Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Pokręciła głową. No to nie wie... A ciekawe, czy Galax jeszcze żyje... Powinien, bo jest Alicornem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Więc wstaje. - Więc pora złożyć córeczce wizytę... jak będzie rano - powiedziałem i robię jak powiedziałem... ale rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 A rano Luna poszła spać. Zmęczyła ją całonocna aktywność. Więc sam lecisz do Canterlot, do komnaty Luny, do BJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Więc lecę. Mam nadzieje, że nie będzie Kobiecego Fochu. Jak będę przed salą jej, biorę głęboki wdech i wydech... następnie wchodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 W środku na fotelu siedziała Granatowa klacz pegaza o MEGA puszystych skrzydłach. Przy regale z książkami siedziała BlackJack i czytała. Wyrosła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Pukam lekko w drzwi. - Przeszkadzam? - powiedziałem spoglądając na obecnych. No, BJ... spotkanie rodzinne czas zacząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Klacz w fotelu pokręciła głową. - Kto tam? - zapytała. Ziewnęła szeroko. BJ jest zaczytana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Allan Al-Bashir - powiedziałem. Jeśli to córka Dash... to pewnie naopowiadała mnóstwo okropnych rzeczy jej. Nie zdziwię się jeśli od razu mnie zaatakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 A córka Dash wzięła talerzyk ze stolika. Leżały na nim ciasteczka. Zaczęła je jeść. - Drugi tata? - zapytała zainteresowana Blackjack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Pierwszy. Pierwszy tata jestem - powiedziałem czekając na jej reakcje. Teraz. Te pierwsze sekundy zdecydują o naszych relacjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 - Długo cię nie było... - powiedziała. Dalej nie odwraca się w twoją stronę, siedzi na podłodze przed regałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Lekko podchodzę. - Wiem i za to cię chce przeprosić - powiedziałem do BJ. - Mam nadzieje, że je przyjmiesz - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Kiwnęła łebkiem. - Gdzie byłeś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Zaczynam jej wszystko opowiadać co się stało. Następnie dziękuje Wing za czas spędzony z nią. Wracam wzrokiem do BJ i się pytam. - TO co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Wing zjadła ciastka, ułożyła się na fotelu i zasnęła. Black zwyczajnie założyła zakładkę w książce i odłożyła ją na miejsce. Jakby nic się nie działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Mam wrażenie, że nie cieszy ją nasze spotkanie... - Coś mi się wydaje, że zbytnio się nie cieszysz... przynajmniej ja tego nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 - Cieszę się. Bardzo - powiedziała. To się robi creepy. Mówi to wszystko normalnym głosem. - Chcesz coś do picia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Tak... poprosiłbym - powiedziałem. Trochę strasznie się robi. - Widzę, że nie ważne czy się cieszysz czy nie, mówisz normalnym głosem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Kiwnęła łebkiem. Podeszła do drugiego pomieszczenia. Po chwili wyszła, trzymając dwa szklane kubki z czekoladą w kostkach. Postawiła je na talerzu Wing i zauważyłeś, że czekolada zaczyna się topić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Więc spędzam czas z córką. Pod koniec mojej wizyty pytam się czy chciała by mieszkać u nas czy tu woli. Nie obrażę się jak nie będzie chciała z nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 - Jeśli tata nie ma nic przeciwko, to zamieszkam z nim - powiedziała. Posprzątała kubki. Reszta rodzinki może się trochę jej bać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Dobrze... lecz jeśli się da, to dodaj trochę emocji do twoich słów. Jeśli się da oczywiście - powiedziałem, po czym dziekuje Wing, jak żyje to pozdrawiam Galaxa i lecę z BJ do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 No to wróciliście. Macie już niezłą ekipę. Zieeeeew... Spać ci się chce... Jest po południu grubo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Więc kładę się, pokazując wcześniej pokój. Kładę się koło Luny jeśli wciąż śpi i zasypiam. No, jutro dużo pracy, Państwo, rodzina, Blog. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Ano... Pewno już się pytania uzbierały. Zasnąłeś... Obudziłeś się rano następnego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts