KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Wtedy zabiłby najbliższe smoki, myśląc że to one mu to zrobiły. Mam inny pomysł. Jeśli się uda to nie tylko będziecie mieli koniec jego tyranii, a koniec znim bo będzie martwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Jedna skała i osobiście cisnę nią mu w oko - rzuciła. Nie czekając na ciebie, strzeliła w stalaktyt. Spory. Reszta smoków pomogła go ułamać. Czarny kształt złapał za niego i zanurkował w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Ma za gruby pancerz... Ale Ostrzegałem - i oglądam ich niepowodzenie. Jak mniemam nie mam racji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Usłyszałeś w dole ryk bólu i wściekłości. Apokalipsa. Potem czarna smoczyca pomknęła jak strzała w górę. Wielki smok za nią. W ostatniej chwili uniknęła strzału i sklepienie się rozsypało na boki. Masz czas wziąć Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Więc podlatuje tam. I szukam twilight... Jeśli ją zabili TM manewrem... Przyłącze się do ojca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Nie zabili. Leży prawie nieprzytomna pod ścianą. Usłyszałeś w górze ryk. Chyba wraca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Cholera. Więc sprzątam... Udając nawruconego synka. Sprzątam dookoła. Jak wróci... To modłę się by to łyknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Wrócił. Nie otwiera lewego oka i jest ostro wkurwiony. Prawie nie zwrócił na ciebie uwagi. Ogonem wziął Twilight i odszedł w drugą część jaskini. Sporo miejsca tu mają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Wracam do swojego leża. Kłade się i zasypiam. Jutro ważny dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Zasnąłeś. Gdy się obudziłeś, obok ciebie leżała twoja smoczyca. Po czarnej ani śladu. Czas zebrać ryby dla ojca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Budżet smoczycę i lecimy po nie. Następnie dajemy co mamy dać. Pytam się jak ma na imię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 To je Lavaretta. Oryginalne imię. A Apokalipsa się nie pokazuje, smoki się boją... Pewnie męczy Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Więc pytam się jej czy gdyby on stracił ten status samca alfa i zginął. Cieszyła by się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Przyznała, że by się ucieszyła. Ale radzi o tym nie skrzeczeć. Jak on usłyszy, to zabije. Biedna Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Vindicusa zabiłem, a on żyje pod ziemią i jego zęby przegryzą kamień. Walczył em z niezliczonymi stworami. Samiec Alfa jest następny, bo przywłaszczył coś mojego. Klacz - rzekłem cicho do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Zdziwiła się, że ci zależy na klaczy, ale ok. Może byś zrobił coś pożytecznego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Więc robię. Tłumacze jej, że to księżniczka istot które mają szansę pokonać Apokalipsę. Mieszkał em na ich terenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Zdziwiła się jeszcze bardziej. Poleciała szukać ryb. A coś jeszcze bardziej pożytecznego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Później jej pokaże jak będzie chciała. Więc szukam coś co pozwoli mi pożytecznego. W międzyczasie staram się wyszukać tej smoczych z wieczora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Wieczorem, gdy gwiazdy wzeszły, czarna smoczyca usiadła nad dziurą, którą zostawił Apokalipsa w sklepieniu. Nie wydawała się przejęta. Raczej gotowa na następny Atak. Ale wtedy się Apokalipsa wkurza i Twi cierpi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Jakoś się nie udało - powiedziałem podchodząc do niej. Przyglądam się jej. Widać że młoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Teraz zauważyłeś... Nocna Furia... Looool... - Przez najbliższe kilka dni jest ślepy na jedno oko. Dzisiaj jeszcze jeden atak i będzie mógł polegać wyłącznie na węchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Wtedy wkroczę ja. Za długo tu wiedzę, jestem tu by nauczyć się być smokiem i odzyskać moją klacz. O smoki też się martwie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - O klacz ty tak się nie martw, pełno ich w tym świecie. Jeśli w końcu zdechnie pod wpływem tego, co on robi, to znajdziesz sobie drugą - rzuciła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Spoglądam na nią. - Nie bądź taka arogancka. Mówisz o mojej żonie! - powiedziałem do niej z wyraźną złością. Spoglądam na nią. - Nie bądź taka arogancka. Mówisz o mojej żonie! - powiedziałem do niej z wyraźną złością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts