KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Nie chowam urazy, Skarbie. Chodź, pójdę cię wykąpać... no chyba, że chcesz sama się wykąpać - powiedziałem patrząc na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Wtuliła się w ciebie i dalej płacze. - Prze-przepraszam... Ja nie chciałam... Przepraszam... - szlochała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Mówię. Nie chowam urazy. Co nie znaczy, że mnie zabolało. Tak czy siak, co było minęło - powiedziałem, podnosząc ją i do łazienki by się wykąpała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Gdy zauważyła, że woda w wannie zabarwia się powoli na czerwono, pisnęła i usiadła na zlewie. Takie strachliwe to to i malutkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Spokojnie... to nic. Kiedy cię leczyliśmy wyleciało trochę i osiadło na twojej sierści. Jesteś cała pokryta, więc muszę cię wymyć dokładnie - powiedziałem i dokładnie ją czyszczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Wyszorowałeś ją. Jednak mała dalej płacze... Wciąż wini się za te wrzaski skierowane w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Nie przejmuj się. Nic się nie stało - powiedziałem wyciągając ją z wody. Wycieram ją i wychodzimy z łazienki. - Więc... cieszysz się, że będziesz znów z Alim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Kiwnęła łebkiem, pociągając nosem. - Ale tata już nie zostawi... Tak...? - zapytała, wlepiając w ciebie spojrzenie jej wielkich ślepków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Wiesz... nigdy cię nie zostawię. Może ciała nie będzie niekiedy, ale zawsze będę przy tobie w twoim serduszku. Kocham cię, i nic tego nie zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Wtuliła się w ciebie i wlazła ci pod bluzkę. Cała drży. Może porobilibyście coś razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Więc idziemy oglądać film. Po filmie... ważna kwestia. - Może skoro jesteś z Alim... może do niego się przeniesiesz, by być z nim blisko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Spojrzała na ciebie zaskoczona taką propozycją. - Ale... Tata wtedy daleko... - powiedziała. Nie zapominaj, że on kiedyś z nią robił ąę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Jest dorosła. - Jak daleko... mieszka parę dzielnic stąd. Albo możecie tu się wprowadzić, albo znaleźć dom nieopodal. Dom naprzeciwko jest wolny, mogę zapłacić i będziesz miała prywatne gniazdko z Alim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Wtuliła się w ciebie. Jest przywiązana do ciebie, ale jednocześnie chciałaby być z Alim. Nie wie, co zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Więc najlepiej byłoby wybrać dom naprzeciwko. Nie wyrzucam cię, tylko chce byś była też blisko Aliego. Jest dobrym człowiekiem i pasuje do ciebie. Nigdy nie widziałem by komukolwiek zależało na tobie bardziej niż jemu. Przecież będziesz mnie mogła odwiedzać, to tylko parę kroków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Kiwnęła powoli główką. Uśmiechnęła się lekko i cię przytuliła. Już jej pora spania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Dobra... pora spania. Jutro pomogę ci z przenoszeniami. Zobaczysz, będzie dobrze - powiedziałem i niosę ją na kolacje którą Twi powinna robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Twilight zrobiła risotto. Om nom nom. Przepyszne! Risotto i lasange rządzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Heh... jem spokojnie. Następnie idziemy spać. No... za parę miesięcy lot statkiem po koloniach. Ciekawe jak będzie to wyglądać... tropikalna kolonia z kobietami w biki... nie... mam żonę/y Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Deliś jeszcze przed snem cię przytuliła i po raz enty przeprosiła. Dobranoc. [speed] Ostatnie kilka miechów Deli i Ali mieszkali razem naprzeciwko. A dzisiaj lecicie. W kosmooooos! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Więc pakuje się. To trochę potrwa. Dzwonie czy Ali i Deli lecą z nami. Wiem, że na 100% musimy lecieć ja i Twi. Po przygotowaniu, idziemy do KosmoPortu, bez/z Deli i Alim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Deliś go przekonała by leciał, więc razem lecicie. Delicate dalej nie chce się od ciebie oddalać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Więc idziemy na mostek i oglądamy start. No... będzie się działo. Siedzę na mostku (bo muszę) i kontroluje wszystko i wszystkich. Trzeba będzie się przygotować też psychicznie... nie wiem jak jest na tych koloniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Ano. Deli i Ali są w swoich pokojach. Twilight siedzi obok ciebie. Satartujeeeeemyyyyy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Tak. Startujemy i lecimy do najbliższej koloni. Arcturus Prime. Rzekomo po drodze była trasa statku w którym była Lucy... heh... no nic, lecimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts