KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 I co? Jeszcze mnie tam zabiją i co wtedy będzie. - Ostatnio Wilki też mają na mnie chętkę. Powiadomię bazę - powiedziałem i włączyłem komunikator. - Baza... tu prezydent. Nawiązano kontakt z rasą Ognistych Klaczy. Przyślijcie kilka plutonów, mamy problem z Deadzoną - powiedziałem i czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Będziemy za maksimum tydzień, minimum trzy dni - powiedzieli. No to będziesz nocował w ogniu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Przyjąłem. Prezydent bez odbioru - powiedziałem i spoglądam na Księżniczkę. - Przyślemy tu swoje wojska które pomogą wam w walce z Wilkami. Kiedyś znałem ich władczynę, ale ostatnimi czasami jakimś sposobem czyha na mój łeb. Skoro chce wojny... to ją dostanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Kiwnęła głową zadowolona. Tylko... Gdzie będziesz spał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Jeszcze jedno... nie mamy gdzie zasnąć, bo nasz transporter został zestrzelony. Czy możemy tutaj przenocować do czasu przybycia wojsk? - Spytałem się. Ciekawe czy to prawda, że... musimy potowarzyszyć im we śnie z osobna. W bąblach śpią, jak dobrze czytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Zechciałabyście może przyjąć naszych gości? - zapytała królowa. One zaraz zaczęły pytać Dasha. Meh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Więc czekam. Znając życie i kurwa moje szczęście odemnie będą szerokim łukiem się trzymać... no chyba, że na odwrót. Tak czy siak, czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 W końcu jakaś klacz przekonała Dasha. Kolejna wybrała ciebie. Kilka wybrało resztę. No to załatwione. Dash jednak chyba nie chce być z napaloną klaczą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 "Spokojnie synek. Na pewno cię nie wyrzuci jak nie będziesz chciał" przesłałem mu wiadomość i sprawdzam która godzina. Heh... w między czasie staram się zapoznać z Tą ognistą klaczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Jest dwudziesta. Pewnie reszta rodzinki tęskni... Wszystkie klacze oprócz tej z Dashem są smutne. Zabrały was do środka wulkanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Nie dziwie im się. W końcu Dash to Ognisty Ogier... a takich ze świecą szukać... a i tak się nie znajdzie. Więc wykonuje polecenia tej klaczy której zostałem przydzielony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Zero poleceń. Pokazała ci dziurę w ścianie. Tam jest małe mieszkanko bez sypialni. Zamiast niej jest brodzik z lawą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Wchodzę do środka. - Przytulnie - powiedziałem. Wiem, że mnie wybrała od niechcenia, prędzej wolałaby mojego syna. Westchnąłem i siadałem byle gdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Wszędzie jest lawa i gorąco. Ale usiadłeś na jakiejś kanapie ze skały wulkanicznej. Klacz czegoś szuka w kamiennych szafkach w suficie. A właśnie: ogniste klacze mają skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Ja się w międzyczasie zastanawiam jakim cudem mi Twi nie powiedziała o swojej naturze... z resztą... spytam się. Wyciągam PDA i wysyłam do niej SMS z pozdrowieniami i zapytaniem o to czy jest "Ognistą Klaczą" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 "Że czym?" - odpisała. Tak btw: ostatniej nocy miało być leczenie Deli z koszmaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 "Wychodzi na to, że masz korzenie tutaj, w Ognistych Krainach. Twoja babcia była ognistą klaczą, twoja mama i ty. Nasz Syn jest JEDYNYM ognistym Ogierem. BTW jak poszło leczenie Deli?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 "Nie wiedziałam. Z Deli... Niezbyt dobrze..." tymczasem klacz podała ci coś przypominające marchewkę w żółte paski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Dziękuje - powiedziałem do niej. "Dobrze. Koontynułujcie leczenie Deli, odezwę się jutro. Pozdrów resztę rodziny. Papa :* " Wysłałem wiadomość i zaczynam jeść. - Jak się nazywasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Inferno - powiedziała. - Po prababci. Ognika? - zapytała wyjmując jakąś butelkę. Pewno alkohol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Chętnie - powiedziałem. Nie wiem czy ją Dash zauważył. Kiedyś mi mówił o jego ideale klaczy/Kobiety, i powiem że wygląd spełnia jego warunki. - Opowiedz mi o sobie... chyba, że nie chcesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Nie ma za wiele do mówienia - rzuciła i nalała ci czegoś do kamiennej miseczki. Następnie podała ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Lubisz naturę? Wiesz, zwierzęta i tego typu - powiedziałem próbując tego Ognika. Spodziewam się, że będzie mega kurwa gorące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Mocne, mocno rozgrzewające połączone ze smakiem wędzonej kiełbasy i temperaturą wrzątku. - Mam tu za mało miejsca nawet na salamandrę - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Czyli zajebiście smaczne i okropnie palące... wytrzymaj. - Ale czy lubisz. Dla przykładu, ja lubię broń... jak w okół jest broń to czuje się bezpieczniejszy, lecz żona mi nie pozwala... sądzi, że to nie odpowiednie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts