KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Budzę Twilight. - Kochanie, już czas - powiedziałem. Jeśli coś ma na sobie... to z ciekawości patrzę w co jest Twi ubrana... tak czy siak, idziemy z Dashem lub bez, do Lost Hills. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Wstała. A ma takie różowe wdzianku. Bluzka. Bez Dasha, bo ten jeszcze śpi. No to po paru minutach byliście w Lost Hills. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Idziemy do projektu łazarz. Ali też powinen tam być. Zmieniam naukowców przy konsoli i robię tak: 1) Jeśli w jej pamięci są fragmenty, że to JA strzeliłem. Usuwam. 2) Odblokowuje pamięć zablokowaną, na temat Aliego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Ano jest. Wszystko zostało zmienione wedle życzenia. Rozpocząć wybudzanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Jeśli nie będzie niczego, co sprawi, że będzie na nas zła... to tak. Rozpoczynam wybudzanie. Potem czekam jaki jest skutek badania Papilon, która też powinna być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Będzie zła... Na Chrysalis, za to, co zrobiła Aliemu, na rodzinkę, za to, że chciała ją przeprowadzić do Chrysalis i na ciebie... Za to, że nie było ciebie tak długo. Papillon po chwili przyleciała. Chcesz na pewno wybudzać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Zaciskam ręce. Nie mogę już ingerować w jej pamięć, bo już będzie większy bigos niż był. Nie może, też być na stałe w lodówce... więc zostało jedno. - Przygotujcie się na... trochę krzyku... - powiedziałem i rozpocząłem wybudzanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Po jakimś czasie w drzwiach stanęła Deli. Chwiała się, jakby zaraz miała upaść. Ali chciał zaraz do niej podbiec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Pcham lekko by do niej podszedł. Teraz on się na razie liczyć będzie. Zobaczmy czy się wszystko udało. Szykuje się na krytykę od córki... choć jej nie powinienem dostać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Chłopak ją przytulił. Lekko skonfundowana klaczka odwzajemniła, a po chwili rozejrzała się po obecnych. - Tata... - szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Cześć, Deli - powiedziałem do niej z uśmiechem. Wiec chyba się udało... powinna być zdrowa. Więc wszystko powinno być takie jak dawniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Puściła Aliego i podbiegła cię przytulić. A po chwili dała ci w twarz. Minę miała, wypisz wymaluj, Cadance na Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Cofam się patrząc na nią z nie małym zaskoczeniem, trzymając się za miejsce gdzie mnie walnęła... czy... ona mnie właśnie uderzyła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Twoja mała, ukochana Deli właśnie dała ci z kopyta. - JAK MOGŁEŚ NAS TAK ZOSTAWIĆ?! - wrzasnęła. Nie pozwoliła nawet Aliemu podejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Ja... nie... miałem... - powiedziałem starając się jakoś jej to wytłumaczyć. Ona... pierwszy raz, podnosi na mnie głos... nigdy wcześniej nie gadała do mnie takim tonem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 - LILY W SZKOLE, BOLT W SZKOLE, DASH W SZKOLE, MAMA NA KANAPIE, A TY NIC! - wrzasnęła. - KIEDY MAMA NAWET KOPYTKIEM NIE RUSZYŁA W DOMU, CHYBA, ŻE PO KAWĘ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 - Proszę... przestań - powiedziałem ledwo się powstrzymując od łez. Ona... nie... jak? Nigdy się tak nie zachowywała, to jej pierwszy raz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Deli też ma łzy w oczach. - POZWOLIŁEŚ BY TA CZARNA LARWA MU TO ZROBIŁA! - wrzasnęła. Wszyscy cofnęli się pod ściany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Ja kompletnie załamany... wstaje, i bez słowa wychodzę... przenoszę się do starej jaskini Syren. Rzekomo ich tam nie ma... więc będę miał spokój... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Cisza. I spokój. Kiedy wrócisz do domu? Może i Deli ma focha, ale Twi cię potrzebuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Jestem... zbyt... załamany. Ona na mnie nakrzyczała. A MIAŁEM JAKIEŚ WYJŚCIE?! Nie prosiłem się o wrzucenie do maszyny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 I tak siedzisz sobie w ciszy. Cisza, cisza, cisza. Zrobiło się rano... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Mam złamane serce... moja ukochana córeczka mnie zraniła. Co mam teraz robić, jak nie siedzieć. Może ona być w domu, a jak tam pójdę, to będzie jeszcze gorzej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Ale nie spędzisz reszty życia w tej jaskini. To by było głupie. Może Deli po prostu ma okres?w Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Tak czy siak, nie wrzasnęła by tak... pochodziła by jedynie z kaśną miną i prychała co jakiś czas, ale nie podniosła by głosu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts