Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 (edytowany) Lecicie, lecicie, lecicie... Ale nie długo. Wkrótce coś zauważyłeś. Wykrywacie sygnał SOS... Edytowano Listopad 2, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Ruszam ręką by wywołać okienko, a potem naciskam je by odsłuchać sygnału SOS. No... zobaczymy co się stanie i kto nadaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Pomoc... Rozbitkowie... Opuszczona planeta... Zaraz... Czy to głos Lucy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Mamy sygnał SOS... skierujcie kurs na tą planetę. Przygotujcie transporter... potrzeba ich ewakuować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Po chwili dotarliście do małej planetki. Gdzieś tam jest Lucy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Wypytajcie gdzie są, i ilu ich jest. Musimy wiedzieć, jak duży mamy wziąść transporter - powiedziałem i oczekuje na informacje. Potem postępuje według nich i biorąc żołnierzy, lecimy na wskazany NavPoint. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 (edytowany) Jest Lucy i kilku, którzy ją znaleźli. Niewielu. Transporter gotowy. Edytowano Listopad 2, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Więc wsiadam i lecimy... szykujemy się na Atak wroga, albo Dronów Konstruktora. Podlatujemy i lądujemy koło miejsca które podali, po chwili wypuszczam żołnierzy, i ukradkiem sprawdzam czy tam Lucy... naprawdę jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 MEGA stara, ale jest. Uśmiechnęła się na twój widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Lucy... - powiedziałem z uśmiechem i obejmuje ją... ja pierdole, ale wali. Kurwa... muszę ją szybko odnowić... JA PIERDOLE ALE WALI KAPCIEM! - Cieszę się, że cię widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 - Ja ciebie też... Jak tam sobie beze mnie radziliście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Ja sobie długo pospałem... będąc martwym. Nawet nie było, żadnej poważnej tragedii - powiedziałem do niej z uśmiechem. Potem idę do tych co ją znaleźli. Kto to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Jakiś Michael,jakiś Kyle i pewien Johnson. Do tego znią był cyburg o długim nazwysku z brzęczeniem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Poznaje dwóch pierwszych. TO ziomy Lily. Johnsona nie poznaje. Ale Brzęczyk... - Admirale... pan i pana ludzie dobrze się spisaliście - powiedziałem podchodząc do nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Kiwnął głową. Lucy przytuliła cię raz jeszcze. Całe sto lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 - Wsiadajcie... oblecicie z nami kolonie i wrócimy na Terre - powiedziałem i idziemy na statek. Jak wrócę, odrazu się zabieram za naprawę Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Wieczorem wróciliście do domu. Zieeeeeeeeeew... Bardzo zmęczeni, ale Lucy czysta. Kolejna żona w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Więc powinien jej wrócić dawny wygląd. Sprawdzam jak się ma Twi, że Lucy wróciła. Sama powiedziała kiedyś, że ona może być na 100% współżoną... jak dobrze pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Dalej nie ma nic przeciwko niej. deli i Ali poszli do siebie. Już 22 godzina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Więc wchodzę do łóżka. Czekam na Lucy i Twi. Ach... jak ja się za Lucy stęskniłem - Mam nadzieje, że chociaż początek wycieczki był przyjemny - powiedziałem do Lucy. Włożyła coś jak Twi... czy coś kuszącego by mnie tylko wkurzyć lekko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 - Na początku było cudownie - powiedziała. Obie klacze cię tulą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Luna mnie już nie chce... Milly już dawno zmarła... a Rarity zniknęła bez śladu. Szkoda, że tak się potoczyło... ale co mogę zrobić? Obejmując klacze, zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 I obudziłeś się rano. Zauważyłeś, że obok leży luna, z przepraszającym spojrzeniem wbitym w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Spoglądam na nią... normalnym wzrokiem. - Czy twój mąż wie, że tu jesteś? - spytałem się, spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 Przytuliła cię. - Co mam zrobić, byś mi wybaczył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts