Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 Parsknęła śmiechem. - Jeszcze nie słyszałam o smoku zakochanym w klaczy... - rzuciła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Zdziwiła byś się. To samo praktykuje mój kochany tatuś. Tylko, że ona go nie chce. Nie widziałaś, świata zewnętrznego prawda? Ja w nim żyłem około 1000 lat, znam różne triki na pokonanie większych od siebie stworom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Chłopie, ja zwiedziłam świat wzdłóż i wszerz. W moim leżu wykonałam mapę - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Zwiedzałaś. Ja w nim osiadłem, obserwowałem i uczyłem się o nich przez 1000 lat. Ta klacz jest mi bliższa niż ci się zdaje. Więc nie mów, że to śmieszne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - mi nic do twoich związków ze zwierzakami - rzuciła. Poczułeś nagle w umyśle jedno wielkie "!!!". Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Siedzę cicho. - Twilight cierpi. I wierz mi. To my jesteśmy zwierzęciami. Jedna z tamtejszych ras... zawitała dalej niż Smoki mogą sobie wyobrazic, oni polecieli wyżej niż najlepszy smok. Czemu uważasz ich za zwierzęta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Ja tu o kucach mówię. Jeszcze kilka minut zaczekamy i wykonam atak ze stalaktytem. A ty się schowaj - powiedziała. A nie za długo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Poniekąd prawda. I nie będę siedział bezczynnie. Sami nie pokonacie tego smoka - powiedziałem zbliżając się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - To moja sprawa i ja ją rozwiążę - powiedziała. Następnie stanęła na krawędzi. Po paru chwilach zaczęła odłupywać stalaktyt. Dziwna cisza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 - Zginiesz - stanął em jej na drodze. - Daj sobie pomóc. Mam plan, i on się uda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2014 Autor Share Napisano Listopad 18, 2014 - Spadaj - Warknęła, złapała stalaktyt i runęła w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Więc skacze za nią w dół. Nie odpuszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Jej szybkość jest znacznie wyższa. Już jest na dole, skręciła... I usłyszałeś jak się na czymś rozbija kamień. Apokalipsa ją usłyszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Przyśpieszam. Nie sądzę, że to się uda... może jednak tak? Tak czy siak, nie obejdzie się bez ofiar w Smokach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Nocna furia już leciała z powrotem. A zdenerwowany Apokalipsa za nią. Już miała wylecieć na zewnątrz, gdy złapał ją jedną łapą za ogon i pociągnął z powrotem do dziury. Zniknęli w dole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Wlatuje tam i spoglądam co się dzieje, jeśli jest w niebezpieczeństwie, próbuje ją uratowac. Wiedziałem, że się nie uda... to nie miało prawa się udac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Już jest zamknięta w dziurze domkniętej głazem. Wnerwiony Apokalipsa Leży sobie, trzymając ogonem Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Biorę teleportacje i się do niej przenoszę. - Fajne mieszkanie - powiedziałem podchodząc do niej. Serio, przytulne. Sporo kamienia... jeszcze kamień. O... nowośc. Więcej kamienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Zdziwiła się. Jednak dalej napiera na głaz, który jej blokuje drogę wyjścia. Nie możesz się teleportować z pasażerem.Głaz jest dosyć spory... Ale Apokalipsa dałby radę go wyjąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Wiesz, że nic to nie da? Skała jest zbyt mocna, prędzej sobie coś zrobisz niż ją ruszysz. Oślepiłaś go? - spytałem się jej, jednocześnie przyglądając się jej bacznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 - Osłonił się skrzydłem. Wciąż jest oślepiony na jedno oko, ale za kilka dni mu przejdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - W nocy cię wyciągnę stąd. No chyba, że wciąż będziesz uparta by ignorowac moją chęc pomocy, to mogę cię tu zostawic - powiedziałem wracając do cienia z którego wyszedłem... czekam na jej reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 - Ech... No dobra... - rzuciła i się położyła. Słodko wygląda tak zwinięta w kulkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Tak między nami... słodko wyglądasz - powiedziałem i szybko się wteleportuje! Po pewnie mnie zaatakuje. Nie wiem jak u smoków... ale ona mi Feministkę trochę przypomina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Dobra, wytelepałeś się. Ale na pewno chcesz zostać w leżu Apokalipsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts