KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 - Jak mogę ci wybaczyć to, że zrobiłaś to dla córki? Nie chce mieć wrogów, więc jeśli kochasz tego ogiera, to z nim zostań. Ja chcę byś była szczęśliwa, a z tego co słyszałem... z nim byłaś szczęśliwsza - powiedziałem wpatrując się w nią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 Wtuliła się w ciebie. - Ale ja kocham was obu... - przyznała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 - Wybacz... ale musisz zdecydować. Ja nie mogę ci rozkazać, zostać ze mną... zrobisz co uważasz za słuszne. Z tego co wiem, z nim byłaś szczęśliwsza, więc idź do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 Luna poczuła się chyba odrzucona. Wyszła i odleciała. Smuteczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Nie jest. Jak zdecyduje się na mnie... to fajnie. Jak na tamtego ogiera, to się nie obrażę. Pewnie jego wybierze bo z nim miała lepsze wspomnienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 Odleciała przecie. Może wróci,może nie. Dzień jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Wiem... wstaję i robię dla Lucy i Twi śniadanie. Następnie zajmuje się swoimi obowiązkami, a potem spędzam czas z Twi i Lucy. Trzeba nadrobić ten czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 Zjadły i cię pochwaliły. A co z nimi porobisz? One cię tulą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Idziemy na wspólną kąpiel... Lucy stanowczo się przyda, gdyż wciąż czuje od niem kapciem. Ciekawi mnie jednak kogo Luna wybierze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 I po paru minutach mieliście gotową kąpiel... W jacuzzi! Yaaay! A Luna wybierze kogo wybierze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Więc kąpiemy się a następnie odprężamy się razem. Może jakiś film se obejrzymy... jeśli można... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 Można. Deli przyszła, więc mamy konflikt. 1000 lat po ziemi czy Animal Planet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Wpierw Animal Planet... (Deli i Twi na sto procent zainteresuje to, ja i pewnie też Lucy zobaczymy czy są jakieś nowe gatunki tutaj). Jak Deli pójdzie, to 1000 lat o ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 Okazało się, że ta zamknięta szkoła zrobiła ekipę i dokończyła prawie encyklopedię o Deadzone... A oglądać skończyliście po południu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Więc Teraz spoglądam na Klacze. - Co robimy? - spytałem się. Ja się chętnie dowiem co one by chciały porobić. Mi tam obojętne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 To mój tekst. Możecie zawsze pograć w planszówki lub ą ę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Jeśli nie ma Deli, to można to drugie... jeśli jest, to planszówka. Nie mam zamiaru grać, ale muszę. Tak czy siak, to które wypadło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 Ano Deli nie ma. Klacze tulą cię na kanapie. To jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Myślałem, że w Jacuzzi, ale skoro na kanapie to nie mam co protestować. Więc zaczynajmy. Zaczynam je całować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 Na kanapie, bo tv z Deli oglądaliście. Odwzajemniały, obsypując cię pocałunkami. Jak coś, to możecie się przenieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 To poproszę. Po przeniesieniu, wpierw zabieram się za Lucy. Twi była ostatnio. Skupiam na nią swoją uwagę, lecz o Twi nie zapominam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 One dalej cię całują. Do tego ocierają się o ciebie. Mrrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Więc obejmując je zaczynam je masować w okolicach wiadomych. Nie przestaje ich całować, lekko zamykam oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 Mruczą i cię całują. Topisz się w tych całusach. Do tego tulą cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Więc palce wsadzam głębiej i całuje je dalej. Kiedy będzie już czas, pokazuje swoje członki. No... Lucy będzie pewnie mieć to samo co Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts