Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Przy drzwiach z zamku ktoś położył ci spokojnie kopyto na karku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Patrze na tego kto mi to zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Tuż obok ciebie stała Twilight. Patrzyła na ciebie ze spokojem swoimi normalnymi oczami, bez cienia zieleni. Nie było w nich wcześniejszej furii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Patrze się na nią... Co jest kurwa? Jakim cudem ona jest normalna, no chyba że to podstęp Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Twi powoli się do ciebie uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Nie pewnie odwzajemniłem jej uśmiech. Nosz kurwa pięknie, teraz nie mogę nic powiedzieć, bo blisko jest. Ostatnio też miałem taką blokadę przy Milly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Alicorn bez słowa cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Gęsia skórka... mi zaraz serce podskoczy ...ona chyba nie zamierza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Twilight tylko cię przytulała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - A... ale... jak? - spytałem się wystraszony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Przyznam, że nie mam bladego pojęcia - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Ja chce ciebie przeprosić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Nie masz za co... - szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Ale... wiele w życiu straciłem. Ja Nalan Al-Bashir, i mój brat Faruk jako jedyni przeżyliśmy ostrzał rakietowy USA na moją wioskę. Poprzysięgliśmy że Stany Zjednoczone zapłacą za to... założyłem z bratem Ludowo-Wyzwoleńczy Ruchu Oporu, który miał na celu pozbycie się USA z Iranu, z kraju którego pochodzę. Dołączyłem do USA jako kret, ten co ma informować PRL o ruchach i akcjach Amerykanów. W mieście w którym nas przeniesiono to ja kazałem snajperowi zaatakować Chapina, i innych z Szajbusa. A przeprosić cię chce za to... - powiedziałem i ją całuje w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Twi nie oderwała się, nic nie zrobiła, tylko zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Po chwili oderwałem usta i mówię - Przepraszam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Nie masz za co - powtórzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Nie wiedziałem jak zareagujesz... bo... - dam radę... dalej Nalan, dasz radę - ... Kocham cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 (a nie Allan?) - Ja ciebie też - szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 (Szlag... Literówka) Uśmiechnąłem się... następnie ją całuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Tak sobie staliście, aż usłyszeliście odgłos kopyt idących w waszą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Odrywam usta i mówię cicho - Ktoś idzie. Kryjmy się - powiedziałem po czym się schowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Twi rozłożyła skrzydła, podniosła cię i po chwili już byliście przyklejeni do sufitu, otoczeni jakimś zaklęciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Siedzę cicho jak by ktoś mi odebrał struny głosowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Pod wami przeszła Chrysalis, za nią posłusznie dreptała Celestia. Chrys rozejrzała się, kilkukrotnie najeżdżając na was wzrokiem, ale jakby was nie widząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts