Nightmare Napisano Listopad 1, 2014 Autor Share Napisano Listopad 1, 2014 Ale niestety... Po jakimś czasie do ciebie teleportowała się Papillon z Twilight. Obie prawdopodobnie też zostały owrzeczane przez Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Siedzę skulony na kamieniu i nie zwracam na nie uwagi. Najlepiej byłoby gdybym w ogóle nie wracał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 - Allan... Deli zaraz ochłonie... Zaraz będzie płakać, że na ciebie nakrzyczała... - powiedziała Twi. Przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Wiesz jak się teraz czuje, po tym jak moja Córka odezwała się do mnie TAKIM tonem? To zabolało bardziej niż jakikolwiek pocisk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Usłyszałeś cichy psychiczny chichot. A może Delicate niespecjalnie na ciebie nawrzeszczała? Hmmmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Jeśli by tu przyszła i powiedziała by mi to... wtedy bym przemyślał. A tak, skoro nie przyszła... to jedynie co mogę robić to siedzieć i nic nie robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Z kieszonki wylazł ci śmiejący się, demoniczny pająk. Chyba coś go niezwykle rozbawiło... Meh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - To nie jest śmieszne... - powiedziałem do tego pająka... to mnie boli okropnie, i jeśli Arachnia serio to do mnie czuje... to powinna zaraz zrozumieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 - Nie z ciebie się śmieję - powiedziała. - Tylko z tego, jak ta mała jest podatna na fałszywe emocje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Spoglądam na nią zaciekawiony... ale i tak jestem smutny z powodu Delicate. Ona mnie okrzyczała... może, to był błąd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 - Wystarczy podesłać jej jeden, czy dwa powody... Już się denerwuje... Szczypta wkurzenia, a zaraz wszyscy płaczą - powiedziała Arachnia. Eeeee? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Nie gadaj, że miałaś coś z tym wspólnego - Powiedziałem i spojrzałem na nią agresywnie... Jeśli ona to zrobiła... to koniec... nie będzie żadnego ślubu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Zachichotała zadowolona z siebie. Czyli mamy winnego. A Deliś biedna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Czy ty wiesz co narobiłaś? To nie jest śmieszne... - powiedziałem wstając. Zaczynam żałować tej decyzji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 - Zależy z czyjej perspektywy - mruknęła. Ty mówisz psychicznemu pajączkowi, że coś nie jest śmieszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Teraz już wiem... czemu nie masz przyjaciół - powiedziałem i wciąż siedziałem skulony na kamieniu. Teraz już nie ma powodu by czekać na co kolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Twilight cię przytuliła. - Może pójdziesz do Deli? - zaproponowała. Mała pewnie teraz płacze przez to, co zrobiła nieumyślnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Westchnąłem. - A co jeśli to wciąż działa, i jak tam wejdę to tylko bardziej pęknie mi serce? - powiedziałem powoli wstając. Nie chce by znów na mnie krzyczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 - Już nie działa - rzuciła Arachnia i jako pajung zlazła z ciebie. Twilight rzuciła ci zachęcające spojrzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Westchnąłem ponownie. Następnie teleportuje się z obecnymi taj do domu. Jeśli tam będzie, to załatwimy to szybko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Jest w jej pokoju pod łóżkiem. No to idź tam. Już późno jest. Jest 19.30, czyli Deli powinna już spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Więc powoli tam idę. Jak dojdę otwieram drzwi i zaczynam jej szukać wzrokiem - Deli? - rzekłem rozglądając się po pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Usłyszałeś płacz spod łóżka. Biedna... Myśli, że to jej wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Siadam na łóżku. - Deli, chodź do mnie - powiedziałem... następnie klepie miejsce koło siebie by usiadała. Jak nie da rady, to pomagam jej w tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Wtuliła się w ciebie i płacze. Przy okazji zauważyłeś... Maszyna nie usunęła zaschniętej krwi z jej grzywy po tamtym postrzale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts