KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Podchodzę do Drago, ostrożnie - Witaj. Twój brat nazywa się Fire Dash, i jest moim synem... jesteśmy rodziną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 - TATA! - wydarł się i zaczął ganiać dookoła ciebie. To jest trochę creepy. Teraz drze się "BRAT! TATA! BRAT! TATA!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Uśmiecham się. - Tak... na to wygląda - powiedziałem patrząc dookoła niego. Jak mnie zacznie ciągnąć do lawy... to mam dosłownie przesrane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Nie, tylko gania. Czy on nigdy się nie męczy? Do tego trochę za głośno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Nie przeszkadza mi to... cieszy się, że ma rodzinę. Już widzę wyraz Twi jak on zacznie mówić "MAMA MAMA MAMA" Więc spędzam z nim czas. Czas na Expa wyrobionego w opiece nad Deli, Boltem, Lily, Dashem i innymi dzieciakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Bawiliście się do wieczora. W końcu ty byłeś zmordowany, a mały dalej gania dookoła was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Dycham... - Dobrze... jutro też wpadnę. Jestem zmęczony... jeśli się uda, to jutro też "Mamusia" wpadnie - powiedziałem śmiejąc się pod nosem. Już widzę minę Twi jak on tak będzie dookoła niej latał i spamił tym słowem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 - MAMA! - wrzasnął w odpowiedzi. Dash śpi w lawie. A Drago dalej gania wrzeszcząc. To się nie męczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Więc mówię do widzenia do synka i tulę go. No... znów się czuje jak moje pociechy miały kilka dni. Wracam z księżniczką na górę a potem idę do pokoju Inferno. Jeśli śpi to kładę się spać na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Zasnąłeś... Obudziłeś się rano przed południem... Z wiadomością, że Twilight już tu jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Więc wstaje i idę na spotkanie z Twi. Potem po przywitaniu czyli Przytulenie i pocałunek, idziemy do Infinite by sprawdziła czy to prawda, czy ona jest potomkinią tej wygnanej klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 - Ma jakiś związek z Ognistymi... Jednak nie czuję jaki - powiedziała. No to czas iść do Dragona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Ale jednak sporo wskazuje na to, że jest potomkinią tej klaczy wygnanej. Sama mówiłaś, tamta klacz jako jedyna odeszła od was... - powiedziałem i razem z Infinite i Twi zmierzamy do Drago. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Kiwnęła głową. Po chwili znowu zaczęło się wydzieranie ogierka na wasz widok. Twilight i Dash stali blisko ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Spoglądam na ciebie. - Jest wysoka szansa, że to twój przodek, Syn tej klaczy która została wygnana i prawdopodobnie zapoczątkowała twoją rodzinę - powiedziałem spoglądając na Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Kiwnęła głową. - Możemy stąd wyjść? Proszę... Głowa mnie boli... - powiedziała. Ledwo ją usłyszałeś przez wrzaski Drago. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Kiwnąłem głową i prowadzę ją do Mobilnej bazy. Następnie siadam koło niej i sprawdzam jak ona to wszystko znosi. - Wiem, że to nie jest łatwe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Kiwnęła głową. Wzięła tabletkę na ból głowy. A Dash został z Dragonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Jak tam się mają sprawy w domu? - spytałem się mając na myśli sprawę z Delicate. Martwię się o nią. Te koszmary to nie normalna sprawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 - Ali budzi ją za każdym razem, gdy ma koszmary. Potem układa ją do snu. Rano jest nieprzytomny. A Luna wciąż nie może namierzyć źródła. Za krótko w nich jest - powiedziała Twi. No to lekki problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Trzeba powiadomić Aliego by NIE BUDZIŁ Delicate. Właśnie przez niego Luna jest krótko w jej śnie. Poza tym... Rarity zamierza zasymilować te ziemie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Twi spojrzała na ciebie zdziwiona. - Dlaczego? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Cza spojrzeć prawdzie w oczy. Rarity przesiąknęła DeadZoną. Myśli już jak tamte stworzenia. Interesuje ją tylko ą ę. Pewnie teraz robi TO z Cieniem. To już nie jest Ta Rarity którą znamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Twilight spuściła głowę. To w końcu była jej przyjaciółka. Chyba płacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Obejmuje ją. - Spokojnie, może jednak jest dla niej nadzieja - powiedziałem. Raczej wątpię. Nie wysyłała by Cienia by mnie zabił... bo sam czegoś takiego by nie zrobił. Wątpie by dla niej był ratunek. Wstaje. - Chodź... zaraz będzie oficjalne podpisanie paktu Pokojowego. Musimy tam być oboje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts