Nightmare Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 - Ona nie dopuszcza do siebie nikogo prócz zahipnotyzowanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 - Wiecie gdzie ma swój UL czy coś podobnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 - W Changei, ich państwie, kilkaset mil stąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 - Daleko. Choć najpierw radziłbym jakoś twilight wyleczyć, zostawić jej spałowanej przez Ghosta i związanej łańcuchami raczej nie zostaniemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Jeśli masz jakieś pomysły to zapraszam, Cadence jest w Crystal Empire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Czyli co? Udajemy się do Kryształowego Królestwa i informujemy Cadence, o sytuacji w Canterlocie? Jak dla mnie bomba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Właśnie mi o to chodzi. Crystal Empire zostało opanowane. - Ghost wykonał facepalm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 - A Lyra? Gdzie ona jest? To bardzo ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Nie mam bladego pojęcia. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Ostatnio ją widziałem ją w Kryształowym Królestwie... jakieś pomysły gdzie mogła teraz pójść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Żadnych - od razu powiedział Ghost. Reszta również nic nie wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 - No to niestety plan B. Musimy poprosić o pomoc, sami nie pokonamy Chrysalis, chyba że włamiemy się do zbrojowni i zrobimy taktykę na Spartana, ale to mało prawdopodobne że się nam uda. Więc musimy poprosić o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Kogoś konkretnie masz na myśli? - zapytała zaraz Rarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Diamentowe Psy, Zebry, Gryfy i smoki. Ich konkretnie mam namyśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Po kolei. - wtrąciła Dash. - Te kundle mają nam pomóc? Jeśli masz dla nich worek błyskotek, to ci pomogą z chęcią, ale raczej nie zauważyłam być coś takiego posiadał. - Zebry i gryfy są w innych państwach, w tym zebry aż za morzem - dodała Rarity. - Z tego, co wiem, kilka s-s-smoków mieszka w lesie Everfree... - cichutko powiedziała Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 - To zaczniemy od smoków, później polecimy do gryfów, zebr, a na końcu do piesków. Dobry plan wymaga czasu na wykonanie. A ja mam już gotowy. To co? Jesteście ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Ja tak - powiedziała natychmiast Dash. - I ja - dodała Rarity. - Jestem za... - szepnęła Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Ghost? - patrze się na niego - Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 - No dobra - powiedział z ledwie wyczuwalną niechęcią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Pozostaje sprawa, co zrobić z Pinkie i Twilight. Ghost, ty się znasz na takich sprawach. Propozycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Radziłbym je zostawić u kogoś zaufanego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Sam nie wieże że to mówię, ale gdzie jest Capo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 Zanim ktokolwiek zdołał odpowiedzieć, usłyszeliście odgłos otwieranych drzwi do biblioteki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 - Kurwa. Kryjcie się - powiedziałem i się ukryłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 Sekundę później nikogo nie było w tym miejscu w którym rozmawialiście. Po chwili powoli wszedł do środka kucyk. Znajomy kucyk o wyglądzie Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts