Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Chyba urosłeś. I to sporo. Twilight gapi się na was ze strachem. Jakiś ty duży... Ale i tak jesteś o wiele mniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Sprawdzam co się dzieje... Nie piłem dziś mleka, więc jak mogłem uróść. Sprawdzam się na wszelki wypadek. Przysięgam, że jak doszedł mi kolejne wiadomo co, to spalę wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Jesteś... Dużym... Pomarańczowym... Smokiem... WTF? A Drago się śmieje. WTF? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - CO JEST!? - odwracam się oglądając się cały zaszokowany... JAKIM KURWA CUDEM?! - CZEMU MI TO ZROBIŁEŚ!? - wrzasnąłem na smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Ja ci nic nie zrobiłem, pisklaku - rzucił. Twilight gapiła się na was obu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Czy ty sugerujesz, że... - powiedziałem. Nie... nie to nie możliwe. CZEMU MI KURWA NIE POWIEDZIANO! MAM KURWA PRAWO WIEDZIEĆ TAKIE RZECZY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Zaśmiał się. Ogonem wziął Twilight i posadził sobie na łapie. Drago dalej gania i wrzeszczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Żądam odpowiedzi! - Wrzasnąłem ustawiając się w postawie bojowej. - TERAZ, TUTAJ! - Wrzasnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Nie ma co mówić, synalku - powiedział. Posadził sobie również Drago na łapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Spojrzałem wystraszony na niego. - Nie... to nie możliwe... JEŚLI TO PRAWDA! TO UDOWODNIJ! - Wrzasnąłem. CIAŁO SMOKA SIĘ NIE LICZY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Zaśmiał się. - Może chcesz się spotkać z mamusią? - zapytał. Rozłożył skrzydła. Zmiótł przy tym kilkunastu ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Papillon, moja matka by mi powiedziała - powiedziałem wyraźnie zaskoczony. Nie... jeśli to też ukryła przedemną... to co jeszcze też mogła ukryć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - A skąd ona miałaby wiedzieć? - rzucił. A co z Twilight? Zamknął łapę, ale ich nie zmiażdżył i rozłożył drugą parę skrzydeł. Powoli, wzbudzając ogromny wiatr, wzniósł się w powietrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Podbiegam tam ale się wywalam. Nie umiem chodzić. Spoglądam na odlatujących bezradnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Cztery łapy. Rozłóż skrzydła. Biegnij jak gdy byłeś kucem. Machaj skrzydłami - powiedział tylko Apokalipsa. A o Twi się nie martwisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Martwie się ale nie mogę kurwa nic zrobić! Skrzydła smoka to inne niż pegaza. Jak będę machac jak machałem to nie polece. Próbuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 W końcu jakoś siłą rozpędu się wzniosłeś. Chwiejnie, ale lecisz. Lecisz za twoim ojcem, który kiedyś ą ę z twoją żoną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Dzięki narratorowi macham mocniej. Muszę ich dogonić. Nie mogę jej zostawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Dogoniłeś... Jakoś... Właśnie... Jak on z nią ąę, kiedy on jest OGROMNY? I sobie lecicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Nie będzie. Dlatego nie lecę za nim z głowicą nuklearną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Mi chodzi jak było... Powoli cię skrzydła zaczynały boleć. To się robi męczące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Podemną woda. Nie wytrzymam... Wybacz twi, znajdę cię i wypuszczę. Szukam lądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Jakaś mała wysepka jest. A Apokalipsie to łatwo, on ma dwie pary wielkich, umięśnionych skrzydeł nawykłych do długiego lotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Ląduje... Szukam jedzenia i schronienia... Muszę odpocząć, by móc znaleźć kogoś kto mnie nauczy być smokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 (edytowany) Tymczasem znalazłeś jakieś gniazdo ptaków, które zjadłeś na raz. Głód itd. Położyłeś się pod drzewkiem. Mimo zmęczenia nie możesz zasnąć. Dużo się wydarzyło... Edytowano Listopad 18, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts