Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Śmieje się strasznie. I dalej się miota, ale już słabiej. Gilu gilu gilu! Muhuhahaha! Jakie tortury! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Po jakimś czasie padam na ziemię koło niej śmiejąc się, następnie patrzę na nią z uśmiechem. Westchnąłem i razem z nią teraz się opalam. Zobaczymy co zrobi instynkt. CO PORADZASZ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 On radzi: Buzi buzi i "przywłaszczyć" ją sobie. Ech... Taki instynkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Fajnie się z tobą spędza czas - powiedziałem, nieświadomie wykonując ogonem dwuznaczny gest. Dobrze mi się z nią spędza czas i fajnie by było gdyby była z nami na stałe... czemu ogon mi się rusza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Instynkt mówi: BIER JOM! A ona jeszcze się powoli uspokaja, wciąż chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Nie mogę przestac machac ogonem. Jedyna nadzieja, jak nie zauważy. A instynkt... ma trochę racji. Poniekąd pasuje do mnie... znowu się zaczyna Hunting For Wife Season 4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 - Co ci się z ogonem dzieje? - zapytała podejrzliwie. Zauważyła. "BIER JOM!" - wrzeszczy instynkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Nie wiem... - powiedziałem cały czerwony, chichicząc nerwowo. - N... nie mam pojęcia o co chodzi - powiedziałem udając niewiniątko. Nie zgodzi się. Jak tak, to Twi się nie zgodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Spojrzała na ciebie z miną "Rly?". - No co to jest? - zapytała. Ona była samotnikiem, więc nie wie. Ale pewnie też słyszy instynkt. Instyyyyynkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Słyszysz w swojej głowie "byś mnie brała" itp? Jeśli ta, to oznacza, że... wiesz... jajko... to się dzieje, jak się jest koło smoka który do ciebie najbardziej pasuje itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Fuknęła i wlepiła wzrok w niebo. Czyli tak. Nie ma Twilight w pobliżu... Gdzieś z Drago poszła... Instyyyyyyyynkt... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Więc co z tym zrobimy? - powiedziałem spoglądając na nią. Z tego co mama mówiła, instynktu nie da się lekceważyc. Wkońcu on przejmie inicjatywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Nie rusza się. Machnęła ot tak ogonem. Bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer jąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Czekam na jej odpowiedź... musi zdecydowac. Tak czy siak, czekam na jej odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Powoli, zawstydzona się do ciebie podsunęła. Rozłożyła jedno skrzydło. Spojrzała na ciebie zażenowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Możemy to w innym miejscu zrobic. Z dala od gapiów i innm którzy by nam przeszkadzali - powiedziałem. Jeśli się zgodzi, to lecimy gdzieś, pod pretekstem upewnienia się, że Apokalipsa na pewno padł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Po jakimś czasie znaleśliście ładną osłoniętą polankę. Lub raczej na prawdę skrawek trawy na zboczu góry osłonięty skałami. Night jest dalej zawstydzona. Instyyyyyyyyyyyynktyyyyyyyy móóówiąąąą bieeeeer jooooooooom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Spokojnie. To bard o proste - powiedziałem lądując koło niej. - Kieruje się instynktem, i dodaj do tego jakieś uczucia. Pójdzie z górki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 (Nie chcę sobie gorszyć smoków, więc ciach.) Po wszystkim leżeliście obok siebie. Furia usnęła. Nieźle było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (Czyli cenzura powraca...) Szybko było. Serio mam wrażeniw, że to trwało około sekundy. Bardzo dziwne. Spogląda na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Zzzzzzzz... Śpi. Ale jeśli się nie udało, to instynkt znów się odezwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Bo jest jak Capo. Nie ważne jak bardzo i jak długo się go pozbędzie... on zawsze wróci. Dlatego wciąż jak mamy Lazange to włączamy zabezpieczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Po jakimś czasie ziewnęła szeroko. Słodko wygląda. Taki słodki smoczek... I wypadałoby już lecieć do waszego domu albo chociaż w pobliże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Wpierw... - To jak? Lecisz z nami? - spytałem się spoglądając na nią. Może się zgodzic. Jak nie... to nie wiem, może jakoś to zaakceptuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Kiwnęła głową i wstała. Po chwili już wisiała w powietrzu nad tobą. Nocne furie są jednymi z najszybszych smoków, ale słabiej im idzie lot w górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts