KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 SPORO! Dopiero teraz się dowiedziałem, że jestem rodowitym smokiem. Heh... w sumie, zawsze czułem coś do Spika... NIE TO ZBOCZEŃCY! Chodzi mi o pokrewieństwo. Każdy potwierdzi, że najlepszym przyjacielem z którym miałem sporo dobrych momentów z equestrii to właśnie Spike. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Nom. No ale tak czy siak, nie możesz zasnąć. Wywróciłeś trzy drzewa, leżysz w wygodnej pozycji - nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Sprawdzam czy jakoś mogę wyszukac mamę. Jeśli zyje. Nie chodzi mi o Papillon, a o moją Biologiczną Starą mamę, a nie o Biologiczną Nową Mamę. Jakie to skomplikowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Wyczułeś... Jakoś... Jest w leżu smoków. W pobliżu miejsca. w którym jest Apokalipsa. BTW: Masz ROGI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Nie moge się tam zjawic. Za wcześnie by tam przybyc. Staram się jakoś ją tutaj zwabic... cokolwiek. Musi wiedziec, że żyje. Potrzebuje jej pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Raczej nic jej nie wyślesz, ani jej nie zawołasz. Musisz podlecieć tam, choćby w pobliże. Wtedy będziesz mógł ją zawołać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Więc lecę tam, ale nie tak blisko by nie zostac wykrytym przez Apokalipsę. Następnie wołam mamę rykiem czy czym tam wołają smoki. Instynktownie lecę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Zobaczyłeś gigantyczną górę. Po jakimś czasie wyleciał z niej sporych rozmiarów Śmiertnik Zębacz. Niewiele większy od ciebie. Mamusia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Czekam na nią. Ciekawe czy mnie rozpozna... pewnie nie, ale warto zaryzykowac. Więc czekam spoglądając na nią, jak tu leci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Jest żółta z zielonymi końcówkami skrzydeł. Podleciała do ciebie, obwąchała i zaczęła ocierać się o ciebie. - Synek! Synek! - skrzeczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Moja mama, tak? Wybacz, ale nie dokońca wszystko pamiętam. Dopiero niedawno się dowiedziałem, że jestem smokiem. Możesz mi "Rozjaśnic umysł"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Kiwnęła główką. I zobaczyłeś siebie... Jako małego, pisklaka przebijającego się z jajka. Obok ciebie stała mama z kilkoma rybami. Trochę dalej widziałeś Apokalipsę, który ogonem trzymał ognistą klacz i ją głaskał. Wyglądała na wystraszoną. Potem mama nakarmiła cię i zasnęliście. Widziałeś jak uczy cię latać, jak uczysz się łowić ryby... Apokalipsa, zawsze, gdy go widziałeś, to siedział z ognistą klaczą. I tak raz sobie sam ryby łowiłeś dla mamy, która opiekowała się kolejnym jajkiem, gdy zauważyłeś ładne, tęczowe kamienie na drzewach. Coś ci mówiło, by ich nie brać, ale zapragnąłeś pokazać to mamie. Wziąłeś jedno... I po chwili dookoła ciebie zdjęły kamuflaż trzy czerwone, zmiennoskrzydłe. Musiałeś uciekać. Gdy dotarłeś do domu, byłeś zmęczony. Szybko opowiedziałeś mamie i Apokalipsie, co się stało. Ojciec dał ci rybę, a następnie pchnął cię w stronę wejścia. "Więc teraz z nimi walcz, a pokażesz ileś wart" - powiedział. Więc walczyłeś. Trzy właściwie niewidzialne smoki plujące kwasem. Straciłeś skrzydło. Udało ci się jednego udusić. Twoja matka rozgoniła resztę. Oddała im jajo, czyli tęczowy kamień. Ale dla ciebie było już za późno... Obudziłeś się. Niedaleko stała matka z zamkniętymi oczami. Ona ogląda twoją historię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Czyli... to prawda... Jestem rodowitym smokiem. Ale... dobrze. Pewnie widzi jak zostałem potraktowany przez smoki z Equestrii... nie najlepiej. Tak czy siak, rozkładam się i czekam. Przynajmniej pamiętam co umiem, latac, walczyc średnio. Czekam, aż pierwsza mama skończy oglądac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Skończyła. Zaczęła ocierać się o ciebie. Raczej nie ma łap do przytulenia. Podeszliście do pobliskiego jeziorka. Rybki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Więc widzisz, czemu chce konfrontacji z Ojcem. Twilight wybrała mnie, ja ją też kocham, nie mogę jej zostawic. Pomożesz mi? - spytałem się, łowiąc z nią ryby. Ciekawe jak teraz smakują... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Dobre. Mimo, że surowe. Kiwnęła łebkiem. Nad jeziorko przylazł jakiś mały gronkiel. Złowił dwie ryby i poleciał z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Jak ci się tutaj żyje? Ja potem będę musiał wrócic. Widziałaś czemu powiedziałem spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 "Dobrze. Rozumiem" - powiedziała. Jeszcze raz otarła się o ciebie i rozłożyła skrzydła. - "Lecisz?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Nie wiem jak na mnie zareagują. Nie wiem, czy jestem tam mile widziany... - powiedziałem spoglądając na nią ze smutkiem. Przydało by się wiedziec, jak zachowywac się jak smok... bo wkońcu jestem pierwotnie smokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 "Jesteś smokiem. Nikt nie pomyśli, że byłeś człowiekiem" - powiedziała. No to lecisz z nią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Chwile się zastanawiam. - Dobrze. Zobaczmy jak mieszkacie - powiedziałem i wzbijam się w powietrze lecąc za matką. Prędzej czy później muszę zawalczy z ojcem o Twi. Bo wykradnięcie jej, tylko przyniesie mojej mamie wstydu. Jeśli ją chce... to muszę o nią zawalczyc. Oglądam jak na mnie inne smoki reagują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Nie bardzo. W wielkiej górze są wydrążone półki w skałach, są tu też nazbierane liście i gałęzie. A w dziurze w ziemi są zbierane przez smoki ryby. Mama wylądowała na kupce liści na jednej z półek skalnych. Dookoła was są masy smoków różnych gatunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Idę za mamą. Więc to tu się urodziłem. Kiedy będziemy z mamą w środku, mówię - Możesz dokończyc moją naukę? Muszę, odzyskac moją żonę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Położyła się na ziemi. Pokazała ci jak ziać ogniem, ale musiała odgarnąć liście. Do tego ty nie ziejesz ogniem, tylko plujesz magmą. I jak jesteś w pełni sił to możesz się zapalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Przydatne. Następnie mówię - Przyda się, ale nie pomoże. Z ojcem nie mam szans siła na siłę... musiałbym szybko latac. Jak mniemam, on jest Samcem Alfa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts