Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 A pajączek spojrzał na spoje kończyny i zaczął skrzeczeć wystraszony. Deli bała się pająków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Podchodzę i obejmuje ją... - Spokojnie mała. Wyjdziesz z tego. Obiecuje - powiedziałem i następne staramy się ją jakoś przemycić do mojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Trochę ciężko, gdy stojąca na wszystkich łapach sięgała ci do klatki piersiowej. Na dodatek wydawała żałosne skrzeki. Ludzie się gapią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Nie ma nic do oglądania - mówię do nich. Ewidentnie znów, życie zaczyna się na mnie zaczepiać. Heh... budzę mamę i mówię jej o stanie Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Papillon w pierwszej chwili odskoczyła od pająka. - Następnym razem uprzedź, że z tobą arachne podąża - powiedziała. Zaczęła ją badać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - To nie było planowane. Ale wiem jedno... Arachnia, za ten trik długo nie poistnieje... masz me słowo - powiedziałem jej i czekam na wyniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Ciemności nie zabijesz - powiedziała. Deli wciąż jest przerażona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Ale dam jej taką nauczkę, że przestanie nam wchodzić w głowę. Jaki wynik? - spytałem się spoglądajac na mamę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - To jest specjalna klątwa. Odpowiedzi musisz szukać u twórcy - powiedziała. Pająk skrzeknął i zaczął się toczyć po podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Odbezpieczam rewolwer - Oj wierz mi... ja tam i tak zamierzałem iść - powiedziałem po czym idę się dozbroić. Karabin, amunicja, Rewolwer i kombinezon. To co będzie potrzebne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Delicate mimo, że śmiertelnie się boi, chce iść z tobą. Ona chce widzieć swoje kopytka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 - Spokojnie, córeczko. Zostań tutaj, w jej świecie jesteś bardzo podatna na jej sugestie. Musisz tu zostać, a ja załatwie wszystko. Obiecuje ci to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Dalej chce iść z tobą. Nie odpuści. Gapi się na ciebie tymi pajęczymi ślepkami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 - Deli... ona cię może opętać, a wtedy w ogóle nie odzyskasz ciała... a tego byś nie chciała, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Pająk skulił się na podłodze i wlepił spojrzenie w ziemię. Nie chce cię zostawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Obejmuje ją, a następnie mówię jej - Wszystko będzie dobrze. Wrócę a potem spędzimy czas razem - powiedziałem i idę się przygotować do odwiedzin u Arachni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Czytaj broń z czarnego metalu? Jeśli tak, to już po paru chwilach byłeś przygotowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Jeszcze Amunicja. Teraz idę po Lucy i pytam się czy mi potowarzyszy. Przyda mi się jej pomoc i Światło jakie emituje... będzie mnie boleć ze względu na Przysięgę Cienia... ale wytrzymam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Kiwnęła głową. No to w drogę! Wszystko już spakowane... Ostatnio nieźle tym rozcięciem Arachnię wkurzyłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Należało się jej. Więc obejmując Lucy, przenosimy się do krainy cienia, i niech ODRAZU STAWIA TARCZĘ ŚWIATŁA... bo pewnie na nas czekają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Od razu o tarczę zdematerializowały się dwa Dzioby Terroru i jedna Pełzająca zgroza. Gdzieś dalej stał Cienisty Obserwator. Po chwili zniknął w mroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Ignoruje ból jaki mi sprawia. Idziemy w stronę Sali Arachnii. - Idzi...emy. Musimy... dojść do niej - powiedziałem i osłaniam Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Lucy jednak zauważyła, że cię to boli. Zdjęła tarczę. Niemal natychmiast trzy Ręce Grue wyłoniły się spod ziemi i zaczęły ją dusić. A na ciebie skoczyła Pełzająca Zgroza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Zabijam ją serią i tak samo robię z duszącymi ją stworami. Czarny metal nie zrobi na niej wrażenia. - Podnieś tarczę. Wytrzymam ten ból. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Pokręciła głową. Zamek już blisko. Najwyraźniej wszystko skierowało się na was, bo jakieś cztery dzioby terroru ruszyły na ciebie. Zauważyłeś jak jeden Pełzacz przyssał się do głowy Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts