KougatKnave3 Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Więc idę na strzelnicę trochę postrzelać. Heh... czuje się lekko winny z tego powodu co się stało. A co do arachni to mam nadzieje, że nie wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 A tu nagle znikąd naszła cię ochota na drzemkę... Ziew... Przeczucie kazało iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Wiec idę sobie spać. Mam nadzieje, że to przeczucie... nie jest niczym złym. Tak czy siak, zapadam w czujny sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 6, 2014 Autor Share Napisano Listopad 6, 2014 Niedługo spałeś we śnie usłyszałeś "wstawaj i wyjrzyj przez okno". I się obudziłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Więc wstaje... biorę pistolet z biurka i idę zobaczyć co się dzieje. Mam złe przeczucia o co może chodzić, ale muszę zobaczyć. Tak czy siak, muszę być ostrożny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) Wyjrzałeś przez okno. Zauważyłeś jak mała psychiczna dziewczynka otwiera drzwi do domu Deli i Aliego. Odwróciła się do ciebie, pomachała i zapłonęła. Zwykłym ogniem. W mgnieniu oka zajął się cały dom. Edytowano Listopad 7, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) Wystraszony wybiegam z Domu i biegnę tam. Arachnia zrobiła pożar w zemście za to że ONA zrobiła coś złego? TO debilne. I się dziwi, że nikt jej nie lubi. Edytowano Listopad 7, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Już ktoś powiadomił straż pożarną. Jadą. A dom się pani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Wbiegam tam i ratuje Aliego i Deli. Nie było mnie 100 lat, nie pozwolę by Deli zginęła. Prędzej ja zginę niż ona. Szukam ich a następnie ich wynoszę jeśli nie mogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Problem. Za nic nie możesz wejść do domu. Ogień jest jakby zaporą. Zauważyłeś Arachnię przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Pierdole to. Nie zostawię jej tak. Myślisz że powiem "Trudno. Próbowałem" a potem odejdę? Jesteś kurwa W POWAŻNYM BŁĘDZIE! Jeśli okno nie jest pod ogniem to je rozwalam i przeskakuje. Jak pali się, to szukam innego wejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Ogień tworzy mur. Przyjechała straż pożarna i zaczęli gasić. Magia: wnętrze budynku jest nietknięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) - Pieprzyć takie życie - powiedziałem patrząc na to. Następnie wsiadam do Wozu strażackiego i wjeżdżam przez ścianę. Edytowano Listopad 7, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Spokojnie, ugasili. Chodzi o to, że ogień nie wpuszczał nikogo do środka, ale nie naruszył środka domu. Już można wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Ale kurwa zmasowałem masę czasu. Wbiegam tam, i sprawdzam... co mam sprawdzać, pewnie i tak już Arachnia zrobiła co miała zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) W jednym kącie siedział zapłakany Ali z kolanami podkulonymi pod brodę. W drugim leżał spory pająk o tuowiu pajęczycy z Witch i długich, cienkich, pajęczych nogach. Śpi. Ali wydaje się obeznany w sytuacji. Edytowano Listopad 7, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Celuje w nią. - Jak mniemam wzięła Deli, tak? - powiedziałem jak bym wiedział o co chodzi. Po co innego miała by tu przyjść. - Ostatnia porażka niczego cię nie nauczyła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) Ten pająk to nie Arachnia. Jakiś inny. - Nie... Nie wzięła... - wyjąkał Ali. Edytowano Listopad 7, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Więc mogę... ładuje amunicje z Czarnego Metalu i strzelam w pająka. Dla bezpieczeństwa nie strzelam w miejsca gdzie by ten pająk mógł by ją trawić itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - NIE! - krzyknął Ali i zasłonił sobą stwora. Trafiłeś go w ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Co?! Bronisz tego stwora? On może... zaraz. Czy to jest... Delicate? - spytałem się patrząc. Jak nie, to kontynułuje ostrzał, ale... to miało by sens. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Kiwnął głową zapłakany. Pająk powoli się obudził. Spojrzały na ciebie trzy pary różowych ślepi. Znajomych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Jasna cholera... Co się stało? - wrzasnąłem chowając pistolet. Nie... Arachnia przegieła... ale powiem, że trochę mnie to zainteresowało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Przyszła tutaj... Nagle Deli odrzuciło na ścianę... I zaczęła się palić na czarno... Potem ogień opadł... I... - zaszlochał. Pająk gapił się na was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Kucam przy nim. - Będzie dobrze. Wyciągniemy ją z tego stanu. Moja mama na sto procent będzie wiedzieć jak to coś zdjąć z Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts