Nightmare Napisano Listopad 16, 2014 Autor Share Napisano Listopad 16, 2014 Na razie nigdzie go nie widać... Cisza... Infinity musi iść do Dragona, nakarmić go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Ja idę do Twi. Niech wysłał Drony by go znaleźli. Mówię Twi o dzisiejszym dokonaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2014 Autor Share Napisano Listopad 16, 2014 Wszedłeś tam... I cisza. Nikogo w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Wyciągam broń. Następnie przeszukuje cały budynek. Musi tu gdzieś być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2014 Autor Share Napisano Listopad 16, 2014 Ni ma. Rozpłynęła się w powietrzu. Nigdzie śladu po niej nie możesz znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Informuje wojsko. Następnie staram się wyszukać jej energie. Następnie idę tam, z/bez wsparcia Infinite. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2014 Autor Share Napisano Listopad 16, 2014 Tamta jest z Drago. A Twilight... Pod ziemią. W piwnicach zamku. Gdzieś nad basenem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Idę tam. Przegiął. Nikt nie porywa Twi na mej zmianie, teraz spadnie DESZCZ KRWI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2014 Autor Share Napisano Listopad 16, 2014 Wbiłeś nad basen. On już tam czekał. Dokładnie naprzeciw wejścia. Kucał na twilight. Tylnymi łapmi trzymał jej skrzydła przy ziemi, a lewą przednią łapą jej szyję pod wodą. Co jakiś czas wynurzał ją na kilka sekund, by zaczerpnęła powietrza. - Dalej, zastrzel mnie, a pośmiertne napięcie mięśni załatwi sprawę - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 - Ogromnie męskie - powiedziałem ściągając hełm, górną część zbroi i odrzucał broń. - Walczmy ale w tradycyjny sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Kiwnął łbem. Nagle... - MAMA! - usłyszałeś za wilkiem i nagle do pomieszczenia wpadli Drago z Dashem. Obaj parujący od wody, ale rzucili się na wilka, który zamarł z wrażenia. Puścił Twilight i wpadł do basenu. Teraz masz szansę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Wyrywam od nich wilka. - Bierzcie mamę i wiejcie! On jest mój! - powiedziałem i zaczynam atakować wilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Wilk nie otrząsnął się, ale jakoś się bronił. W końcu wrócił do normy i zaczął cię drapać i gryźć. Boli, boli, boli! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Ignoruje go. Na zewnątrz pewnie wiedzą, że jestem z nim sam na sam. Walczę by go powalić, by potem urwać mu łeb z kręgosłupem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Krwawisz. Jedną rękę masz wyrwaną ze stawu. Strasznie boli... Opadasz z sił. Ale wilk też. On ma zbite wszystkie kończyny i naderwane ucho. Do tego jest zdyszany. Walka jest wyrównana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Nastawiam je i wywracam wilka. Następnie uderzam go seriami po pysku. Jeśli się uda to pozostałością energii wyrywam mu łeb z kręgosłupem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Boli strasznie. Ogłuszyłeś ho. Może najpierw utop, czy coś, potem odrywaj, bo teraz nie masz siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Więc topie nie dając mu chwili na wdech potem. Kiedy się upewniłem że nie żyje... To wyrywam głowę z kręgosłupem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Nie masz siły. Musisz najpierw odpocząć. Ale zdechł dziad. Wyjdź do reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Więc ciągnie go. Nie zostawie go tu bo tajemnicę zniknie. Wychodzę i ciągnę go na oczach moich ludzi, sojuszniczek, jeńców itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Wiwatują ci dobrzy. Ci źli gapią się na ciebie ze strachem. Twilight, Dash, Drago i Infinity są w waszym mieszkanku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Wiem, że mnie Twi za to zabije... Ale wchodzę ranny do środka ciągnąc wilka. - Podajcie nóż, picie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Twilight śpi. Co kilka sekund kaszle przez sen. Jest w miarę wysuszona. Dash spojrzał na wilka z obrzydzeniem. Drago siedzi tylko cicho i się gapi. Infinityy siedzi zamyślona przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 - Sory, że go wniosłem. Księżniczki, coś nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Mruknęła coś. Podłoga brudna od tego wilka... Piach i woda. O co jej może chodzić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts