Nightmare Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 Wszystkie wtuliły się w ciebie. Dash położył się pod łóżkiem w roli grzejnika. Ciepełko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Rzucam mu tam by nie było mu twardo. Poduszkę, bo pewnie kołdry nie potrzebuje. Po chwili odwzajemniam uścisk i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 Obudziliście się już rozgrzani. Jest ranek... A wy wygłodniali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Wiec wstaje i idę robić śniadanie. Nie sądzę by dzisiejszy dzień był jakiś specjalny. Kiedy zjemy sprawdzam czy jakieś zadanie jest i sprawdzam blog. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 A średnawo. Na blogu znowu są debilne pytania. Twi i Dash jeszcze śpią. Luna przewróciła się na drugi bok i znowu zasnęła. Lucy dała ci buziaka na dzień dobry i pomogła ze śniadaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Dzięki skarbie - pocałowałem ją w podzięce i jemy śniadanie. - Wiadomo co u Bolta? Dawno go nie widziałem - powiedziałem jedząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 - Restaurację ma własną, dużo roboty w końcu... Sam też pomaga w kuchni - powiedziała. Zajadaliście się śniadaniem. Reszta jeszcze śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Jak mniemam, tą restauracje co ja kiedyś miałem ,tak? - spytałem się jej. Wciąż mam przy sobie PDA służbowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 - Tą w Canterlot. Teraz tam mieszka - powiedziała. Bolt wśród elity... Ciekawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Matko Księżyca... mam nadzieje, że nie stanie się snobem - powiedziałem i zacząłem przeglądać PDA. Z nudów. Co innego mam robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 Zadanko się znalazło! Ponoć jakieś coś mieszka za Królestwem Rarity... Coś ognistego... Klacze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Nie wiem... - Jest zadanie. Mam lecieć do ziem ZA DeadZoną. Z tego co satelity złapały... to wulkaniczna część planety - powiedziałem spoglądając na PDA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 Kiwnęła głową. - Czyli Fire może się przydać - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 - Nie wiem. To misja typu "Leć Sam". Za kilka godzin mam Wahadłowiec tam. Ciekawe co tam spotkam - spojrzałem na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 Kiwnęła głową. Dała ci buzi. - Idź poinformować resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Odwzajemniam bardziej czule. Ta satysfakcja, że najpiękniejsza Samica jest moją żoną. Idę poinformować resztę... znając życie Twi się mnie przyczepi i nie puści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 Wait... A tej nocy, którą przespaliście, nie mieliście czegoś zrobić z koszmarami Deli? Przydałoby się... Reszta mówi, że to nieznane tereny i niebezpieczne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Proszę Lunę by się tym zajęła. - Dlatego lecę tam w towarzystwie Czarnych Strażników. Wrócę... poza tym to moje obowiązki jako władca tego narodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 Dash powiedział, że nigdy nie był w takiej ognistej krainie. To takie ciche "weź mnie ze sobą!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Wypadało by wziąć Dasha. Przydał by się jeśli dojdzie do spotkania z Fauną którą będzie można oswoić BEZ ZABIJANIA jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 Ucieszył się. No to ustalone! Za dwie godziny odlot. A co z Deli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Nią się Luna zajmie. Informuje Deli o wyjeździe służbowym i ŻE NA PEWNO WRÓCĘ. Max miesiąc powinien mi to zbawić, nie dłużej. Chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 Tylko, że... Deli śpi. A Ali śpi przy stole w kuchni. On chyba w pracy powinien być... Niech go kto obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 BUdzę go - Do roboty chyba, nie? - powiedziałem potem jak nastanie godzina, udaje się do wahadłowca. No... czas zacząć misję Dyplomatyczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 - C-co? - rzucił i znowu legł na stół. On jest tak śpiący, że nieprzytomny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts