Nightmare Napisano Listopad 3, 2014 Autor Share Napisano Listopad 3, 2014 Wrażliwość? Tak. Obie Mruczą z przyjemnością. Całe 100 lat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Powoli zaczynam poruszać członkiem. No... widać, że Lucy i Twi się cieszą. Więc nie przerywam, a przyśpieszam posuw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Pojękują cicho, dalej cię tuląc i całując. Ich skrzydła już się napięły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Wkońcu przyśpieszam do maksimum. Widać po Lucy, że długo na to czekała. Po jakimś czasie, wystrzeliwuje w nią płyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Obie wtuliły się w ciebie. Otoczony klaczami. Dawno tego nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Ach... stare dobre czasy - powiedziałem obejmując Lucy i Twi. Teraz to wiem jedno. - Co się stało z Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 - Gdy ja byłam... Eeee... No wiesz... To ona pojechała szukać czegoś... I zniknęła... - powiedziała Twi. Późno się robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Gdzie? Gdzie pojechała? - Spytałem się zaciekawiony. Tak czy siak... pewnie już zmarła, albo nie żyje... 100 lat by nie przetrwała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Zmarła... Nie żyje... jeden pies. - Chyba do Dead Zone... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Tak czy siak, trzeba było by odebrać jej ciało, lub kości - powiedziałem po czym prosze Lost Hills by ją wyszukały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Wyszukają w najbliższym wolnym czasie. Tymczasem ziew, czas spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Więc robię Lucy i Twi kolacje. Następnie szykujemy się do spania i po jakimś czasie zasypiamy. Już drugi raz robiliśmy to z Twi bez zabezpieczenia... ciekawe czy coś wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 To lepiej zacznij się zabezpieczać. Zauważyłeś psychicznego pająka na suficie. Klacze już śpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Westchnąłem. - Tak? - spytałem się pająka którym na 100% jest Arachnia. Czekam aż powie mi co ma do powiedzenia, a następnie sobie pójdzie. Jak to ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Zachichotał. Tyle. Najwyraźniej nie ma nic do powiedzenia szczególnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Więc zasypiam. Mam nadzieje, że szybko mi powiedzą o Rarity... nie mam ochoty czekać wiek lub więcej na informacje o niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Obudziłeś się z pająkiem na brzuchu. Twi ivLucy jeszcze śpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Możesz proszę zejść? To trochę... krępujące - powiedziałem spoglądając się na nią. Po kiego grzyba się zgooo.... a no tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 A pajung podreptał i się położył. Za szybko nie zejdzie. Jest 6 rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Więc wstaje i po zrobieniu śniadanie... zajmuje się sprawami państwa. Heh... ciekawe kiedy mnie mamusia odwiedzi. Już 4 miesiące jej nie widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Obudziły się o 10. Co dzisiaj porobisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Spędzę czas z Żonami. Mamusia, nie spełnia wymagań. Powiedziała, że przynajmniej raz w miesiącu, a do tej pory jej nie było... no cóż... raczej się nie doczekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Eeeee.... Zauważyłeś pajunga lejącego się z motylem. Arachnia vs Papillon. Kto wygra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - EJ EJ EJ! Dosyć tej walki - powiedziałem starając się ich rozdzielić. Luno... co znów Arachnia zrobiła? Zmieniła płeć ojcu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Nie. Światła nie lubi. Syczą na siebie. Chyba się nie lubią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts