Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Pokazała ci dziurę na dnie. To on tam jest. Alfa zawsze siedzi w centrum. Pewnie jest tam też Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Dobrze... pewnie wie, że tu jestem. Muszę popracowac nad prędkością... - powiedziałem i podchodzę do wyjścia... zatrzymuje się. - Dobrze, że cię znalazłem, mamo - dodałem i wznoszę się w powietrze i lecę cwiczyc prędkośc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Ona poszła spać. Już się noc robi. Do zmęczenia ćwiczyłeś zwroty, przyspieszenia, hamowanie i nurkowanie. W końcu wróciłeś zmordowany do leża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Nie skończę na tym. Wyzwę ojca jak będę mógł pokonac najszybszego Smoka tutaj. Kładę się w pobliżu mamy i po zwinięciu się w kłębek, zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Obudziłeś się wcześnie rano, wyspany. Wszystkie smoki się budzą i lecą na ryby. Góra w dole zniknęła. Coś Apokalipsa musi jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Ja też. Lecę do jeziora po jedzenie, nie zwracając na siebie uwagi. Apokalipsa... wciąż mój mózg jest połączony w trzy cosie. Intelekt ALAN Cora, brutalnością i bezwzględnością Galaxa i zapałem Allana. To wszystko tworzy, Blaze'a... smoka. Jestem potężny, nawet bez Lucy... jestem smokiem. Lecę na ryby, zachowując się jak smok... czyli instynktownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Złapałeś kilka ryb... Jednak najpierw musiałeś je wrzucić do Apokalipsy, potem mogłeś dopiero złowić coś dla siebie. Nagle poczułeś ochotę, by uciec. Acha, to mały Tajfumerang niesie węgorza. Zrzucił go do dziury Apokalipsy. Jeszcze w locie został spopielony, a tajfumerang zginął w płomieniach. Ciekawe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Teraz wiem, czemu się ich boje. Naturalny odruch każdego smoka. Łowie ryby koło mamy i je jem. Muszę się wiele nauczyc... ale rozglądam się czy coś mnie czasem nie obserwuje... bo czuje się jak by mnie, Albo samice, Albo gazylion piskląt oglądało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Powoli nadeszło popołudnie. Zauważyłeś jak całe stadko maleńkich, szarych smoczków (zaduśne zdechy) robiły swoje gniazdo z metalu i wieszały je na suficie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Więc idę do Samic. By miec możliwośc dostania się do Apokalipsy muszę miec jakąś Samicę. Ciekawe która na mnie spojrzy. Wciąż nie wierze, że będę musiał zatańczyc ten taniec jak już któraś się mną zainteresuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Dookoła latają małe szeptozgony. W końcu chyba zainteresowała się samica Koszmara Ponocnika. Taka niebieska. Z żółtymi plamkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Więc po upewnieniu się, że na mnie patrzy... podchodzę na odległośc 5 metrów i rozpoczynam... taniec. Luno... niech już jej się spodoba. Potem do leża i zobaczę co dalej. Instynkt, proszę o tutoriala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Tylko wystarczyło przytulanie, skrzeczenie, że to miłość od pierwszego wejrzenia i tyle. No i musiałeś ją obejmować skrzydłami aż zaśnie. Załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Dobrze... teraz tylko doszkolic się w lataniu i można rywalizowac z innymi. Mój ojciec zapłaci za to co zrobił. Nie przebaczę mu tego! Przy nim, akcja sprzedania mnie na czarnym rynku przez Abdula, to pikuś. Abdul nigdy mnie na śmierc nie posyłał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Powoli nadchodzi wieczór. Położyłeś się obok tej smoczycy. Już miałeś zasnąć, cała góra opustoszała, wszyscy zasypiają, gdy nagle usłyszałeś płacz. Kuczy płacz. Na dole. Raczej nie Drago. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Twilight... Drago chce byc z ojcem, ale Twi, nawet w tamtym wcieleniu, nie chciała. Ja dopilnuje by to się udało. Wysyłam do niej wiadomośc. "Jestem w jaskini nad tobą, mój skarbie. Ty jesteś rodowitą ognistą Klaczą... a ja Smokiem, synem Apokalipsy... ale wiedz, że cię odbije. Zachowuj się jak byś się powoli przyzwyczajała, już niedługo. Wytrzymaj" Wysłałem jej i pokazuje jak teraz wyglądam dla pewnosci. Następnie dodaje, że to ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Ona w odpowiedzi płacze. Oprócz tego to jest cisza. Usłyszałeś jakby ryk smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 "Spokojnie kochanie. Mam plan, nigdy cię chyba nie zawiodłem i dopilnuje bym nie zawodził. Wytrzymaj dla mnie... zaśnij a spotkamy się we śnie" wysłałem i obejmując smoczyce zasypiam i wchodzę do snu Twi... jako prawdziwi my. Orginalni jacy się urodziliśmy. Twi ognista klacz, a ja jako smok. Chce zobaczyc jak wyglądała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Nie może zasnąć. Po cichu powiedziała tylko "boli...". I tyle. - Na mój znak, wszyscy strzelają w sklepienie - odezwała się jakaś smoczyca w pobliżu. Nie znasz tego głosu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 (edytowany) Podnoszę głowę chcąc się dowiedziec o co chodzi... albo Rebelia, albo cwiczą do jakiejś sztuki... a to, że raczej nie mają czegoś takiego. To prawdopodobnie mają przesrane... - Na waszym miejscu radzę tego nie robic. Prawda, jest zajęty Twilight... ale nie oznacza to, że nie jest czujny. Edytowano Listopad 18, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Spojrzała na ciebie para błękitnych ślepi z mroku. - Zaufaj mi - rzuciła i posłała serię błękitnych, błyskawicopodobnych pocisków w stronę sklepienia. Dołączyły do niej inne smoki. Wait, ale na dole jest Twilight! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Jeśli mogę to daje barierę mocną. - Na dole jest klacz... zabicie jej zwróci zagładę całą naszą rasę. Wierzcie mi. Żyłem jakiś czas poza wyspą... i wiem, że zawalenie go... pogorszy sytuacje. Nie będziecie mieli tylko mojego ojca na głowie... ale i całą Federacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Twojego ojca? - spojrzała na ciebie. Upsie. Się wygadałeś. No to lekki problem. Nikt inny raczej nie usłyszał. Reszta smoków tylko patrzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Wstaje by nie obudzic smoczycy. - Prawda jestem jego synem. Nienapawia mnie to dumą. Przez niego żyłem poza wyspą i zwiedzałem cały świat. Stąd umiem takie sztuczki jak ta Tarcza. Jestem tu, bo ma coś co należy do mnie. Klacz. Chce go obalic, bo bez niego, tej wyspie i reszcie świata będzie lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Te skały i tak mu nic nie zrobią. Zrzuć chociaż jedną - powiedziała. - Jedna większa skała i odzyskasz swoje zwierzątko - rzuciła. Usłyszałeś łopot skrzydeł i zauważyłeś jak ciemny kształt zawisł w powietrzu pod sklepieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts