KougatKnave3 Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Więc dzwonie do roboty, żeby dali mu wolne. Wytłumaczam im jakąś sytuacje... powinni dać mu wolne. Następnie udaje się coś robić i na transport. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 Jakoś dali się przekonać. I po półgodzinie... Czas lecieć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Więc biorę Fire'a, mówimy cześć i wsiadamy na statek i lecimy w to miejsce. - Podekscytowany? Lecisz do miejsca gdzie będzie wiele istot jak ty - powiedziałem spoglądając na Fire'a podczas lotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 - Skąd wiesz? - zapytał. Lecicie! Za pół godziny powinniście być na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Według wywiadu to Kraina Ognia i żyją tam istoty z twoim potencjałem. Plotka głosi, że to są same Samice. Pomyśl. Jesteś JEDYNYM Ognistym Ogierem we wszechświecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 - To jak one istnieją? - zapytał. No w końcu dzieci z ą ę i tak dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Najprawdopodobniej... przekonamy się jak wylądujemy i znajdziemy ich skupisko. Z tego co wiemy, MY będziemy ich pierwszym gatunkiem który spotkały. Wcześniej myślały, że są Dominującym gatunkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 Teraz taki podjarany. Dosłownie. Jeszcze kilka minut... I poczułeś jak pojazdem zarzuciło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Wstaje i chwytam się czegoś BARDZO mocno. Wciąż Lęk Wysokości mam. Spogolądam na pilota - Co się kurwa stało? Jak to miał być dowcip, to nie był na miejscu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 - Coś nas zestrzeliło! - krzyknął. Turbulencje! Spadacieeeeee! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Mocniej się chwytam. Cholera, cholera coś musiało się spieprzyć, oczywiście. Szykuje się na nieuniknione uderzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Jeb i koniec filmu. Ocknąłeś się o poranku. Reszta załogi jeszcze była nieprzytomna. Wasz pojazd dymi. Bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Wstaje ciężko. Dla bezpieczeństwa przenoszę kogo się da od pojazdu. Może w każdej chwili eksplodować... I była by kicha z tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Jesteście w ognistej, wulkanicznej krainie. W pobliżu granicy z Deadzone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Czekam aż się obudzą. I jeśli będzie bezpiecznie, staram się wynieść trochę rzeczy z Wahadłowca. Kurwa, no to komplikacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Wyniosłeś co się dało. Leży teraz dymiący trochę dalej. A wam Bardzo, BARDZO gorąco. Fire pewno czuje się jak u siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Więc jak wszyscy wstaną to idziemy. Włączamy układy chłodzące w Kombinezonach... bo co to była by za przyszłość gdyby w Pancerzach tego nie było? Idziemy przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Wstaliście. Przeszliście kilka metrów... I zauważyłeś jak z lawy wynurza się coś... Przypominające ogniste kuce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Wyciągam rewolwery i celuje w to jak by to się okazało nieprzyjazne... moi kompani prócz Fire'a też tak pewnie uczynią. Czekam na ich pierwszy ruch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 To to wygląda jak płonące klacze. Są gotowe do ataku. Fire siedzi i się na nie gapi. One spojrzały na niego i też skonfundowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Synu... cofnij się, wygląda na to że zaraz zaatakują - powiedziałem podchodząc do Fire'a i pomagając mu się cofnąć, nie zdejmując klaczy z Celownika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 One siedzą i się gapią. Fire też. Nie wygląda to, że mają zaatakować... Bardziej, że będą się gapić po wieczność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Dobra... robi się mega dziwnie... Idziemy - powiedziałem biorąc Fire'a i idziemy dalej. TO się gapi jak kiedyś Lily. Ma się wrażenie, że spogląda w głąb twej duszy, planując jak zawładnąć twym umysłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 One stoją na waszej drodze. - Kim jesteście? - zapytała w końcu jedna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Prezydent Allan Al-Bashir. To jest mój syn, Fire Dash. Tamci w Czarnych zbrojach to moja straż. Jesteśmy tu w pokojowych celach... myśleliśmy, że chcecie nas zabić, więc dlatego celujemy - odpowiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts