KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Więc szykuje się. To wszystko dla niej... to nie będzie nic złego. Po jakimś czasie idę do nich... i zaczynam odcinać kończyny Deli... Luno, czemu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Deli leżała przypięta na stole. Patrzyła na ciebie ze strachem. Musisz uzyskać jak największy ból i Deli musi być przytomna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Więc zaczynam to robić. Staram się by tu czuła nie ukrywając łez. Cholera, dobrze, że teraz pewnie Halucynacje zabijają tą Arachnie. Mimo iż nie zginie... będzie tam uwięziona, sama, i raniona przez halucynacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 (edytowany) Pająk zaczął skrzeczeć gdy powoli rozcinałeś pierwsze dwie kończyny. Wtedy zmieniło się to w hybrydę skrzeku i pisku. Została jeszcze jedna kończyna. - Tata! Boli! Zostaw! Przestań! - krzyczała Delicate. Już prawie koniec, ostatnie cięcie. Edytowano Listopad 8, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 - Nie mogę. Inaczej znów zmienisz się w pająka. Przywyczaiłbym się, ale nie wiem jak by to na ciebie wpłynęło - powiedziałem i szybkim cięciem odcinam. Następnie padam na ziemie i płaczę - Wybacz... mi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Deli opadła na stół w normalnej postaci. Dyszy ciężko. - Booooooliiiiiii...! - krzyknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Ja wciąż tak stoje i płaczę. Nie mam odwagi spojrzeć w jej oczy. Mimo iż w dobrej intencji... zraniłem ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Twilight podeszła do niej i ją podniosła. Klaczka płacze. Twi podała ją tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Zaczynam ją tulić jak by mi mieli ją zaraz odebrać. Wciąż powtarzam tylko jedno słowo... "wybacz mi" nie przestaje nie wiem co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Coś chrupnęło. Deli płacze i cię tuli. - Tata... Boli... Pomoże... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Ja kompletnie załamany. Jak można się nie załamać, jak coś takiego zrobiło się własnej córce. "Lucy... Twi... weźcie ją... ja muszę pobyć, trochę... sam" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 Lucy próbowała zabrać Delicate. Mała wtuliła się w ciebie, płacząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 "Idźcie. Widać nie weźmiecie jej" powiedziałem do nich i tak siedzimy puki się nie uspokoimy. TO był najgorszy dzień w moim życiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 - Tata... Pomoże? - zapytała. Jej serce już nie wali 300 na sekundę, a oddech się uspokaja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Już nie jesteś pająkiem. Musiałaś poczuć ból by wrócić do swojej postaci - powiedziałem wciąż tuląc ją mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 - Mama powiedziała... Ale boli... - pisnęła. Dalej cię tuli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Za niedługo przestanie. Nie masz już się czego bać - powiedziałem lekko ją puszczając. Dobrze, że nie ma mi za złe tego czynu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Pamiętasz, że wcześniej coś chrupnęło? Chyba po tym wszystkim miała osłabione kości... Przednie prawe i tylne lewe kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Sprawdzam czy ma coś złamane. Jak nie, to niosę ją do jej domu, jak nie to wiozę ją do szpitala by mogli sprawdzić jak poważne jest złamanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 No to następny miesiąc Deli spędzi w łóżku. Raczej z tymi kończynami złamanymi długo nie pochodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Więc czekam, aż jej założą gips a potem jedziemy do domu. - Powiedz mi... prócz Nauki u Chrysalis i leczenia, miałaś jakąś pracę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Pokręciła głową. Pewnie Ali pracuje za nią. Ona jeszcze się uczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Jak co, jak wydobrzejesz przydała by mi się pomoc. Jak chcesz to możesz mi pomóc, być moją asystentką - powiedziałem. Twi nie chciała dla mnie asystentki... z wiadomej mojej wady, więc Deli powinna się nadawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Kiwnęła łebkiem z uśmiechem. Ali zaniósł ją do łóżka u nich. Zieeeeew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Więc wracam do domu, odstawiając auto do garażu i sprawdzam co u Twi i Lucy. Do Lucy mówię... - Jak chcesz możemy już to teraz zrobić. Zwolnić cię z przysięgi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts