KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Przybliżam się do niej. - Możesz powturzyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 - Drago, powtórz to, co mi powiedziałeś, proszę - odpowiedziała. Wskazała ciebie. - Czyj tata? - Tata brata - powiedział. - Twój? - zapytała. - Nie. Smok. - A mama? - Ja i brata! Tutaj - powiedział pokazując Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Posmutniałem. - Dobrze... Ja po będę się ciała... Chyba, że masz dla niego lepsze zastosowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 - Nie rozumiesz, o co mu chodzi? Uważa Twilight za matkę. A kto jest jego matką? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 - Wszystko dokładnie rozumiem teorie Reinkarnacji. Tylko nikt nie raczył... A nie ważne, sam pójdę do medyka - powiedziałem i idę do medyka kuśtykając, nikogo nie słuchając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 - Żadnej reinkarnacji - powiedziała. I się drzwi zamknęły za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Idę do medyka. Niech mnie w sądzi do pojemnika medycznego czy coś. Byle bym się wyleczył. Musieli zdołować... Pokonał em najsilniejszego wilka, dupa musieli zdołować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Wyleczyli cię, to teraz jesteś śpiący. Może położysz się z Twi?Wyleczyli cię, to teraz jesteś śpiący. Może położysz się z Twi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Dla pewności, w klinice się prześpię. Jak by coś podczas leczenia poszło nie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Rano przyszła Twilight. - Allan? - zapytała. Zauważyła cię i przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Lekko się uśmiecham ale pochwili uśmiechł spadł. Westchnąłem ciężko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 - All... Co się w ogóle stało? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 - Spytaj się tej ognistej klaczy. Osiągnął em coś bez broni, pancerza, ale oczywiście nikt nie zauważył... W drodze do medyka parę razy sam się wywróciłem. Gdyby nie pewien sierżant, to bym gdzieś w rowie spał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Twilight cię przytuliła. - Chodzi o tego wilka? Tego przy drzwiach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 - Chociaż jedna osoba widziała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Wtuliła się w ciebie i pocałowała. - Infinity chce z nami rozmawiać... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Westchnąłem. - Ona w ogóle wie, że tu jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 - Wie, ale mówi, że to ważne. Bardzo - dodała. Dobra, rano minęło, wstawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 - Nie spodziewając się, że będę miły - wstaje i idę z twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 Infinity czeka u was. Dash i Drago siedzą na łóżku. - Prosto z mostu, czy po kolei? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 - Tak jak wczoraj kiedy byłem ledwo żywy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 - Po kolei? - upewniła się. Drago bawi się kołdrą. Twilight ustawiła wam krzesła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Stoję. - Prosto z mostu - powiedziałem wyraźnie zły. Jak widać nie obchodzi jej mój stan... Ale ją wysłucham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 - Prosto z mostu brzmi: wypalenie feniksa - powiedziała. - Umiejętność ognistych klaczy, z której nie korzystają zbyt często. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 - Na czym to polega? Bo wiesz... Nic o was nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts