KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Więc się teleportuje. Następnie powiadamiam wszystkich w obozie o tym smoku. Niech się przygotują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Po jakimś czasie nastąpił huk jak po rakiecie. Smok wylądował. Wszyscy się powywracaliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Więc staram wydostać rodzinę i księżniczkę. - Co to kurwa jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Tata! - zawołał Drago. Przez okno nic nie widać. Tylko łuski o teksturze kości. - Apokalipsa - wyszeptała przestraszona Infinity. Wydostać ich z budynku? Do smoka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Twilight... Twój były przyszedł - powiedziałem wystraszony tym smokiem. Podchodzę do zbrojowni BM i biorę sprzęt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Ona chyba nie kontaktuje. Gapi się tylko na łuski. Zaraz będzie zawał. Usłyszałeś czyjś krzyk na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Infinity pilnuje ich - powiedziałem i wybiegam na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 GIGANTYCZNY smok o łuskach z teksturą kości. Jesteś dla niego okruszkiem. Ma dwie pary skrzydeł, jedną zakończoną łapami przednimi, na których stoi, a drugą ma złożoną na bokach. Rozgląda się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Biorę granatnik z granatami na smoki i strzelam w niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Ten obrócił się w twoją stronę. Dla niego to jak popukanie w łuski. Zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 JAKIM CUDEM? - Czego chcesz? Zostawił moich ludzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Moje dwa płomyki - powiedział niskim głosem. Niby się uśmiechną, odsłaniając paszczę wyścieloną kłami jak u Szeptozgona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Nie mam pojęcia o kogo ci chodzi. Idź stąd, albo wyśle cię do czeluści Sol'maru! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Złaź mi z drogi, pisklaku - rzucił w odpowiedzi i pazurem rozdarł ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Wkurwiony - Khurwa, strzelnica mojego stresu nie wytrzyma - powiedziałem i strzelam w podbrzusze, słaby punkt smoków. Jak to go nie powali... I'm Fuck. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 To jest smok wielkości wieżowca. Tylko go zaswędziało. A przez dziurę w ścianie wyszedł zadowolony Drago. Siedzi tam też na podłodze przerażona Twilight i reszta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - ZOSTAW MOJĄ ŻONĘ, TY KHURWO! - wrzasnąłem i strzelam w głowę. - INFINITY, ZABIERZ ICH STĄD!!! - Wrzasnąłem do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Spojrzał na ciebie. - Mały, kiedy cię ostatnio widziałem, byłeś mniejszy... I martwy - powiedział i obnażył kły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Opuszczam broń i przekżywiam głowę. - Co Khurwa? Nie mam pojęcia o czym gadasz... kiedy byłem mały to było DALEKO stąd... a martwy... prawda, w dzieciństwie byłem takim leniem i śpiochem, że niekiedy sprawdzali me tętno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Zaśmiał się. Drago zaczął biegać dookoła jego łapy, drąc się. - SMOK! SMOK! SMOK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Gadaj czemu to powiedziałeś... i czemu nazwałeś mnie Pisklakiem? - powiedziałem znów Celując w niego. Wiem, że ten karabinek ghówno da... lecz tyle mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Mały, nie podskakuj do starszych. Zwłaszcza do swoich - rzucił. Dla ukazania tego, rzucił w powietrze kulą ognia. Taką, że by cię spaliła na pył zanim byś zdążył pomyśleć, by uciec. Ale trafiła gdzieś daleko w piach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Swoich? Czegoś nie rozumiem. Nie jestem smokiem. Prawda, byłem kucem... o dziwo także czuje, że nawet wilkiem... ale nigdy smokiem! Nie jesteś starszym, bo ojcem nie jesteś moim... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - You're sure? - rzucił. Jego kościany ogon zakończony małym kolcem wywrócił cię na piach. Infinity patrzy ze strachem na Drago, który przymila się do giganta. Twilight ukryła się za ścianą, ale wyjrzała. - Allan! - krzyknęła. Smok spojrzał w jej stronę. Jego ogon szybko owinął się dookoła niej i ustawił ją na piachu na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Wstaje... - Co masz na myśli, i ZOSTAW MOĄ ŻONĘ! - krzyknąłem! Nic mnie teraz nie wyprowadzi z równowagi. Jestem tak wkurwiony, ze chciałbym zioną ogniem, ale niestety nie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts