KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - CO to kurwa za szpital. Nie ważne. Muszę się skupić i wsiąść i Pinkie i kroplówkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Jakoś podniosłeś uśpioną klacz, ale po chwili z twojej magii wyjęła ją Rarcia. Co dla ciebie było trudne, dla niej było lekko ponad normę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Dobra, idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Raczej tu nie siedźmy - odparła i ruszyła w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Poszedłem za nią do cytadeli. Musimy się pośpieszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Kolejne dwie członkinie Mane6 już są w bibliotece. Została jeszcze AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) - Dobra, czekamy na Ghosta i na Applejack, i możemy ruszać - powiedziałem i idę sprawdzić co z Twilight. Edytowano Sierpień 1, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Alicorn wierciła się, próbując uwolnić z więzów, a jej zielone oczy przepełnione były dziką furią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Siadam i jej pilnuje. Ciężko mi na sercu, a Chrysalis zapłaci za kurwa wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Poczułeś swąd palonego sznurka. Róg Twi lekko się jarzył, a z lin unosił się dymek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Kładę się na nią, by mój ciężar przycisnął ją do ziemi. - POTRZEBNA POMOC! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ghost od razu wpadł z łańcuchem i pałką. Wiadomo, co zrobił przedmiotem drugim. Po jego użyciu zdjął sznurki i wymienił je na łańcuchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - No wiesz? Pałować nie musiałeś - powiedziałem pacząc się na niego w gniewie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - A co innego? Może ty byś wolał ją ogłuszyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Dobra nie ważne. Jak mniemam znalazłeś Applejack? - spytałem się z nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 - Nie mam bladego pojęcia, gdzie jej szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 - Dobra. Musimy zrobić coś co odhipnotyzuje Twil, bo teraz dosłownie jesteśmy w dupie. Przyprowadź tutaj resztę, musimy ustalić plan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 - Tutaj raczej nie ma miejsca - powiedział Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 - No to zaprowadz mnie do nich. Musimy skończyć z Chrysalis, raz a dobrze - powiedziałem po czym idę za Ghostem do reszty powierniczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Wszyscy wciąż siedzieli w obszernej bibliotece z wielką klepsydrą pośrodku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 - Dobrze. Nasze położenie nie jest może dobre, ale mam plan, i ghost się tutaj przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 - A o co chodzi? - zapytał wymieniony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 - Zamach snajperski... Wykorzystamy twe umiejętności snajpera i pozbawimy głowy tą dziurawą jędze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Myślisz, że to takie proste? O ile mi wiadomo, to nawet Celestia kładzie dookoła siebie tarczę, kiedy przemawia do ludu - wtrąciła Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 - W takim razie plab B. Zniszczymy ją psychicznie. Każdy ma powód do takich czynów, nawet ona. Tylko trzeba troszkę po szpiegować, ja to robiłem cały czas w USA i nikt się nie skapnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts