KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Więc czekam na to co się stanie. - Nie powiem. Najpiękniejsze z was syreny - skomplementowałem je. Teraz mi pozostaje czekać i obserwować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Po jakimś czasie wpłynęły do podwodnej jaskini z basenem. Było tam około dwudziestu syren pod wodą. Każda była z wilkiem z bąblem powietrza na głowie. Robili... Ą ę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Eeee... ciekawe. Ignorujcie. Widać, że trafiliśmy na... wiadomy okres. Postarajcie się omijać wilki. Inaczej wiadomo co się będzie dziać - powiedziałem. Poznaje te syreny... lecz nie wiem skąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Jakoś przemknęły się obok basenu. Zaraz wejdą do tunelu... - A wy co tu robicie? - zapytał wilk, który właśnie z niego wyszedł. Eeeeee... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Zachowujcie się naturalnie. Dopiero co skończyliście, nie wiem. Wymyślcie coś, ja sam nie mam bladego pojęcia co tu się dzieje. Wszystko takie znajome, jak by ze snu... Lorax. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 - Już wychodzimy - powiedziała naturalnie Lucy. Wilk obwąchał je. Ojojojoj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Nie wiem czemu... Wszystko takie... Wiem. Cholera. To... mamy problem, jedna z was... Rarity żyje i... ona nimi włada. Jej strażnikiem jest mój Cień. Jedna z was musi zostać inaczej mój cień się połapie. Pewnie już też coś czuje, ale jeśli nie zrobicie niczego... będzie cool. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 "Mamy tu na razie problem" rzuciła mentalnie Twi. Wilk się zjeżył. - Czemu kłamiecie? - warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 "Powiedźcie, że jesteście proszone przez Loraxa na stronę. No chyba, że jedna z was chce zostać i odwracać uwagę wilków" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Gapi się już na was cała sala. Lucy powiedziała to, co radziłeś. - Wódz nie zawraca sobie głowy zwykłymi samicami. Ma królowe Rarity i Shymin - warczał. Gapią się... Zmęczone syreny i zaciekawione wilki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Nie ma wyboru... musicie TO zrobić. Inaczej będzie nie ciekawie. Spróbuje coś wymyślić, a wy na razie dołączcie. Spokojnie... nic się wam nie stanie. Już o to zadbam - Powiedziałem i szukam sposobu na wyciągnięcie je z tej sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Lucy niechętnie w ułamku sekundy przeniosła kamerę na Twilight. Podeszła do wilka, dała mu buziaka i weszła z nim pod wodę. Jednak po chwili jeden z obserwatorów zostawił swoją wymęczoną syrenę i podszedł do Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Ja wciąż szukam. Jeśli nic nie znajdę to wysyłam do Lily wiadomosć. "Naróbcie trochę hałasu nieopodal miasta. Jeśli mi powiesz, że nie masz ochoty, to spodziewaj się SPORO nowego rodzeństwa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Lily powiedziała, że zrobi co może. Tymczasem wilk chwycił Twi i wziął ją pod wodę. A zaklęcia zabezpieczające? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Lucy nie można wiadomo co... wiecie czemu. Nakładam na Twi to zaklęcie jeśli mogę i modlę się, by zdołała Lily namieszać na tyle przed rozpoczęciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Jeb jeb jeb. Nagle małe różowe wbiło nad basen i zaczęło tłuc wszystko dookoła. Lily robi po swojemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Dobra... jest szansa. Wracajcie do Helikoptera, sam to załatwię - powiedziałem i wracam do swojego ciała. Następnie do wcześniej ubranego pancerza, ubieram hełm i zakładam kaptur. Czekam na Twi, Lucy i Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Lily będzie ciężko. Wleciała tam siłą rozpędu. Nie wypłynie, bo się utopi. Twi czeka na nią, Lucy dopłynęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Lucy, zabierz mnie tam - powiedziałem. Hełm powinien mi zapewnić dostatecznie powietrza by móc dopłynąć tam. Kiedy tam dopłyniemy to mówię. - Lucy albo Twi. Zróbcie jeśli możecie bąbel dla Lily i wypłyńcie do Helikoptera. Resztą się sam zajmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Po chwili byłeś już nad opustoszałym basenem. Cisza. Kilka syren śpi pod wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Jeśli moja teoria jest prawdziwa... szukam Shymin. Jeśli to prawda to powinna tutaj być. Mam broń w gotowości, lecz staram się przekraść jak najciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Po jakimś czasie zauważyłeś ją za rogiem. - Nastąpiło jakieś poruszenie nad basenem - powiedziała Shymin do stojącego obok niej Wysokiego Wilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Opcja usypiania w broni, poziom słonia. Strzelam w wilka i celuje w Shymin. - Oj nawet nie wiesz jaki - powiedziałem przez hełm który maskuje moją twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Odsunęła się wystraszona. Wilk padł na ziemię. - Czego chcesz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Gdzie jest Rarity - podchodzę do niej powoli. - Nie próbuj mnie okłamać, wystarczająco dobrze cię znam - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts