Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 A powiedział, że godzinę jazdy rowerem od Teheranu. Dalej bije od niego przyjemne ciepełko... Lub raczej z jego grzywy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Wybacz, że spytam. A czy ustatkowałeś się? Czy nie za specjalnie - spytałem się spoglądając na niego. Nie powinien być wkurzony.. nie było mnie trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Trochę - odpowiedział. Kto by nie chciał żywego grzejnika? Ja bym chciała. Ale nie w lecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Cieszę się. Wybacz, że mnie nie było przy twoim dorastaniu... chciałem widzieć jak dorastacie, jednak nie dano mi wyboru. Mam nadzieje, że uzyskam przebaczenie od ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Uśmiechnął się i cię przytulił. Au, au, au, parzy! Gdy się cieszy lub denerwuje, wali od niego gorącem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Nie przejmuje się tym. Po jakimś czasie go puszczam. - Wiesz? Może byś zamieszkał z nami, jeśli nie masz nic przeciwko. Wychodzi na to, że będę tu sam z mamą mieszkał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - I z Deli. Właśnie, gdzie ona? - zapytał. Eeeeee... "Zastrzeliłem ją"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Znaleźliśmy lek na jej antidotum. Jest teraz w Lost Hills i ponownie musi przejść stan Przebudzenia. Spokojnie, będzie dobrze z siostrą. Poza tym przywrócimy jej pamięć, którą zablokowaliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Tą o tym kolesiu? - zapytał. Nie wydaje się szczególnie zainteresowany. Tak, jakby go to nie obchodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Tak. Skoro go kocha, to nie widzę przeciwwskazań by połączyli się. Jutro lub po jutrze, to powinna już wrócić. To jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Prawdę mówiąc, mogę - powiedział. Będziecie mieli z głowy ogrzewanie zimą, wystarczy, że Dash podejdzie do kaloryfera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 To będzie wykorzystywanie... ale jak zaproponuje, to nic. Jak nadejdzie wieczór, to robię kolacje. Ciekawe jak zareagują na to Twi i Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Się cieszą, bo dawno twoich słynnych posiłków nie jedli. Może słynna sałatka z kuskusem? Tak btw... Czemu Dash żyje, skoro jest ziemskim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Krew Alicornów... tak strzelam. Więc robię tą sałatkę z Kuskusem. Następnie podaje do stołu i jemy. Wkońcu się pytam. - Co się stało z Lucy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Ona była na tej wycieczce w kosmosie... Coś się stało, jakiś wypadek... I od tego czasu nie mamy z nią kontaktu - powiedział Dash. Twilight powoli jadła, rozkoszując się każdym kęsem. Wasz specjalny posiłek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Rozumiem... cza będzie jej poszukać... tak czy siak, rzekomo za 4 miesiące będziemy musieli lecieć w kosmos... by pojawić się w Koloniach Federacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - Ale teraz... - powiedziała Twi. - zróbmy coś razem. Dash spojrzał na was pytająco. Macie miękkie poduszki... Idealne na broń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 (edytowany) Nie. Obiecałem, że nie będzie już skrytek. Chyba, że... - Może pójdziemy do kina... - podeszłem do tych poduszek... - Widziałem fajny film o nazwie... Headshot - rzekłem i jak powiedziałem. Mięciutkimi poduszkami rzucam w ich głowy. Edytowano Listopad 1, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 I zwalili się z krzeseł. Dash zaśmiał się i zapodał ci... Gówno, bo nie trafił. Twilight też złapała jedną poduszkę i w brzuch ci nią strzeliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - O... to oznacza wojnę - rzekłem z uśmiechem i zaczynamy Wojnę! Ciekawe ile wytrzymamy takiej zabawy... pewnie SPORO, bo raczej bólu nie czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Wieczorem padliście ze zmęczenia. To byłą długa walka. Twi dała buziaka zwycięzcy, czyli tobie. Do tego ponad połowa poduszek się spopieliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 E tam... dokupi się... - Dobrze... chodźmy spać. Jutro wielki dzień - powiedziałem zmęczony. Następnie idziemy z Twi do sypialni i się kładziemy. Ja się przebieram w piżamę... - Ja Władcą Federacji, dasz wiarę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie i dała ci całusa. A jeszcze niedawno była w psychiatryku... Zieeew... Dash poszedł spać już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - No cóż... to dobranoc, moja Królowo - rzekłem do niej i całując ją namiętnie i tuląc. Zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 I obudziła cię o drugiej wiadomość: Deli jest gotowa do wybudzania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts