KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ciągle siedzę cicho. Więc ta dziurawa suka tutaj przyszła, ciekawe czego tutaj będzie szukać. Ja jej polecam broszurkę do spa albo na operacja plastyczną, ale i tak to zapewne niewiele da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Chrysalis ruszyła przed siebie, Celka za nią. Po chwili obie zniknęły za rogiem, a Twi odłożyła cię na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Więc co teraz? - spytałem się. Mi już wszystkie opcje wyszły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Nie mam żadnych pomysłów. Myślałam, że ty może masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Zanim oprzytomniałaś, wpadłem na pomysł wezwania wsparcia Gryfów, Zebr Smoków i Psów Diamentowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Szalony pomysł, ale możliwy - powiedziała z zainteresowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Tylko jest jeden problem. Co zrobimy z Pinkie? Musimy ją zostawić tam gdzie się nią ktoś dobrze zaopiekuje i jednocześnie nikt tam nie będzie szukał. Konkretnie ona, i jest jedną z ras do których idziemy po pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Zgaduję, że jak się obudzi, to będzie płakać, że ja zostawiliśmy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - To bierzemy ją ze sobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Sama nie wiem... Ona by chciała iść, ale jej zdrowie mówi coś innego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Więc niestety musimy ją zostawić u Zecory. Zrobimy to po drodze do smoków z Everfree. Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Jestem za, ale... Gdzie reszta grupy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - W Bibliotece, tam gdzie szła Chry... O kurwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Twi spojrzała na ciebie z przerażeniem i pobiegła w stronę biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Też tam biegnę, i oby nie było za późno, błagam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Przed biblioteką znowu musieliście się ukryć. Chrysalis wyszła ze środka, a za nią tradycyjnie Celestia, tym razem trzymając w swojej magii nieprzytomnego Ghosta, Capo oraz Pinkie wraz z kroplówką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Cholera, jesteśmy za późno. To wszystko nie powinno się stać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Alicorny szybko zniknęły w kolejnym korytarzu. I tyle widziałeś przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Wchodzę do biblioteki sprawdzić czy innym nic się nie stało. Będzie trzeba później odbić tamtą trójkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Reszta poschodziła z regałów, cała i zdrowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Nic nikomu się nie stało? - spytałem się klacze z troską. Misja zaczyna się komplikować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Zapytaj Pinkie, Capo i Ghosta - rzuciła rozdrażniona Rarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Siadam na zadzie. - Po wszystkim... nie ważne co powie Celestia, odbezpieczę granat i wsadzę tej dziurawej suce prosto w dupę, mogę nawet polecieć na słońce albo dalej. Nikt nie będzie krzywdzić mojego oddziału. W nocy idziemy ich odbić, potem wykonujemy plan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Jeśli byś nie zauważył, to zbliża się wieczór - warknęła jednorożka i trzymając wysoko głowę wyszła z biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - No to idziemy ich uwolnić - powiedziałem. Zaczynam dostawać kurwicy przez to wszystko, coraz trudniej jest mi się dogadać z innymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts