz być dumny z nowej technologii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Więc siadam i spoglądam jakie to Funkcje ma to "krzesło". Najprawdopodobniej jest tam cała elektronika, komunikatory kwantowe, interfejsy Holograficzne... najwyższy sprzęt. Rzekomo Komunikatory Kwantowe mają wszyscy władcy... więc można z nimi gadać stąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 A no fakt. Jednak na serio najbogatszy gabinet... Wooooow... Może z kimś z rodzinki spędzisz czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Lily jest w miasteczku do którego się niedawno przeprowadziła. Bolt pewnie poza LS tez mieszka. Dash to nie wiem, muszę się go spytać bo jeszcze chyba jest. Więc idę do Dasha i pytam się jak minął mu ten czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Powiedział, że za tobą tęsknił i znalazł pracę w jakimś schronisku dla zwierzątek, bo ponoć lgną do niego wszystkie stworzonka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - To nieźle. Mieszkasz tutaj, czy masz gdzie indziej dom? - spytałem się. Ciekawe czy już rodzinę założył. Bolt to wiem, że chodził z Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts