KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Pytam się Luny czy to moja nie obecność mogła to spowodować. Jeśli tak, to stworzyłem najstraszniejszego członka rodziny Ever. Nawet mój pra dziad jest łagodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Nie. Luna powiedziała, że tak już ona ma. Deli wręcz uciekła od niej. Twilight dała jej jakąś smutną książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - TO nic nie da - powiedziałem cicho do Twi. Następnie idę za dom do Jacuzzi. Musze się odprężyć sam. Teraz tylko czekać na POWAŻNE zlecenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Ja bym chciała Jacuzzi... Po paru minutach dołączyła do ciebie Luna. Po następnych paru Lucy i Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Więc obejmuje je jakoś. Przyjemnie jest wrócić. Ciekawe czy są jakieś propozycje o zrobienie pałacu. Bo rzekomo są tacy zwolennicy. Jak co, mi tron pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Ciekawie by było. Właśnie... Wait! Wait! Woda zamarza! Fuuuuuuuck! Ratunku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Wszyscy z Wody - wyskakuje z niej. Cholera. Ktoś nie zapłacił za ogrzane Jacuzzi. No chyba, że to jakiś zamach... nie byłbym zaskoczony, gdyż mam sporo wrogów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Trochę za późno. Twilight próbuje magią roztopić lód. Zimnoooooo! Szczególnie w TAMTYCH miejscach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Ja wspomagam się mechaniczną ręką. Może to coś da. Jeśli nie to wołam Fire'a... bo wkońcu mieszka z nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Po chwili przylazł i wsadził przy lód. Eeeeeee... Nic? Grzywka mu się rozpaliła, górne części ciała wam się pocą, a dolne mrożą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Ku... co się dzieje? - staram się wciąż rozwalać lód. Jeśli nic to nie da to spoglądam kto to mógł zrobić. Musi być nie daleko, bo inaczej nie było by tak mocnego lodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Siedzi za krzakiem. Wysoki wilk. Cień. To zaczyna boleć! Utknięcie w lodzie nie jest przyjemne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Więc w ostateczności. Najmocniej jak tylko mogę walę w ten lud by się stąd wydostać. Jak to nic nie da... to już po nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Lucy zauważyła wilka. Wywróciła go lewitacją. Woda zaczęła się topić, a stwór uciekł. Boli, boli, boli! Zimno parzy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Kiedy się roztopi to wychodzę z wody. - Cholera... to był Wilk Rarity - powiedziałem starając sobie ogrzać dół ciała. Więc zaczyna się już to dziać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Kiwnęły głowami. Jakoś wyszły z wody, krzywiąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Czemu tutaj przyszedł. Sądzicie, że Rarity miała coś z tym wspólnego? - spytałem się, spoglądając na nie. Jeśli tak... to właśnie nazywa się Zerwanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Raczej nie... - powiedziała Lucy. Luna wywaliła się w jacuzzi. Zzzzzzzzimnoooo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Pomagam wstać Lunie i idziemy pod kominek się ogrzać. Wciąż nie rozumiem czemu to się stało. - TO jest cień. Pamiętajcie, że one wykonują tylko rozkazy swoich właścicieli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 - A jego atak na ciebie w zamku? - podsunęła Lucy. Dash zrobił herbaty, kawy i czekolady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Pragnę przypomnieć, że miałem wtedy wyciągniętą broń. Musiał zrozumieć, że chcę ją zabić. Inaczej pewnie by się nie rzucił - powiedziałem ogrzewając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 - To chyba tylko Rarity by wiedziała... - powiedziała Lucy. Twi kichnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Nie zmienia to faktu. Cienie nigdy nie robią samowolek względem swoich Podopiecznych. ZAWSZE ich słuchają i nie robią tego co im zabroniono. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 Wszyscy drżą włącznie z tobą, Twilight pociąga nosem, a ty tu nadajesz o cieniach... Zbliża się wieczorek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Chodźmy się położyć. Pod kołderką będzie lepiej - powiedziałem i idziemy do sypialni by się położyć. Wciąż nie rozumiem, czemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts