KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - To nie bajka... bo Fire Dash, jest synem Twilight, która za to jest potomkinią tej wygnanej klaczy. Więc ten ogier na dole... to przodek Dasha - powiedziałem patrząc na niego. - Kiedy ostatni raz próbowano go przystosować do społeczeństwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 - Wiele razy. Jednak wszyscy odsuwali się od niego. Nikt nie chce mieć do czynienia z dziwadłem, które nie powinno istnieć... Jednak istnieje Kamień zapomnienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Aha. Wpierw zajmiemy się Wilkami i Rarity, potem mogę poświęcić czas na poszukiwanie tego kamienia - powiedziałem spoglądając na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 - Nie musisz go szukać. To nasz artefakt. To dzięki niemu wszyscy myślą, że to bajka... Użyliśmy go by o nim zapomnieli - powiedziała. - Myślałam, że może spotkanie z drugim ognistym ogierem mu pomoże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Pomoże, bo nawet są rodziną. Widzę, że jako jedyna nie jesteś zainteresowana moim synem... muszę przyznać, zaciekawiło mnie to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 - Już na pierwszy rzut oka widać, że nie jest odważny. Mnie interesuje ogier, który mi dorówna. - Smok! Czas? - odezwał się mały. - Długo jeszcze - odparła królowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Dorówna? A można wiedzieć jak bardzo ma dorównać? - spytałem się spoglądając na nią. Co on mówi o tym smoku cały czas. Chyba ma wrócić czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 - Mocą. Talentem. Rozumiesz - powiedziała. Ogier zwinął się w kłębek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - No... poważne wymagania. W moim kraju jestem najsilniejszym wojownikiem, choć niektórzy mówią mi, że oszukuje. Może tak może nie... rzadko przegrywam ale wygrywam przez mój opór. Nigdy nie zostawiam sprawy nie załatwionej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Czy ty próbujesz ją przekonać by została twoją żoną? - To kiedy Dash mógłby się z nim zobaczyć? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Nie... no co ty - W każdej chwili. Najlepiej po śniadaniu... - powiedziałem wstając. Nie flirtuje z nią... jak tak, to nieświadomie... OJ KURWA ZNACIE MNIE, ŻE JA PRZY TAKICH KOBIETACH TRACĘ ŁEB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Chwalisz się... Wariujesz... Serce bije... Język poparzony... Dat love. Za pół godziny rano. - Kolega będzie. U ciebie. Niedługo - powiedziała królowa do ogiera. Ten się ożywił. - Smok?! Smok?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Fire Dash już powinien nie spać. Pójdę po niego - powiedziałem i idę szukać syna... mam nadzieje, że nie robi tam nic Potomnego... łapiecie? Potomnego... okey... idę szukać go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Jest w mieszkanku jego klaczy. Nie śpi. A do niego przytula się ta klacz przez sen. Dash odpycha ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Uśmiecham się. - Jak pięknie wyglądacie. Chodź, muszę cię gdzieś zaprowadzić - powiedziałem, pomagając mu się uwolnić od klaczy. Następnie prowadzę go do Księżniczki i tego ogiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Ten zaglądnął do dziury. Ogier w dole dalej coś o smoku nadaje. No to zlatujecie tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Idziemy - powiedziałem do klaczy i syna i schodzimy tam. Następnie dajemy im chwilę by Fire i ten ogier się dogadali i ten teges. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Fire powoli podszedł do niego. Ogier powoli podkradł się do niego i zaczął go obwąchiwać. W końcu się rozpromienił. - Brat! Brat! Brat! - wykrzykiwał. Wait... A nie wujek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Prędzej Pra dziad. Ale niech się cieszy, widzi swoją rodzinę. - Może powinienem poinformować Twilight o odnalezionym członku jej rodziny. Powinna wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Królowa pokiwała głową. - Brat! Brat! Brat dobry! Mama? - wykrzykiwał do oniemiałego Dasha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Wyciągam Telefon i dzwonię do Twilight informując ją, by przyleciała transportem wojskowym tutaj. Jutro lub po jutrze tutaj już powinna być. Następnie rozłączam się i spoglądam na Księżniczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Ta bacznie obserwuje ogiera. - Czemu brat? - zapytała. - Brat! Brat! Mama wróci! - krzyczał z radością ogierek. A Dash nie wie, co zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 "On ma tysiąc lat. Nie wie o tym, a jego mama czyli twoja PRA BABCIA, nie wie o tym, więc najprawdopodobniej weźmie Twi za swoją mamę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 A ogier dalej gania dookoła Dasha wrzeszcząc o bracie. Dash tylko stoi w miejscu. No nieźle. Teraz go stąd nie wyciągniecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Wyciągniemy, razem z tym ogierem. - Jak się nazywa. Myślę, by czasami go nie wsiąść do Twilight - powiedziałem spoglądając na ogiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts