Nightmare Napisano Listopad 17, 2014 Autor Share Napisano Listopad 17, 2014 - Klacz w takim momencie zmienia się w popiół. Może odrodzić się za kilka minut i za kilkaset lat. Odradza się jako dziecko kucyka, najczęściej innego wypalonego. Nie pamięta nic i właściwie nic jej nie łączy ze starym ciałem prócz aury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Podchodzę do drzwi. - Wybacz ale mam ważne sprawy do załatwienia - i wychodzę nie zwracając na nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Cisza. Nikt za tobą nie poszedł. Drago coś gada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Wszyscy mnie okłamali. "Że twi nie miała wcześniej dziecka". Gówno prawda. CIEKAWE W CZYM JESZCZE MNIE OKŁAMANO! JA TU MÓWIĘ TWI CO MAM ZŁEGO NA SERCU A ONA TAKIE INFORMACJE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Dash wyszedł. Podszedł do ciebie. - Coś się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Wszyscy mnie okłamują, zdradzają mnie i obrażają za moimi plecami. Niepotrzebnie wracałem. Wolałbym już zdechnąć, w Ośrodku V8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Tata, przestań. Chodź, bo mama płacze - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Nie powiedziała mi że ma syna. Nie ufa mi na tyle by mi powiedzieć. Obliczenia mówią jasno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Ale ona nie wiedziała, chodź, tata... - pociągnął cię za rękaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Jasne... Jak mogła nie wiedzieć, że coś urodziła. Zostaw mnie. Muszę pozbyć sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Westchnął i poszedł. Cisza znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Idę stąd... Jak najdalej od tych kłamstw. Infinite zjebała moją rodzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Nie odeszłeś za daleko. Podbiegła do ciebie Twilight i mocno przytuliła, szlochając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Stoję tylko i patrzę. - Czemu mi nie powiedziałaś? Nie ufasz mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Ale... Ja nie wiedziałam... - powiedziała szlochając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Siedze cicho. Po prostu się patrzę. Pustym spojrzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 A ona dalej szlocha, tuląc cię. Cisza dookoła was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Idziemy w odosobnione miejsce. - Ciekawi mnie czego jeszcze o tobie nie wiemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Nie wiem... - odpowiedziała. Wlepiła spojrzenie w ziemię. Czyli Drago to twój przybrany syn... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - W sumie... Nawet ja sądzę że o czymś nie wiem. Nie zauważyłaś? Nie jestem podobny do Papillon, do Abdula, a z Farukiem mało tematów mieliśmy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Kiwnęła główką. Wiatr się zerwał. Taki dosyć mocny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Pizga... U pardon - daje jej coś do przykrycia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Tak btw... Coś na horyzoncie leci... Daleko, ale duże... Macha skrzydłami... Białe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Czy to ptak? Czy to samolot? Chuj prawda, kłopoty. Idziemy jak najszybciej do schronienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Już po paru sekundach zauważyłeś, że to wielki smok. Jeszcze jest daleko, ale już jest olbrzymi. I już teraz czuć wiatr. Prędzej zwieje was do tyłu, niż dotrzecie do środka. A gad szybko się zbliża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts