KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Więc wznoszę się i lecimy po Twilight, Drago i mamę. Ten młody musi byc odizolowany. Jego maniakalne upodobanie Apokalipsy będą najprawdopodobniej problemem w przyszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Wzięła go twoja mama. Mały chyba śpi. Twilight leci tobie na grzbiecie. No to za jakieś półtorej dnia będziecie na miejscu. Niedługo instynkt się odezwie... O wilku mowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Czyli nie zaszła. Tak czy siak. Lecimy. Informuje jakoś instynkt by wytrzymał do końca dnia. Jak będzie noc to wtedy najprawdopodobnie zrobimy. - Jak się leci? - spytałem Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 - Dobrze... - mruknęła. Instyyynkt... Powoli cichnie, ale nie do końca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Coś się stało? - spytałem się Twilight. Jakaś taka smutna się wydaje. Musze zbadac sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 - Szkoda mi Drago... Ale jednocześnie wiem, że powinien zostać u Infinity... - powiedziała. Instynkt buczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Też mi to nie odpowiada, ale tak należy zrobic. Jak chcesz możesz go odwiedzac kiedy tylko chcesz... jeśli chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Kiwnęła głową. No to sobie lecicie. Furia leci raczej z tyłu. Wiesz, te smoki nawykły do lotu w nocy, gdy są niewidoczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Podlatuje do mamy. - Wiesz, będziemy musieli podleciec do mojej drugiej mamy. Co masz zamiar z tym zrobic? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Powiedziała, że nie przeszkadza jej to. Lecicie sobie... W końcu zauważyliście skalistą wyspę. A na niej kilka drzewek i małe miejsca z piaskiem. Powoli robi się wieczór. Instynkt wrócił i nie daje myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Więc podlatujemy tam. Siadam na ziemi i opuszczam łeb. Następnie biorę Night i pod pretekstem sprawdzenia wyspy, lecimy głębiej, matkę i Twi zostawiamy tutaj bo są bezpieczni. Poza tym chyba mam uszy czułe więc jak co ich usłyszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Masz. Polecieliście na drugą stronę wysepki. Mięciutki, ciepły piasek... Może być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Instynkt się nie ucichł - powiedziałem spoglądając na Night. Pewnie znów dostanę zacmy... ale bym nie chciał, bo nie lubie niepamiętac TEGO. Poza tym... nie pamiętam mojej aktywności przed Galaxem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Kiwnęła głową. Nie chcę spamić tym samym wyrażeniem, po prostu walnij je sobie tutaj kilkanaście razy w ogromnej czcionce. Myśleć się nie da! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Podchodzę i zaczynam akcje. Jak tym razem odwiedzi zacma to nie wiem. No to... wpierw taniec godowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Tańczyłeś, śpiewałeś dla niej... Chyba się spodobało, bo odpowiedziała. No to taniec macie zaliczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Nie wierzę, że przed każdym zamiarem posiadania jajka, trzeba ten głupi taniec opierdalac. Podchodzę i zaczynam się o nią ocierac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Odpowiedziała tym samym. Jakie słodkie... Jeszcze nawet jedno nie powiedziało drugiemu, że zostaną ze sobą po wieki wieków, a już instynkt wali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Gdyby tak nie było, to by z nami nie leciała. Sama mówiła, że jest typem samotnika. Wychodzi na to, że nie chciała by leciec kiedy by tego nie czuła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Ale jeszcze sobie tego nie powiedzieliście. No to się już poocieraliście, że macie łuski błyszczące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Wiesz co się stanie jeśli dojdzie do tego? Chciała byś ze mną zostac po wsze czasy? - spytałem z lekką nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Namyśliła się przez chwilę. Jednak kiwnęła głową. Yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Uśmiecham się i zaczynam ją lizac po pysku, systematycznie. Więc 4 do kolekcji. Jestem lepszy niż prawdziwy smok. Smok ma jedną księżniczkę. JA MAM KURWA DWIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 I już leży na plecach i ty ją liżesz. Ma rozłożone te wielkie skrzydła. Zamknęła je nad wami, tak, że mieliście cień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Kurwa... ciemno jak w dupie. JAK JA TERAZ TRA... a no tak, instynkt pokieruje. Więc liżę ją, i daje się byc lizany, leżąc jednocześnie na niej. Jestem szczęśliwy, że dowiedziałem się, że jestem Rodowitym smokiem. Minus tego jest to, że jestem synem Apokalipsy... a plus to taki, że poznałem Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts