Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Podeszły powoli i zaczęły oglądać Dasha. Na ciebie tylko parę razy zerknęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Eee... coś nie tak? - spytałem się. Młody alfons. Otoczony Klaczami. Capo pewnie w tym momencie by skomlał zazdrosny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Ogień... - mówiły wszystkie klacze jedna przez drugą. Eeeee... Ogier + ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 W ich rasie rzekomo same klacze... a skoro mój syn jest jak by z ich rasy... lecz płci męskiej... - Zaprowadzcie nas do swojej władczyni a ona na pewno wam podzękuje, zapłaci czy co wam tam daje za nagrodę, że znalazłyście kogoś takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 I wszyscy szliście. W środku onieśmielony i ogłupiały Fire, dookoła niego ogniste klacze, a na zewnątrz wy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Spoglądam na żołnierzy i pytam się co sądzą o tym. Mam namyśli Klacze dookoła mojego syna. No... teraz wie, jak ja się czuje z Twi, Lucy i Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Tylko, że one nie otaczają cię fanatycznym uwielbieniem... Po jakimś czasie... Zauważyłeś ogromny wulkan... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 I tak i nie. Więc idę za nimi do ich władczyni. No... ciekawe jak ona wygląda... bo władczyni musi się różnić od poddanych. Więc czekam, aż dojdziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Te klacze są całe ogniste. Ich władczyni jest biała z płomienną grzywą. Patrzy na was z uwagą. I raczej nie wygląda przyjaźnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Więc podchodzę... gotowy na atak, bo nie wiem czy słowo "Witaj" nie znaczy dla nich "Siema, dżiwko". Kłaniam się. - Witaj. Jestem Prezydent Allan Al-Bashir i jestem władcą Federacji Nowej Persji. Przybyliśmy tutaj w celach dyplomatycznych by zawiązać przyjazne stosunki z twoim krajem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Kiwnęła głową. - Co to? - zapytała, gdy spojrzała na Dasha, otoczonego przez zaciekawione klacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Mój syn. Fire Dash. Te klacze tak go otaczają przez całą drogę, i mówią coś o "Ogniu" - powiedziałem spoglądając na syna a potem na tą klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - To mit - rzuciła obojętnie. Klacze gapią się na niego i go oglądają. Tylko królowa nie wygląda na zainteresowaną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Jaki mit? - spytałem się. Mam nadzieje, że nie ofiarują go jakiemuś bogu... jak tak, to raczej nie będzie on zbyt zadowolony... ja też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Że istnieje samiec ognisty - powiedziała zwyczajnie królowa. Dash dalej siedzi otoczony klaczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Więc? Prawda, ja i Twilight dziwiliśmy się, że umie tak posługiwać się ogniem. Więc co z tym faktem zrobicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Królowa wzruszyła ramionami. - Jesteś naznaczony, ale to i tak nie może być możliwe - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Nazna co? Ja nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z żadną z was jeśli chodzi wam o to. W ogóle pierwszy raz waszą rasę widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Jesteś tego taki pewien? - prychnęła. Ognista klacz... Wait... Czy to nie mowa o... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Sądzisz, że Twilight jest ognistą klaczą? Nic mi o tym nie wiadomo. Jak wie, to mi o tym nie powiedziała - powiedziałem spoglądając na nią pewny swych słów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Nigdy nie wygląda jakoś płomiennie? - zapytała z wątpliwością. Hmmm... Pomyślmy. - Rapidash - zachichotał Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Prawda, jak się OSTRO wkurzyła... na przykład jak się okazało, że w całym domu ukryłem broń, to jej grzywa zaczynała płonąć, oczy były krwawe, a sierść biała. Mówiła, że miała to po mamie, ta zaraz po babci i pra babci itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - No to masz naznaczenie po niej - rzuciła królowa. I tyle. Tak btw, jej tron jest z lawy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Ale czemu mi nie mówiła? Później się jej spytam. Tak czy siak, przyszedłem nawiązać sojusz z wami i wymianę handlową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Jeśli pomożecie nam z Wilkami, to z chęcią - rzuciła. Wait... Wilkami? Idź do Rarci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts