KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Przykrywam ją skrzydłem i delikatnie liże za uchem. - Spokojnie. Jestem przy tobie. Jutro wrócimy do domu. Jeśli... wciąż mnie chcesz takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Tylko oby z tego jaja nie było... Bo znowu będziesz miał brata/syna. Twi dalej chlipie. Już pewnie po prostu się wyładowuje.Po paru minutach chlipania zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Też tak robię. Obejmuje Twi i zasypiam, i jeśli życie chce mnie okaleczyc... to doda jeszcze Night. Tak więc, zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Ona to cię upiecze i zje, jeśli spróbujesz. Zasnąłeś... Zzzzzz... I obudziło cię... Coś na tobie skacze... I bije... - ZŁY! ZŁY! ZŁY! - krzyczał Drago, tłukąc cię z całych sił kopytkami. jest ostro wkurzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Patrzę na niego. Następnie dotykam jego głowy by mu pokazac CZEMU go zabiłem. Porwał moją żonę. Zabił moich ludzi. Prowadził Tyrannie wśród smoków. Posłał mnie, własnego syna, na z góry przegraną walkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Ten i tak płacze. - Złyyyyyyyyyyyy - krzyknął. Furia się obudziła. Zrzuciła go z ciebie ogonem. On i tak przybiegł, płacząc i dalej próbował cię bić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - To jest synek Apokalipsy i bodajże JEDYNA istota we wszechświecie która go kocha - powiedziałem do Night ignorując jego uderzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Spojrzała na małego zdziwiona i odepchnęła go do ciebie. To nic nie dało. Dalej jest zły i płacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Zrozumie - powiedziałem i czekam jak się Twi obudzi. Jak się obudzi, to patrze na nią. - Kochanie, mam pchłę. Mogła byś mu wytłumaczyc, to i owo? Mnie nie słycha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Twilight obróciła się w stronę Drago. - Mały... - zaczęła i powoli mu wszystko wytłumaczyła. A Drago na to... - TATA BYŁ DOBRY! - wrzasnął i uciekł w krzaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Westchnałem. - Dla niego... dla mnie nigdy - powiedziałem smutny. Wracam do rzeczywistości. - Jak się wam spało? - spytałem się patrząc na Twi i Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Twi lekko się skrzywiła, co znaczyło, że ją boli. Night dobrze. Twoja mama jeszcze śpi. A Drago płacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Spoglądam na niego. - Idź do niego. Teraz potrzebuje, drugiej bliskiej osoby - powiedziałem do Twilight i mówie po chwili. - To dziecko, ma Apokalipse za Wzór Do naśladowania. Mogą byc z nim problemy potem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Westchnęła i krzywiąc się, podeszła do niego. Furia wsadziła łeb pod wodę i wyciągnęła rybę. Zjadła ją. - Co teraz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Na polecę z Twi do Ognistych Krain by dostarczyc tam Drago by go pilnowali by nie stał się Drugim Apokalipsą. Potem wracam z Twi do Domu i żyjemy dawnym życiem. Ty możesz zrobic co uważasz za stosowne... ale powiem, pasowała byś do miejsca w którym mieszkamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Kiwnęła głową. Przekręciła się na plecy. I wystawiła brzuszek na słoneczko... Jakie słodkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Wyruszamy wieczorem. Jeśli będziesz chciała z nami leciec... to po prostu powiedz. - powiedziałem i czekam, aż się mama obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Kiwnęła łebkiem i się rozciągnęła. Taki ładny brzuszek... Idealny do łaskotek... Mrrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - To co powiedziałem w tedy jak byłaś zamknięta (Btw. Jesteś słodka), jeśli cię to wkurzyło... to wybacz - powiedziałem spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 - Jakoś nie bardzo - mruknęła. Na pewno nie skorzystasz z okazji? Ten brzuszek do łaskotania kusi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Więc zakradam się tam ogonem, i jeśli będzie okazja to zaczynam łaskotac nim. Wcześniej sprawdzam jak idzie Twi rozmowa z Drago. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Tam idzie nie bardzo. A chyba Tam jest miejsce na łaskotanie. Zaczęła wydawać dźwięki, które przypominały smoczy śmiech. Do tego wije się jak wąż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Nie przestaje, lecz intensywniej łaskocze. Twi do niego dojdzie, wierzę w nią. Tak czy siak, powoli się zbliżam do Night Łaskotając ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Śmieje się i wije. No to znalazłeś jej słaby punkt. Tylko jakoś ją przytrzymaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Unieruchamiam stojąc na niej i łaskoczę. - Mam cię. Nie uciekniesz mi teraz - zaśmiałem się z uśmiechem nie przerywając łaskotania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts