KougatKnave3 Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Pokazuje grupie by ciągle była cicho. Możliwe że to podmieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Capo rozejrzał się po bibliotece, podszedł do regału, a następnie zaczął szukać. Gdy znalazł interesujący tytuł rzucił go tak, że prawie uderzył cię w głowę. Po udanym kawale padł na plecy i zaczął się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Wychodzę, patrze się na niego z obrzydzeniem, następnie zdzielam go z kopyta w twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Ała, no za co?! - wrzasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Za moje urodziny rok temu, czyli za tego sztucznego grzechotnika w torcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - O cym ty gadasz? - zapytał, przewracając się na brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Cholera, jesteś Capo. Nie obchodzę urodzin od czterech lat - powiedziałem po czym pomagam mu wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Ale tak na serio, to za co to było?! Za nieudany kawał?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Myślałem poprostu że jesteś Podmieńcem. Ale teraz musimy cię... - przęłknąłem głośno ślinę - ... byś... pilnował Twilight i Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Ale czemu mam ich pilnować? Co, nie mogą pójść z wami, czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Pinkie wymaga opieki, a Twilight jest zachipnotyzowana i może wszystko wypaplać Chrysalis. Jesteś jedynym którym możemy teraz zaufać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Ale to nie fair, że wy gdzieś tam sobie idziecie, a ja mam pilnować twojej dziewczyny! - wrzasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Weś kurwa się przymknij bo tu jeszcze ludzie i podmieńce się zlecą. A masz jakiś kurwa pomysł gdzie ich można schować? Najlepiej w miejscu gdzie nikt nie pomyślał by szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Ty się kurwa przymknij, zachowujesz się, jakbyś miał nad wszystkim kontrolę! Lepiej najpierw wszystko przemyśl, potem skacz w paszczę gada! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Patrze na niego z złością. - Słuchaj no. Skoro masz lepszy plan to droga wolna, powiedz nam wszystkim - powiedziałem po czym mówię po irańsku - Debil z ciebie i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Nawzajem. Weź, wy tak nadajecie, że was na korytarzu słychać. Jedna rzecz jest pewna: cały zamek wie już, co chcecie zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - No to jaki jest plan, panie wodzu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Sam se wymyślaj, a nie zwalasz na mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) - Wiesz? Od dawna byłem poniżany, gnębiony przez takich jak ja. Dlatego z bratem założyliśmy PRL, by pozbyć się takich sukinkotów jak ty. Edytowano Sierpień 4, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Hej, nie drzyjcie razem kotów, tylko wymyślcie coś razem! - wtrąciła Rarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Mam was dość. Nie chce mieć z wami już nic wspólnego - powiedziałem Tonem Podwójnego agenta, powiedziałem to Capo i Ghostowi rok temu, że powiem coś takiego jak będę chciał dołączyć do wroga i szpiegować, oni mają odpowiedzieć coś obraźliwego. Wychodzę z sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Usłyszałeś z boku odgłos łańcuchów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Sprawdzam źródło hałasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 W miejscu, w którym leżała niedawno Twi nie było nikogo, tylko łańcuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Ktoś wam uciekł - wychodzę i idę szukać nowej pracy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts