Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 W nocy Deli trochę dziwnie poprosiła cię byś zobaczył, czy nic nie ma pod jej łóżkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Sprawdzam więc. Potem mówię, że jeśli wciąż się będzie bała, to może wpaść do naszej sypialni. Są tam ja, Luna, Lucy i Twi. Więc nie będzie się musiała bać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Z chęcią przyjęła propozycję. No to dobranoc. U was położyła się na środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Dobrze. Informuje Lune, że włazimy do jej snu, z wie jakiego powodu. Następnie spoglądam z nią jaki to koszmar Deli ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Deli jeszcze trochę się rozglądła i poszła spać. Tam wielki pająk przypiął ją do metalowego stołu. Jakieś cienie zebrały się z podłogi i utworzyły twoją postać, ale z oczami demona. Trzymałeś w ręku nóż. "Tnij" powiedział wielki pająk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 W odpowiedzi, rzucam nożem w pająka szybkim ruchem. - Luno. Rozwalamy ten koszmar. Jeśli się da - powiedziałem spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Problem. Ty nie masz nad tym ciałem kontroli. Luna walczy ze snem. A demoniczny ty zaczął ciąć Deli. Wartałoby ją obudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Więc się wybudzam i budzę Deli i Lunę. - Ten koszmar jest stabilniejszy nisz przypuszczałem. Po raz pierwszy nie miałem kontroli nad tym co się tam działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Deli dyszy wystraszona. Ma mokrą mordkę. Jest późna noc. Może wody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Podaje jej. - Jakieś sugestie jak można przełamać ten sen? - spytałem się Luny. Ja się nie za dobrze, znam na snach dlatego się jej pytam, choć zawsze się też liczę z jej zdaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 - Musiałabym w nim pobyć dłużej... - powiedziała Luna. Deli się napiła i zaczęła sprawdzać pokój. Hę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Dasz radę? - spytałem się spoglądając na nią. Jeśli się da, to usypiam Deli jeszcze raz mówiąc, że spróbujemy pozbyć się tych snów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Deli wystraszona, ale się zgodziła. Zasnęła... I nic. Żadnych koszmarów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Następnej nocy spróbujemy - powiedziałem. Następnie sprawdzam czy mam jakieś ważne wiadomości, gdzieś lecieć itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Jest jeszcze wcześnie. Don't worry. A Delicate sobie już normalnie śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Więc kładę się spowrotem i zasypiam. Może jutro będzie coś więcej do roboty. Tak czy siak, Ali się wyśpi normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 (edytowany) Nom. Rano z kolei tobie się chciało spać. Deli jeszcze śpi. Jeszcze 5 minut... Edytowano Listopad 11, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Więc chwilę. Ustawiam budzik na 12 i potem wstaje. Mam sporo do zrobienia. Wpierw sprawdzam czy mam jakieś zadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Nie tak sporo. Pytania na blogu, śniadanie, nowe ubrania, trochę posprzątać... No i robota papierkowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Więc śniadanie. Potem blog a... jakie nowe ubrania? Jeśli kupione to sprawdzam jakie są. Jeśli jakiś garniak to zaklepuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Nowe ubranka, bo poczebne. Idź kupić. A na blogu... Masa debilnych pytań... Na pewno chcesz pisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Odpoisuje tylko na te warte uwagi. Następnie idę do sklepu. Kiedy jakieś zadanie... nudno się zaczyna robić, a Faruk się chwalił, że miał dużo zadań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Zadania są... Papierkowa robota. Niezłe wyzwanie dla ludzi, którzy nie potrafią usiedzieć w jednym miejscu przez godzinę. A Deli się obudziła i się zbiera. A nie mieliście następnej nocy sprawdzić jej koszmaru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Wejdziemy do jej snu zdalnie. Więc chwytam się za tą robotę i czekam aż coś się wydarzy. Wciąż mnie gryzie ta sprawa z Rarity. Wybrała, i w pełni rozumiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Ale Luna do ciebie wróciła. Właśnie... BlackJack przeraża wszystkich swoim brakiem emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts